- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Gözün aydın inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. O kahverengi pıhtı bendede oluyordu hala da olur ara sıra.bende tedirginim olmuyo değilim ama dr bişey demiyo bu konuda.olmaz bişey inşallah. İçimizi ferah tutmak zorundayız. Allah yardımcımız olsun.merhaba herkese ben 3gun once pozitifi aldim Rabbime şüküryalniz gece crini jelin atıkları kahverenginde geldi,cok tedirginim sizce bebekle mi.ilgili,bazi topiklerde havaya temas edince olurmus yaziyor,anlamadim
doktorumu arayamadim henuz erken diye,lutfen bilgisi olan yardimci olsn.
![]()
merak etme arkadasım olabılır..ben doktora sormustum normal demişti...merhaba herkese ben 3gun once pozitifi aldim Rabbime şüküryalniz gece crini jelin atıkları kahverenginde geldi,cok tedirginim sizce bebekle mi.ilgili,bazi topiklerde havaya temas edince olurmus yaziyor,anlamadim
![]()
merak etme arkadasım olabılır..ben doktora sormustum normal demişti...merhaba herkese ben 3gun once pozitifi aldim Rabbime şüküryalniz gece crini jelin atıkları kahverenginde geldi,cok tedirginim sizce bebekle mi.ilgili,bazi topiklerde havaya temas edince olurmus yaziyor,anlamadim
![]()
sagol cnmmmerak etme arkadasım olabılır..ben doktora sormustum normal demişti...
kafana takılacak bişey yok...için rahat olsun...
Canım o kahverengilik bendede çok oluyordu halada ara ara olur kahverengiden korkma kırmızıdan kork demişti dr um.kese yi 5-6.haftada kalp atımı7-8 .hafta gibi duyarsnmerhaba herkese ben 3gun once pozitifi aldim Rabbime şüküryalniz gece crini jelin atıkları kahverenginde geldi,cok tedirginim sizce bebekle mi.ilgili,bazi topiklerde havaya temas edince olurmus yaziyor,anlamadim
![]()
cnm bnm tesekkur ederim ancak bu bahsettigim,jel,kahverengi camur gibi toplu halde cikiyor 2gundur,snn de oyle miydi? yani akinti yok cok sukur.Canım o kahverengilik bendede çok oluyordu halada ara ara olur kahverengiden korkma kırmızıdan kork demişti dr um.kese yi 5-6.haftada kalp atımı7-8 .hafta gibi duyarsn
Jeli doğru uyguladindan eminmisin cnm.mesela ben sabah yapıyorum ve sıkılı iken geri çekiyorum yarım saat falanda yazmaya özen gösteriyorum.cnm bnm tesekkur ederim ancak bu bahsettigim,jel,kahverengi camur gibi toplu halde cikiyor 2gundur,snn de oyle miydi? yani akinti yok cok sukur.
aynen dedigin gibi yapiyorum cnm.Jeli doğru uyguladindan eminmisin cnm.mesela ben sabah yapıyorum ve sıkılı iken geri çekiyorum yarım saat falanda yazmaya özen gösteriyorum.
sen hamile misin?Jeli doğru uyguladindan eminmisin cnm.mesela ben sabah yapıyorum ve sıkılı iken geri çekiyorum yarım saat falanda yazmaya özen gösteriyorum.
Benimde 5. Gün embriyosuydu 5+3 de kese gördüm 6+5 de kalp atışı duyduk inşallah seninde sağlıcakla geçerbisey sorcam arkadaslar,5.gun embriyosuydu bnmki ve 3gun oldu pozitifi goreli,sizce ne zmn keseyi görür ve kalp atışıni duyariz?
bu hesaplama transferden itibaren mi?Benimde 5. Gün embriyosuydu 5+3 de kese gördüm 6+5 de kalp atışı duyduk inşallah seninde sağlıcakla geçer
O zaman doktor hesaplıcak sana çünkü son ader tarihime göre 5+3 de gördüm doktoryn hesabıyla da tutuyordubu hesaplama transferden itibaren mi?
cunku bnm dondurulmus embriyoydu,nsl hesap yapicam?
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun sanırım en çok kahverengi olayını jelde yaşayan benim benim ara ara bu devam etti hocam normal dedi o ara bende de korku olmuştu hatta doktor Altan muayene ettiğinde aletin üstündeki aparat topak topak kahve rengi olarak çıkmıştı normal dedi 14 haftaya kadar olabilir dedi korkma dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimiz için ...ben beş haftalik kese icin yedi haftalik kalp atışı için çağırmışti doktorumm Nerede tedavi oldun hayırlı olsun inşsen hamile misin?
doktorum onceki kanaman yada tutunma kanamasi olabilir birikip cikar korkma dedi..bilemiyorum artik.
cok tesekkur ederim icime su serptin..diyarbakir bahceci cnm.yrn ikinci testimiz var,o halde,insallah katlanmissa 2hafta sonra kese icin mi cagirir acaba..Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun sanırım en çok kahverengi olayını jelde yaşayan benim benim ara ara bu devam etti hocam normal dedi o ara bende de korku olmuştu hatta doktor Altan muayene ettiğinde aletin üstündeki aparat topak topak kahve rengi olarak çıkmıştı normal dedi 14 haftaya kadar olabilir dedi korkma dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimiz için ...ben beş haftalik kese icin yedi haftalik kalp atışı için çağırmışti doktorumm Nerede tedavi oldun hayırlı olsun inş