- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Tesekkur ederim canim Allah razi olsunCanım korkma hepimizde oldu o ağrılar yerleşme ağrısı oluyo bide kalan yumurtalarda ağrı yapıyo zamanla geçiyo
Ins canim cok korkuyrm bisi oluck diecanım ilk zamanlar bende de o kramplar olmuştu, bi kaç dakika aralıklarla gelen ağrı hissi. doktorun da olabilir demiş. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Canim bende çok sık oldu bu ağrılar zamnla geçiyor çok şükür suan az az var bende ilk günler oluyordu çok siddetliydi korkma lekelere olmadıkça sıkıntı yok canım zamanla geçiyor çok şükür .korkma arkassimAllah razi olsun canim icim rahatladi mesajlarinizi gorunce
Yumurta sayin fazlaydı benim fazlaydı ondan öyle oldu dedi doktor cnmCanim bende çok sık oldu bu ağrılar zamnla geçiyor çok şükür suan az az var bende ilk günler oluyordu çok siddetliydi korkma lekelere olmadıkça sıkıntı yok canım zamanla geçiyor çok şükür .korkma arkassim
Evet doktor yumurta toplamada kalan kucuk yumurtalar buyumus dedi ama dunki ve bugun sabahki agri farkliydi ondan dolayo cok korktm surekli lekelenme varmi die kontrol ediyorum ins sizler gibi 12 haftayi gorurum bende ♡Yumurta sayin fazlaydı benim fazlaydı ondan öyle oldu dedi doktor cnm
Aynen benimde 9 hafta hep bebek 5 gün geriydi.şimdi 1 gun öne geçti. 11 haftalığım bu arada.Canım merak etme bendede oldu ama 4 gün geriydi sonra 2 gün öne geçti takma kafana hiç olabiliyormuş böyle eminim bi sonra gittiğinde önde bile olur
Aynen benimde 9 hafta hep bebek 5 gün geriydi.şimdi 1 gun öne geçti. 11 haftalığım bu arada.Canım merak etme bendede oldu ama 4 gün geriydi sonra 2 gün öne geçti takma kafana hiç olabiliyormuş böyle eminim bi sonra gittiğinde önde bile olur
Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam ederGünaydın arkadaşlar.bilmem hatırlarmısınız geçen hafta bu gün yoğun kanamala hastaneye yattığımi yazmıştım. Msj ların izi okudum dualarınız için çok çok çok teşekkürler.şu an iyiyim kanama durdu bebeğimiz sağlıklı.güne böyle güzel bi haberle başlayım istedim.
Canım benim çok sağok moral oluyor bunları duyunca artık işte herşeyden korkuyoruzAynen benimde 9 hafta hep bebek 5 gün geriydi.şimdi 1 gun öne geçti. 11 haftalığım bu arada.
çok şükür canım, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.Günaydın arkadaşlar.bilmem hatırlarmısınız geçen hafta bu gün yoğun kanamala hastaneye yattığımi yazmıştım. Msj ların izi okudum dualarınız için çok çok çok teşekkürler.şu an iyiyim kanama durdu bebeğimiz sağlıklı.güne böyle güzel bi haberle başlayım istedim.
Günaydın arkadaşlar ...bende çok sevindim inş hepimizin güzelce hamileliği devam eder inşAynen benimde 9 hafta hep bebek 5 gün geriydi.şimdi 1 gun öne geçti. 11 haftalığım bu arada.
Canım ben de yakın zamanda öyle birşey yaşadm son adet tarihine göre 9 haftalık olan bebeğim usg da 8 haftalık görüldü dr olabilir önm değil ilk aylar hep oluyor dedi seninki alet farklılığından olmuştur ben şuan 2 dr a birden gidiyorum birinde bir hafta geriden geliyor birinde tam zamanındaHanimlarr sizlere bisey danismak istiyorum gene..ben gectigimiz pazartesi doktora gittigimde 5+1 gunluk demisti doktor bugun baska bi hastaneye gittim ultrasona girdim 5+1 gunluk dedi gene nasil yani pazartesi oyleydi dedm olur oyle seyler bebek kesede gorunsun asil ozaman dogru ölçüm olur dedi gelisim durmus olamaz dimi.boyle bisi yasayan varmi
Ayy canim Allah razi olsun icime korku girdi gelismemi yok diye Allahim dokuz ayda dokuz dogurucam bu suphelerimle.Canım ben de yakın zamanda öyle birşey yaşadm son adet tarihine göre 9 haftalık olan bebeğim usg da 8 haftalık görüldü dr olabilir önm değil ilk aylar hep oluyor dedi seninki alet farklılığından olmuştur ben şuan 2 dr a birden gidiyorum birinde bir hafta geriden geliyor birinde tam zamanında
Lierac kullanıyorum.iyi mi bılmıyorum.bunu tavsiye ettıler gunde 1 sürüyorum.mrblar 3 aydan sonra catlak olmaması ıcın kreme başlamamız lazım..sizler ne kullanmayı düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?