Kızlar hepimiz aynı hisler içindeyiz bende 2.bir dr a gidiyorum normal kadın doğumcu tüp bebekle ilgilenmiyor hastaneye bağlı gece gündüz ulaşabiliyoruz tüp bebeği yapan dr prof olduğu için ulaşmak zor oluyo.şuan ne kıyafet bakıyorum ne isim,oda vs instagramda falan güzel güzel bebeklerin odaları falan var önce bakıp iç geçiriyorum sonra hemen bakma diyorum kendime bugün hastanedeki dr uma gittik herşey yolunda dedi bu kalp durmasıyla ilgili endişem konusundada ne yaparsak yapalım duracağı varsa durur 16. Haftaya kadar bu endişene yapacak bişey yok dedi bazen herşey yolundayken bir anda pat die duruyo bazende ritimsiz düzgün atımları olmayan kalpler yaşıyo bu tamamen takdiri ilahi dedi ben şey dedi hani kalbi durursa 1 ay bile farkedilmezmiş ya ben her hafta gelmek istiyorum en azından bir sıkıntı olursa çok zaman geçmeden kendimi hazırlarım dedim dr gelebilirsin ama ciddi paranoyak olmuşsun dedi ahhhh doktorum bi bilsem yıllardır yaşadıklarımızı dedim haklısın dedi.kapıda koca göbekli hamişler hepsine bakıp Allahım nolurrrrrrrr bende böyle olayımm die dualar etttimm