2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Aynen canım, bulantı yanma olunca sabrediyorum geçecek hepsi diye düşünüyorum ama o kanama anlarındaki çaresizlik çok zor. Allah kimseye vermesin, hepimizin bebeğini korusun.
Ben de azaltayım en azından gün aşırı yapayım :/
Ben progestan fitil kullanıyordum 2. Kanamada iğneye geçirdiler ama iğnede de bi ufak kanamam oldu :/
Sağlıkla doğar inşallah bebişlerimiz.
Her gun kan sulandirici igne vuruyorum ve coraspin iciyorum. Allah korusun kanama olsa cok zor olur isim. Dua edelim bir daha kimse yasamasin kanama insallah..

Günaydın hanımlar... benim bir arkadaşım 14. Haftada erkek diye öğrenmişti....
Sanırım erkek olanlar daha belirgin olduğu için hemen öğreniyor ;)

Her gun kan sulandirici igne vuruyorum ve coraspin iciyorum. Allah korusun kanama olsa cok zor olur isim. Dua edelim bir daha kimse yasamasin kanama insallah..
Canım cleaxne tüm tüp bebeklerde rutinde uygulanıyor galiba dr um bana doğuma 1 hafta kalıncaya kadar vurucaz dedi size bu konuda birşey söyledimi?

Kızlar nolur yardım edin bana bugün ne yediysem öyle geri çıkardım midem hiç bişeyi sindirmiyor olduğu gibi çıkarıyorum çok afedersiniz :( daha fazla dayanamayıp hastaneye gidip serum taktiracam o kadar kötü oluyorum surekli bulantı ve kusma midem o kdr hazmetmiyor ki kusarken boguluyorumm :(

Kızlar nolur yardım edin bana bugün ne yediysem öyle geri çıkardım midem hiç bişeyi sindirmiyor olduğu gibi çıkarıyorum çok afedersiniz :KK43: daha fazla dayanamayıp hastaneye gidip serum taktiracam o kadar kötü oluyorum surekli bulantı ve kusma midem o kdr hazmetmiyor ki kusarken boguluyorumm :KK43:
Yeme duzenini degistirmen gerekiyor. Az ve sik yiyeceksin, gune kizarmis ekmekle basla bir dilim. Domatesli seyler yeme. Portakal ve turevleri tuketme. Asiri sivi gida tuketme. Ara ara agzina hep bi sey at. Pirinc lapasi yaptim ben acayip iyi geldi. Elma dilimleyip yiyorum. Ayrica taze zencefilden kucucuk bi dilim mide bulantisini aliyor.

Yeme duzenini degistirmen gerekiyor. Az ve sik yiyeceksin, gune kizarmis ekmekle basla bir dilim. Domatesli seyler yeme. Portakal ve turevleri tuketme. Asiri sivi gida tuketme. Ara ara agzina hep bi sey at. Pirinc lapasi yaptim ben acayip iyi geldi. Elma dilimleyip yiyorum. Ayrica taze zencefilden kucucuk bi dilim mide bulantisini aliyor.

Mide bulantısı neyse ona razıyım da hazimsizlik çok. Kötü hastaneye gidip serum taktirmayi düşünüyorum :(

Mide bulantısı neyse ona razıyım da hazimsizlik çok. Kötü hastaneye gidip serum taktirmayi düşünüyorum :KK43:
Bende bulanti eger yeme duzenimi ayarlayamazsam ya da domates, portakal yersem basliyor. Eksime, gegirme ile bogazima gelen yediklerim bulantiya ve kusma hissine sebep oluyor. Yediklerim de sanki midemde erimiyor bogazima geliyor ya da siskinlik hissiyle rahatsizlik veriyor. Ama yeme duzeni cok rahatlatti beni. Denemeni oneririm. Kendini tutabildigin kadar tut ve kusmamaya calis. Ben cok direniyorum.

Benim de midem kötü arkadaşlar gibi sık sık yiyorum neredeyse saatte 1.ya elma ya badem,çubuk kraker, gece bile acikinca midem başlıyor süt içiyorum gece 3 de.birde maden suyu öneririm bulantı ya iyi geliyor

Daha doktorum bile yok tam, ikili teste ne zaman gitmem lazim bilmiyorum. Herhalde 12. Hafta gidecegim ben de.

Benimde perşembe günü ama ultrason da bi terslik görünmezse yaptırmicam testi zaten net doğru bi sonuç vermiyor boşa strese girmek istemiyorum

Back
X