Ozaman dogru benımkı de 123 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman dogru benımkı de 123 :)
21 ekıme alacagım cnm randevuyu..23 eylulde gıttım kontrole..1 ay sonra goruselım dedı..gecmıyor zaman..dr randevun ne zaman :)
Canım benim ara ara hep oluyor ağrı kasıklarımda ,karnımda bazen gaz sancısı gibi bazen adet ağrısı gibi dr iyi bişey dedi çok aşırı olup dayanılmaz halde değilse hiç korkma tahim büyüyor diye dedigünaydınlar.
kızlar ağrılarınız devam ediyor mu, kasığınızda, o civarlarda? benim geceden beri biraz ağrım var...
gece uyandığımda kasığımda ağrı vardı, bıçak saplanır gibi, öğlene kadar da ara ara devam etti. inşallah sağlıkla gelişsinler-büyüsünler canım. iki üç gecede bir rüyamda kanamam olduğunu görüyorum :/ zor günleri geride bırakalım inşallah hepimiz.Canım benim ara ara hep oluyor ağrı kasıklarımda ,karnımda bazen gaz sancısı gibi bazen adet ağrısı gibi dr iyi bişey dedi çok aşırı olup dayanılmaz halde değilse hiç korkma tahim büyüyor diye dedi
Ben türk kahvesi 1 fincan 3-4 bardakta çok açık çay içiyorum dr um ıhlamur içebilirsn dedi ama içmiyorumben bitki çayı hiç içmiyorum, günde bi iki fincan açık çay sadece.
türk kahvesi içiyormusunuz?
Sorma o kabuslar hep bendede oluyo işe arabayla gidiyorum araba kullanırken en ufak bi tümsekte falan ay bişey oldumu korkusu ve inan canım biz daha kimseye söyleyemedik bile korkudangece uyandığımda kasığımda ağrı vardı, bıçak saplanır gibi, öğlene kadar da ara ara devam etti. inşallah sağlıkla gelişsinler-büyüsünler canım. iki üç gecede bir rüyamda kanamam olduğunu görüyorum :/ zor günleri geride bırakalım inşallah hepimiz.
Ben hiç içmiyorum bıtkı cayı sadece acık cay ıcıyorum oda sabah kahvaltılarında :)Ictiginiz bir bitki çayı var mı? ?
biz de, herhalde karnımı farkedenler öğrenecek, biraz çıkmaya başladı sanki... ben biliyorum ya herkes anlar gibi geliyor.Sorma o kabuslar hep bendede oluyo işe arabayla gidiyorum araba kullanırken en ufak bi tümsekte falan ay bişey oldumu korkusu ve inan canım biz daha kimseye söyleyemedik bile korkudan
Canım prolutona doğuma kadar haftada bir yaptıracakmış dr um progestan iğneyide 12.haftadan sonra yavaş yavaş azaltalım dedi hakkımızda hayırlısıbiz de, herhalde karnımı farkedenler öğrenecek, biraz çıkmaya başladı sanki... ben biliyorum ya herkes anlar gibi geliyor.
inşallah geçecek canım bu sıkıntılar.
progestanlara ne kadar devam ederiz acaba?
hayırlısı canım. ben bi tek 2 ampul progestan var.ayın 14ünde kontrolüm inşallah o zaman öğrenirim devam mı diye.Canım prolutona doğuma kadar haftada bir yaptıracakmış dr um progestan iğneyide 12.haftadan sonra yavaş yavaş azaltalım dedi hakkımızda hayırlısı
Canim bi krem varmış iğne yerine masaj yaparak surdugunde sertliği ve ağrısını alıyorMuş. Arnica diye duydun mu hichayırlısı canım. ben bi tek 2 ampul progestan var.ayın 14ünde kontrolüm inşallah o zaman öğrenirim devam mı diye.
Can'ım ilk kez duyuyorum, iğne ile 5. Haftaya girdim artık acı falan hissetmiyorum :) ilk zamanlar çok acıyordu... Ama sertlikleri var tabi.Canim bi krem varmış iğne yerine masaj yaparak surdugunde sertliği ve ağrısını alıyorMuş. Arnica diye duydun mu hic
Bi grupta gördüm doktoru vermiş bunu kullanabilirsin diye . Ya sende de oluyor mu evde ultrason cihazı olsa arada baksam diyorum :)) merak ediyorum.Can'ım ilk kez duyuyorum, iğne ile 5. Haftaya girdim artık acı falan hissetmiyorum :) ilk zamanlar çok acıyordu... Ama sertlikleri var tabi.
Gebelerin kullanmasına uygun mu acaba?
Herhalde hepimizde oluyordur :) geçen cuma gördüm, bi dahaki cuma randevum. Acaba napıyor, iyi mi diyorum her an.Bi grupta gördüm doktoru vermiş bunu kullanabilirsin diye . Ya sende de oluyor mu evde ultrason cihazı olsa arada baksam diyorum :)) merak ediyorum.