- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
Tek canım
Sanırım ben yaptırmaya cagim. Sizin de mi ikiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ben yaptırmaya cagim. Sizin de mi ikiz
Canim gecmis olsun doktoruna danis neden oluşmuş bir fikrim yok ama tup bebek tedavisinden önce rahim filmi çekilmişti herhangi miyim kist var mı die senden çekilmedi mi canımHanımlar Dr dün bana kontrolde myom var dedi... o anda sormak aklıma gelmedi... Gebelik Öncesi yoktu veya vardı da Dr mu söylemedi veya yeni mi oluştu.... Bu konuda ne düşünüyorsunuz??
Çekildi bende de Hsg.... aşılamalarda da birsey yoktu gebeliğin ilk başlarında da ama 13. haftada söyledi Dr myom var diye...Canim gecmis olsun doktoruna danis neden oluşmuş bir fikrim yok ama tup bebek tedavisinden önce rahim filmi çekilmişti herhangi miyim kist var mı die senden çekilmedi mi canım
Evet yaa sorma o kadar tatlı cnm anlatamam bildiğin bebek görünümünde artık miniğim
Ölçümlerim iyi çıktı Nt:0.7 çıktı burun kemiğide görüldü ama dr isterseniz yaptırabilirsiniz dedi hatta şeyi örnek verdi sanatçı özgünün oğlu down sendromluymuş istanbulun en bilindik dr una gitmişler ama tüm taramaları normalmiş tabikide herşey rabbimin elinde ama dedik nasıl olsa bi acısı ağrısı yok yaptıralım tek maddi açıdan işte zorluyor biraz inşallah güzel sonuçlarıda yazarım burdan
Gunaydın arkadasım. senın onceden mıyomla ılgılı sorunun var mıydı..cok şaşırdım bu duruma..pekı doktorun acıklaması ne oldu cok merak ettım..Hanımlar Dr dün bana kontrolde myom var dedi... o anda sormak aklıma gelmedi... Gebelik Öncesi yoktu veya vardı da Dr mu söylemedi veya yeni mi oluştu.... Bu konuda ne düşünüyorsunuz??
Süleyman bey daha önce myom ile ilgili birsey demedi... şimdi kalkmış myomunda vardı dedi şaşırdım...Gunaydın arkadasım. senın onceden mıyomla ılgılı sorunun var mıydı..cok şaşırdım bu duruma..pekı doktorun acıklaması ne oldu cok merak ettım..
"vardı" denince yeni bi oluşumdan bahsetmiyor, doktorlar genelde tüp bebek öncesi polip-myomları ortadan kaldırıyor. insanın güveni zedeleniyor bu gibi durumlarda. bebeğin iyi olsun inşallah doğum sonrası tedavi edilir canım.Süleyman bey daha önce myom ile ilgili birsey demedi... şimdi kalkmış myomunda vardı dedi şaşırdım...
Gece kanama olduğunda aradığımda iğne vurul sabah yanıma gel dedi.. Bu da şaşırttı..
Acıkca soyleyeyım ben suleyman beyle devam etmek ıstemıyorum..nasıl olur boyle birşey hıc anlamıs degilim.. şimdi nasıl bir yol izliyor cok merak ettım..Allahım bır daha yasatmasın arkadasım .Süleyman bey daha önce myom ile ilgili birsey demedi... şimdi kalkmış myomunda vardı dedi şaşırdım...
Gece kanama olduğunda aradığımda iğne vurul sabah yanıma gel dedi.. Bu da şaşırttı..
inşallah canım, sağlıkla doğsunlar inşallah.Evet yaa sorma o kadar tatlı cnm anlatamam bildiğin bebek görünümünde artık miniğim
Ölçümlerim iyi çıktı Nt:0.7 çıktı burun kemiğide görüldü ama dr isterseniz yaptırabilirsiniz dedi hatta şeyi örnek verdi sanatçı özgünün oğlu down sendromluymuş istanbulun en bilindik dr una gitmişler ama tüm taramaları normalmiş tabikide herşey rabbimin elinde ama dedik nasıl olsa bi acısı ağrısı yok yaptıralım tek maddi açıdan işte zorluyor biraz inşallah güzel sonuçlarıda yazarım burdan
süleyman beyın agzından lafları cok zor alıyoruz..vardı da şimdiye kadar bile soylememişsin..bılmıyorum allaha emanet gıdıyoruz.."vardı" denince yeni bi oluşumdan bahsetmiyor, doktorlar genelde tüp bebek öncesi polip-myomları ortadan kaldırıyor. insanın güveni zedeleniyor bu gibi durumlarda. bebeğin iyi olsun inşallah doğum sonrası tedavi edilir canım.
tüp bebek merkezi mi-hastane mi doktorunuzun çalıştığı yer?süleyman beyın agzından lafları cok zor alıyoruz..vardı da şimdiye kadar bile soylememişsin..bılmıyorum allaha emanet gıdıyoruz..
hastane de tüp bebek doktorutüp bebek merkezi mi-hastane mi doktorunuzun çalıştığı yer?
Miyom küçük çaplı mi stres yapma arkadaşım bebeğin etkilenmesin lütfen bu durumu doktoruna sor herhangi bir sorun teşkil eder mi die etmez inş doğumunda aldırıRsın miyim kafana takip kendini bebeğini etkileme bu doktorlar geneli böyle sanırım laf almak zor gerçekten para veriyoruz ama biraz paraya doymuş lar sankiHanımlar Dr dün bana kontrolde myom var dedi... o anda sormak aklıma gelmedi... Gebelik Öncesi yoktu veya vardı da Dr mu söylemedi veya yeni mi oluştu.... Bu konuda ne düşünüyorsunuz??
Alınıyor arkadasım..sen nerde yasıyorsunuz..muayene ucretı + 2 li tarama 365 tl para odedım..canım yandı ama yapacak bişey yok.Kızlar ikili teste ayrıca para alınıyor mu yaptıran arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Bursada canım doktor tüp doktorum devam ediyorum aylık 400 veriyorum bir kere alıyor ikincide ücret almıyor teşekür ederim cevabin için arkadaşım para vere vere birikim sifirlandi bu halimize bin şükür inş sağlıkla gelsin minaklarimiz yeterkiAlınıyor arkadasım..sen nerde yasıyorsunuz..muayene ucretı + 2 li tarama 365 tl para odedım..canım yandı ama yapacak bişey yok.
canım ben tüp bebek merkezinde tedavi gördüm, takiplere de yine oraya gidiyorum çok da memnunum ama tüp bebek doktorları gerçekten yoğun, ve merkezler saat 1700 den sonra kapalı :/ o yüzden doğumum için de inşallah düşündüğüm bir doktora daha gidiyorum. merkezlerdeki doktorlarımızın emeği büyük ama takipler, allah korusun acil durumlar, gece yaşadığım kanama olayında mesela merkeze ulaşamadım. diğer gittiğim doktorla iletişim kurdum hep, hastanede en azından hep hemşire-ebe var, doktor da gerekli durumlarda geliyor (ben ufak bi kaza geçirmiştim ve sağolsun doktor akşam vakti hastaneye geldi)hastane de tüp bebek doktoru