2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Yumurta sayin fazlaydı benim fazlaydı ondan öyle oldu dedi doktor cnm

Yumurta sayin fazlaydı benim fazlaydı ondan öyle oldu dedi doktor cnm
Evet doktor yumurta toplamada kalan kucuk yumurtalar buyumus dedi ama dunki ve bugun sabahki agri farkliydi ondan dolayo cok korktm surekli lekelenme varmi die kontrol ediyorum ins sizler gibi 12 haftayi gorurum bende ♡

Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder

çok şükür canım, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.
benim de 2 defa kanamam olmuştu sonuncu bayağı çoktu. çok şükür bi daha yaşamadım. yarın kontrol var, merakla bekliyorum

mrblar 3 aydan sonra catlak olmaması ıcın kreme başlamamız lazım..sizler ne kullanmayı düşünüyorsunuz.

Hanimlarr sizlere bisey danismak istiyorum gene..ben gectigimiz pazartesi doktora gittigimde 5+1 gunluk demisti doktor bugun baska bi hastaneye gittim ultrasona girdim 5+1 gunluk dedi gene nasil yani pazartesi oyleydi dedm olur oyle seyler bebek kesede gorunsun asil ozaman dogru ölçüm olur dedi gelisim durmus olamaz dimi.boyle bisi yasayan varmi

Canım ben de yakın zamanda öyle birşey yaşadm son adet tarihine göre 9 haftalık olan bebeğim usg da 8 haftalık görüldü dr olabilir önm değil ilk aylar hep oluyor dedi seninki alet farklılığından olmuştur ben şuan 2 dr a birden gidiyorum birinde bir hafta geriden geliyor birinde tam zamanında

Ayy canim Allah razi olsun icime korku girdi gelismemi yok diye Allahim dokuz ayda dokuz dogurucam bu suphelerimle.

kızlar sanırım idrar yolu iltihabı oldum:/ bu akşam idrar tahlili vereyim yarın kontrole giderken götüreyim.
bende çok sık olur zaten, 6. haftada da olmuştu monurol yazmıştı doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…