2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

cok tesekkur ederim icime su serptin..diyarbakir bahceci cnm.yrn ikinci testimiz var,o halde,insallah katlanmissa 2hafta sonra kese icin mi cagirir acaba..
Her an heyecan dolu canım inş kat kat artar değerin ilk değerin kaç canım her doktora gitmeden korku heyecan hepsi oluyor Rabbim işimizi rast getirsin sağlıklı kucağımiza alalım inş hepimiz

Her an heyecan dolu canım inş kat kat artar değerin ilk değerin kaç canım her doktora gitmeden korku heyecan hepsi oluyor Rabbim işimizi rast getirsin sağlıklı kucağımiza alalım inş hepimiz
ilk degerim yuksek cnm yani şu standar 1-5hafta araligi degerinden buyuk,normalde yuksek olunca sevinir insan da bn korktum,niye bu kadar yuksek diye...ilk hafta en yuksek gordugun duydugun kac snn mesela?:KK45::KK17:

20 ağustosta pozitif değer çıktı 27 ağustosta doktorum kese için çağırmışti canım

ilk degerim yuksek cnm yani şu standar 1-5hafta araligi degerinden buyuk,normalde yuksek olunca sevinir insan da bn korktum,niye bu kadar yuksek diye...ilk hafta en yuksek gordugun duydugun kac snn mesela?:KK45::KK17:
Olabilir canım değerin Ohhh iyiki yüksek çıkmış korkma maşallah demek ki ilk günler tutunma yavrun benim 250 çıkmıştı sağLikla dogsunlar inş

Crinone kullanımında yatmak yerine tam tersi ılk yarım saat hareketli olmak gerekıyor.bana sıkıca tembihlenen buydu ve doğru olduğuna inanıyorum 1 kere bile akıntı gelmedi.rahım ağzının jeli iyi emebılmesi için gezinmek gerekıyor yoksa içerde birikip tortu yapiyor.tabi herkes kendi doktorunu dinlesin ben uyguladığımı paylaştim.

Crinone kullanımında yatmak yerine tam tersi ılk yarım saat hareketli olmak gerekıyor.bana sıkıca tembihlenen buydu ve doğru olduğuna inanıyorum 1 kere bile akıntı gelmedi.rahım ağzının jeli iyi emebılmesi için gezinmek gerekıyor yoksa içerde birikip tortu yapiyor.tabi herkes kendi doktorunu dinlesin ben uyguladığımı paylaştim.
Merhaba canım evet yürüyüş önemli dedi hemen yatınca Afedersin jel kalıp gibi oluyor içerde emme olmuyor bende yürüyorum evin içinde

aslinda dedigin cok mantikli ve cokta duydum ama tup olunca korkuyor insan,ya gezince duserse falan :eek:o_O

aslinda dedigin cok mantikli ve cokta duydum ama tup olunca korkuyor insan,ya gezince duserse falan :eek:o_O
Burda hepimizin tüp canım korkma evelAllah sıcak suyla yıkanma ağır is yapma ve ayağınlà bişey itirme demişti doktor bana kasiklar kasiliyormus bol su iç Allah büyük canım

Tatlım bu da tam ters. Çok yatmak kan dolaşımını zayıflatıyo tup bebek başarı şansını artırmıyo.ben hiç kısıtlamadım hareketimi.ama ağir kaldırmadım ağir iş yapmadım..

Tatlım bu da tam ters. Çok yatmak kan dolaşımını zayıflatıyo tup bebek başarı şansını artırmıyo.ben hiç kısıtlamadım hareketimi.ama ağir kaldırmadım ağir iş yapmadım..
ohh masallah keske yapabilsem bn de boyle,butun ailenin gozu ustumde dibimden ayrilmiyorlar,kiyamam onlara da cok beklediler bu haberi,neyse jel icin gezmem lazim deyip biraz dolanim bn de :KK8:

ohh masallah keske yapabilsem bn de boyle,butun ailenin gozu ustumde dibimden ayrilmiyorlar,kiyamam onlara da cok beklediler bu haberi,neyse jel icin gezmem lazim deyip biraz dolanim bn de :KK8:
Rabbim korusun yavrularimizi canım çokta hareketsiz kalma arada evin içinde dolan cnm hepimiz çok bekledik anlıyorum seni arkadaşım inş kucağımiza alırız inş güzel heberlerinj alırız buradan

Kızlar dr dan geldik çok şükür herşey yolunda bu dr unda tam 9hf 6günlük çıktı tam uyumlu yani ilk defa bir bebek minyatürü gördük elleri ayakları bekirsizde olsa seçilebiliyordu çok değişik bir hissiyat Allahım herkese yaşatsın tamamını erdirsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar dr dan geldik çok şükür herşey yolunda bu dr unda tam 9hf 6günlük çıktı tam uyumlu yani ilk defa bir bebek minyatürü gördük elleri ayakları bekirsizde olsa seçilebiliyordu çok değişik bir hissiyat Allahım herkese yaşatsın tamamını erdirsin
hayirli olsun cnmm darisi basimiza :anne:

Ayy ne kadar minnak maşallah kırk bir kere Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin uns hepimizin ❤

Cnm naptın gittinmi dr a?
gittik canım, çok şükür büyüyor miniğim 10+3, 3,7cm :)
hareket halindeydi, kıpır kıpır :)
progestan iğneden fitile geri dönüş yapabilirsin dedi doktorum ama ben iğneye devam etmek istediğimi söyledim. fitil tam gitmiyor, çok akıntı yapıyor, iğne daha kesin gibi. tamam popom artık çok acıyor ama 2 hafta daha dayanırım inşallah.
keseye çok yakın olmayan minik bi kanama alanı var ama çok önemli değilmiş. inşallah kanama yaşamayalım :/

doktorum, ikili test yerine genoks'da yapılan nifty adlı bi testi önerdi, %100e yakın sonuç veriyormuş. karar vermiş değilim.

hepimizin bebeği sağlıkla gelişsin, kucağımıza alalım inşallah.

Back
X