- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Günaydın canim. Benim kontrol 10 ekimde . Birsey sorcam vaginal muayene mi yapılıyor ilkindeGünaydın kızlar,
İyi haftalar dilerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim. Benim kontrol 10 ekimde . Birsey sorcam vaginal muayene mi yapılıyor ilkindeGünaydın kızlar,
İyi haftalar dilerim :)
Canim zeynep hemşire yle konuştum tekrar kan sulandirici devam dedi coraspin kestirdi. Kan pihtilasmasi olduğunu hatırlattım. Bir de çalışıyorum ya 3 gün istirahat alın dedi . Okul müdürü gıcık olacak bana offKumral-ada canım kan pıhtılaşması olduğunu hatırlatmışsındır? Bana da bıraktırdılar ama bende pıhtılaşma yok Can'ım...
İlk kontrol vaginal olacak canım.
iyi yapmışsın bi daha aramakla. napalım canım, mecburen alacaksın, bebiş iyi olsun. inşallah geçecek sıkıntılar.Canim zeynep hemşire yle konuştum tekrar kan sulandirici devam dedi coraspin kestirdi. Kan pihtilasmasi olduğunu hatırlattım. Bir de çalışıyorum ya 3 gün istirahat alın dedi . Okul müdürü gıcık olacak bana off
canım, hüsamettin bey ille her leke-kanama düşük yapıyorum demek değil demişti. gönlünü ferah tut, acaba bir doktora gitsen mi? bir daha merkezi arasan?Kırmızı geldi kızlar korkuyorum![]()
Aradım canım igneyi de kesin dedi . Progestan iğneye geçtim . Ama hemşire söyledi doktorla konusmadimcanım, hüsamettin bey ille her leke-kanama düşük yapıyorum demek değil demişti. gönlünü ferah tut, acaba bir doktora gitsen mi? bir daha merkezi arasan?
bana bi başka doktor yoğun kanamalarda "endol" adlı bi fitil kullanırız demişti. ben aldım fakat ne merkeze sordum, ne de kullandım. bir sor istersen?
bana da hep zeynep hemşire söyledi, doktora danışıyorlar muhakkak. 4 haftayı geçti progestan iğne ile günde 100mg. devam ediyor mu kırmızı?Aradım canım igneyi de kesin dedi . Progestan iğneye geçtim . Ama hemşire söyledi doktorla konusmadim
Geçmiş olsun cnm hepimiz kanama geçirdik o aralar lütfen pozitif ol doktoruna ulaş ve yat cnm çok hareket etmeAradım canım igneyi de kesin dedi . Progestan iğneye geçtim . Ama hemşire söyledi doktorla konusmadim
Proluton depot yaptırmadınmı cnm ben 3 kez kanama yaşadım 3üde bildiğin kıpkırmızıydı çok şükür bişey olmadı hemen endişelenme her kanama düşük drmek değilKırmızı geldi kızlar korkuyorum![]()
ah yerim onu :) maşallah. ben de cuma gördüm, kıpır kıpır, çok tatlıydı :) ben de progestan iğnemi arada sağlık ocağında yaptırıyorum, çok ilgililer, ama cihazları varmı yokmu bilmiyorum.Kızlar sağlık ocağına gebelik bildirimine gitmiştim orada basit bi ultrason cihazı vardı ebe hafi gel bi bakalım belki görürüz dedi bu arada 10 hf 1 günlüğüm inanamıyorum hala o kadar net gördümki kıpır kıpır dans ediyodu bildiğin şok oldum kalp sesinide çok derindende olsa duyduk ebeyede dedim benden bıkcaksınız artık haftada 2-3 gelirim bebeğe bakmaya die oda gel dediyani aklınızda olsun eğer uzun zamandr dr a gidemediyseniz ve sağlık ocağınızda usg varsa gidin baktırın içiniz rahatlasın
Canim bana iğne verdi şimdi progestan i fitil olarak kullanmycam di mibana da hep zeynep hemşire söyledi, doktora danışıyorlar muhakkak. 4 haftayı geçti progestan iğne ile günde 100mg. devam ediyor mu kırmızı?
canım, ben iğneye başladığım gün fitili bıraktırdılar. sadece günde iki ampul progestan iğne kullanıyorum.Canim bana iğne verdi şimdi progestan i fitil olarak kullanmycam di mi