2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

amin amin insallah cnm:KK15: peki progestan kullandin mi ne kadar kullandin?dr um 50mg lik 5tane verdi kullaniyorum.acaba yine yazar mi yoksa kanama yoksa verilmez mi
Benim 7-9. Haftalar arasi full kahve geldi. Sonra 11. Haftaya dek de pembe- seftali rengi turuncu vb. Kirmizi gelmedigi surece sikinti yok dedi doktor. Kanama alani hic olmadi sukur.

Kızlar günaydın bu lekelenmesi olanlar ben geçen tedavimde sürekli lekelenmem oldu zaten sonra da kürtaj oldum ama bu tedavi de daha transfer olmadan doktorum progestan iğnesine başlattı hemde hergün vuruldum ta ki bebek 8. Haftasına gelene kadar ama inanin hiç ama hiç lekelenmem olmadı hala da yok çok şükür o yüzden biraz zor ama doktorunuzdan iğne isteyin benim doktor özellikle iğne veriyorum hiçbi ilaç iğne gibi kuvvetli değil dedi . O yüzden bunu bi konuşun doktorunuzla

Günaydın herkese,güzel bi pazar olsun hepimize. benim bulantı lar azaldı Dr gebelik check up tahlil leri verdi onları devlet hastanesinde yaptıracagim. Haftaya kontrol var

Kızlar günaydın bu lekelenmesi olanlar ben geçen tedavimde sürekli lekelenmem oldu zaten sonra da kürtaj oldum ama bu tedavi de daha transfer olmadan doktorum progestan iğnesine başlattı hemde hergün vuruldum ta ki bebek 8. Haftasına gelene kadar ama inanin hiç ama hiç lekelenmem olmadı hala da yok çok şükür o yüzden biraz zor ama doktorunuzdan iğne isteyin benim doktor özellikle iğne veriyorum hiçbi ilaç iğne gibi kuvvetli değil dedi . O yüzden bunu bi konuşun doktorunuzla
Canım lekelenme olayının iğne ya da calsülle hiçbir ilgisi yok benim bu 4.denemem bundan ilkinde iğne kullanmadım sonra hepsinde iğne kullandım hergün progestan hatta haftada birde proluton ama lekelenmem bundan önce hiç olmamıştı bundan bir öncekinde gebelik sonlandı kalp atımı oluşmadı ondada hiç lekelenmem olmadı ama bu sefer iğnelere herşeye yine aynı devam o ladar çok lekelenmem oldu ki özellikle 6-9 haftalar arası bildiğin adet gibi pet falan kullandım yani iğnenin tabikide koruyuculuk etkisi daha fazla ama lekelenme olacaksa oluyo durduramıyosun bu lekelenme için belki size komik gelecek 4 dr a gittik hepside keseyle bi ilgisi olmadığını söyledi çok şükür insan kötü deneyimler yaşaya yaşaya iyice uzman oluyo şimdi dr um 12. Hafta gibi iğneleri azaltmaya başlayacağını 16.haftadada keseceğini söyledi hiçbi zararı olmadığı sürece biz sonuna kadar devam edicez inşallah

Kızlar kahverengi leke geldi bu normal mi biraz endiselendim. Sizler bu haftayı atlattınız daha bilgilisiniz

Kızlar kahverengi leke geldi bu normal mi biraz endiselendim. Sizler bu haftayı atlattınız daha bilgilisiniz
Canım Kahveler de geldi kırmızılar da bende, uzan ayaklarının altına yastık koy. Devam etmez inşallah. Pek çoğumuza oldu. Benim ilki 5. Haftada olmuştu 2. Kırmızı+kahve de kansulandırıcı yı bıraktırdılar.
İnşallah ilk ve son olsun Allah korkutmasın, tüm bebişlerimizi korusun.

Günaydın hanımlar ben kuru bir öksürüğe yakalandım boğazımdan aşağı kadar yanma var pekmez bal falan içiyorum daha devam öksürükden karnım acıdı. Bugün de bişey hissetmiyorum bebeklerle ilgili bişey göğüslerim de sızlamıyor çok tedirginim 12 haftaya gelmişken kötü şeyler yaşamamam inşallah çalışıyorum izin alıp gideyim bi doktora diyorum
Kontrole gittin mi canım?

Canım Kahveler de geldi kırmızılar da bende, uzan ayaklarının altına yastık koy. Devam etmez inşallah. Pek çoğumuza oldu. Benim ilki 5. Haftada olmuştu 2. Kırmızı+kahve de kansulandırıcı yı bıraktırdılar.
İnşallah ilk ve son olsun Allah korkutmasın, tüm bebişlerimizi korusun.
Canim ya çalışıyorum ben okula gidiyorum. Napsam acaba rapor mu alsam

Back
X