2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Merhaba lar, ben de ağrılar biraz azaldı ama midem yemek yiyince bulanıyor. Ins.bu kadar la kalır

Bende hıc mide bulantısı kusma falan yok .. Bazen düşünüyorum normal mı dıye.. Cok halsizim ve sureklı uyumak ıstıyorum .. Yatın kontrolüm var.. İnşallah hersey yolundadır... Acaba alttan muayene mı etcek yoksa karından mı .. Kalp atışı ve kese için alttan bakılmıştı ama ..

Bende hıc mide bulantısı kusma falan yok .. Bazen düşünüyorum normal mı dıye.. Cok halsizim ve sureklı uyumak ıstıyorum .. Yatın kontrolüm var.. İnşallah hersey yolundadır... Acaba alttan muayene mı etcek yoksa karından mı .. Kalp atışı ve kese için alttan bakılmıştı ama ..
Bir daha alttan muayene edeceklerini zannetmiyorum

13615432_10154395836344791_665772501471532403_n.webp

kızlar naspıyorsunuz nasılsınız. varmı ağrınızı sızınız belirtileriniz. yarın kalp atışı için randevu aldım

Günaydınlar sevgili anne adayları kader ortaklarim benim şişkinliğim agrim kesildi ama bir midem yanıyo tahmin edemezsiniz.bulansa afedersiniz çıkarır rahatlarım diyorum ama yok. Hep yatsam kalkmasam. Şöyle normal bi hamile gibi ne bulantı ne baş dönmesi :KK43:ama çok şükür rabbim pit pit atan bu kalp var icimde:anneadayı::KK200::nazar::kk77:

Midem kötü benim de bulanti değil..tarif edemıyorum çok huzursuzum..ağzımın tadi yok 1kg aldım bile . Fena gümlicem..

Benimde omuzlarımda var ufak tefek sivilceler....
Pazartesi günü kalp atışı kontrolü var...
Ben meyve yiyince hemen yanma oluyor... ne yazık ki reflü ;(

gittim canım hem kalp atışını gördüm hemde duydum. şükürler olsun iyi sağlıklı. darısı başına. altımda sızlama var sanırım jelden
amin inşallah
Cnm maşallah gözün aydın Allah tamamına erdirsin o sizlama bazen bende de oluyor cnm bebisler büyüyor ya bence ondan oluyor

Back
X