InsAaa ne güzel demek aynı gün duyacagiz inşallah amin cnm sağlıkla kucağımiza da alırız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAaa ne güzel demek aynı gün duyacagiz inşallah amin cnm sağlıkla kucağımiza da alırız inşallah
Bir daha alttan muayene edeceklerini zannetmiyorumBende hıc mide bulantısı kusma falan yok .. Bazen düşünüyorum normal mı dıye.. Cok halsizim ve sureklı uyumak ıstıyorum .. Yatın kontrolüm var.. İnşallah hersey yolundadır... Acaba alttan muayene mı etcek yoksa karından mı .. Kalp atışı ve kese için alttan bakılmıştı ama ..
Hadi güzel haberlerle gel cnm..9.haftadayım ağrılar devam...azalır sanmiştim...kızlar naspıyorsunuz nasılsınız. varmı ağrınızı sızınız belirtileriniz. yarın kalp atışı için randevu aldım
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm günaydınkızlar naspıyorsunuz nasılsınız. varmı ağrınızı sızınız belirtileriniz. yarın kalp atışı için randevu aldım
günaydınKızlar yüzünde sivilce çıkan oldu mu benim epey çıktı
Bende de var cnm hemi de ufak da degil haniKızlar yüzünde sivilce çıkan oldu mu benim epey çıktı
Bugün Dr gidecektin gittinmi cnm herşey yolundadir insskızlar crinone jel sizde arada sızlama yapıyormu.
gittim canım hem kalp atışını gördüm hemde duydum. şükürler olsun iyi sağlıklı. darısı başına. altımda sızlama var sanırım jeldenBugün Dr gidecektin gittinmi cnm herşey yolundadir inss
amin inşallahgittim canım hem kalp atışını gördüm hemde duydum. şükürler olsun iyi sağlıklı. darısı başına. altımda sızlama var sanırım jelden
amin canım.jelden de oluyor birikince oluyor.amin inşallah
Cnm maşallah gözün aydın Allah tamamına erdirsin o sizlama bazen bende de oluyor cnm bebisler büyüyor ya bence ondan oluyor