2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Arkadaşlar benim sol kasigimda batma var arada belim de ağrıyor var mı sizlerde ağrı sizi ne durumdasnz

Arkadaşlar benim sol kasigimda batma var arada belim de ağrıyor var mı sizlerde ağrı sizi ne durumdasnz
Benim de keseye gördük çok şükür hala ağrıların devam ediyor bende korkuyorum doktor a sordum normal dio düşük tehlike Yok dedi inş ama bu ağrılar beni çok korkuttu

Kasığımda karnımda ağrı oluyor arada canım.
Günleriniz Nasıl geçiyor kızlar, ayın 6sında kontrolüm var doktorum o güne kadar çok yürüme hareketlerine dikkat et dedi, işe gidip geliyorum ama oturarak çalışıyorum. Evde de neredeyse hiç birşey yapmıyorum...

allah razi olsun kizlar sabah 9 da kurtaj oldum aldilar bebegimi.7+3 de durmuş kalbi.cok kotu bir duygu gercekten.eve yeni geldim sancim var hala.nasip hayirlisi boyleymis demekki elden.birsy gelmiyor. carsamba gunu kontrolum var bakalim.ne diyecek doktor 3 ay bi ara verirler sanirim.dondurulmusumda yok silbastan hersey malesef :(

allah razi olsun kizlar sabah 9 da kurtaj oldum aldilar bebegimi.7+3 de durmuş kalbi.cok kotu bir duygu gercekten.eve yeni geldim sancim var hala.nasip hayirlisi boyleymis demekki elden.birsy gelmiyor. carsamba gunu kontrolum var bakalim.ne diyecek doktor 3 ay bi ara verirler sanirim.dondurulmusumda yok silbastan hersey malesef :KK43:
bitanem oRabbim böyle uygun görmüş bak hersey daha güzel olacak yasin genç anne olmana bir sebeb yok Sperm var yumurta var çok şükür ki bu durumdayız ne olur kendini daha fazla üzmë tekrar hersey güzel olacak her zman yanındayız bu hepimiz in başına gelebilir güçlü olmak için elimizden ne geliyorsa yapıcaz kendine dikkat et güzelce bir dinlen cnm

allah razi olsun kizlar sabah 9 da kurtaj oldum aldilar bebegimi.7+3 de durmuş kalbi.cok kotu bir duygu gercekten.eve yeni geldim sancim var hala.nasip hayirlisi boyleymis demekki elden.birsy gelmiyor. carsamba gunu kontrolum var bakalim.ne diyecek doktor 3 ay bi ara verirler sanirim.dondurulmusumda yok silbastan hersey malesef :KK43:
canım bende aynı şeyleri nisanda yaşadım.11 nisanda kürtaj oldum. 40 gün sonra adet oldum. 21 gün doğum kotrol hapı kullandırdı doktorum. ilacın bitmesi ile başladım. ben sebebi öğrenmek için adet beklerken boş durmadım genetik kromozon testi yaptırdım. sende yaptır için rahat eder. çok geçmiş olsun. eğer doğsaydı hasta olabilirdi bunu düşün için biraz rahatlar. ama acısı unutulmuyor :(

S Shahida gecen gun aklıma takılmıştın içime doğmuş demekki nerdesin dıye yazmiştim sana.sonsuz sabır diliyorum beraberiz yıne bu yolda 3ay falan araya gerek yok çok kişi var bu duru da aralıksız başliyorlar.yeterkı sen iyi ol.dr ne dediği önemli tabıkı..bende kanama yaşiyorum süreklı 8inde dr kontrolüm..bakalim nolcak..yaşadığın şey hepimizin başina gelebilir Yüce Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için..sevgilerimle arkadaşim.

canim cook büyük geçmiş olsun. allahım bidaha yasatmasin kimseye. mevlam sabir versin tez vakitte atlatalım ins. bende geçen hafta düşük yaptim hala açısı icimde seni çok iyi anlayabiliyorum. doktorum kontrole gittiğimde bu ay adetini bos geçireceğiz önümüzdeki ay dondurulmuslarla devam dedi. bebek çok büyük olmadığı için vücut 1 ayda toplar kendini dedi. ins biz kendimuzide toparlayabilirizde tedavimize odaklaniriz ve ins mevlam kucagimiza almayi nasip eder.

Benim de keseye gördük çok şükür hala ağrıların devam ediyor bende korkuyorum doktor a sordum normal dio düşük tehlike Yok dedi inş ama bu ağrılar beni çok korkuttu
Aynen canım. Benim ağrılar geziniyor bu gün de böbrekler ime doğru batma var. Nette okudum bebek kendine yer acip rahim genişledi içn kasiklarda batma bel ve kalcaya vuran ağrı normal diyor

Kasığımda karnımda ağrı oluyor arada canım.
Günleriniz Nasıl geçiyor kızlar, ayın 6sında kontrolüm var doktorum o güne kadar çok yürüme hareketlerine dikkat et dedi, işe gidip geliyorum ama oturarak çalışıyorum. Evde de neredeyse hiç birşey yapmıyorum...
Benim kontrol se 5 inde. Gecen gun birinin kalp atışı görünmemisti . Pazartesi tekrar bakacak. Senin kontrol ne için canım. Kalp atışı için mi genel kontrol mu. İnşallah hersey olumlu ilerler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aynen canım. Benim ağrılar geziniyor bu gün de böbrekler ime doğru batma var. Nette okudum bebek kendine yer acip rahim genişledi içn kasiklarda batma bel ve kalcaya vuran ağrı normal diyor
Aynen kuzum tam tarif ettiğin ağrıları yaşıyorum benim yumurta çok üretimi için kalan yumurta olmuş sanırım onlarda baskı yapiyor belli bi zman ağrı olacak ileride kesilir dedi doktör sen keseye gördün mü canim

günaydın arkadaşlar...
B benim bebisim ablamın da bugun bhcg olcumu vardı ahmet bey yapmıstı transferını.. negatıf sonuc aldık :KK43:
herseyın hayırlısı dıyoruz...
gunaydin canim. ilk test gunumuydu? allah yardımcısı olsun. sağlıklı bir gebelik olmuycaksa negatif almak daha iyi biliyormusun. bunu evladını yeni kaybetmiş biri olarak söylüyorum. ewt çok acı ama pozitifi görüp kaybetmek kelimelerle anlatilamicak kadar zor. oyuzden mevlam sağlıkla kucagimiza alacağımız evlatlar versin hepimize. ins hemen toparlanır ve yoluna devam eder.

Benim kontrol se 5 inde. Gecen gun birinin kalp atışı görünmemisti . Pazartesi tekrar bakacak. Senin kontrol ne için canım. Kalp atışı için mi genel kontrol mu. İnşallah hersey olumlu ilerler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah ikizlerin sağlıkla ilerler, ikisini de duyarsın inşallah Canım.
Kalp atışı görüldü geçen kontrolümüzde inşallah bu sefer duyarız da.
Çok zor bekleyişler, Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.

Slm canım nasılsın gözükmüyor sun hiç hersey yolunda inşallah. Kese göründü mu canım nasıl gidiyor hamilelik
Merhaba tatlım evet suan hersey yolunda gözüküyor.aslında hep burdayım arasıra bakıyorum okuyorum takip ediyorum sizi.evet geçen hafta gördük keseyi bir tanesi tutunmus Allaha Şükür. Yrnda kalp atışı için randevu var inşallah duyarız.senin nasıl gidiyor sanırım kasık ağrının varmış o bende de var cnm hiç dert etme olması iyi bence olmadığı zaman niye ağrı yok bişey mi oldu diye supheleniyorum.hafta sonu usutmusum biraz sanırım çok kustum sonra geçti ama hergün biraz bulantım oluyor ama fazla etkilemiyor Allaha Şükür.tiksinmeler başladı koku duyum çok hassaslasti.bendeki gelişmeler boyle:bicak:.senin nasıl geçiyor gunler:nazar:

Back
X