gittin mi cnm doktora
Maşallah minnaklarayarın bizi neler bekliyor bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah minnaklarayarın bizi neler bekliyor bakalım
![]()
Gittim canım, boş göründü gebelik. Bir daha gel dedi haftayagittin mi cnm doktora
ya nasıl yani yolk saç falan görmedi miGittim canım, boş göründü gebelik. Bir daha gel dedi haftaya![]()
Maalesef 12 mm kese görünüyor. Ama henüz içinde bir şey yok.ya nasıl yani yolk saç falan görmedi mi
bende önceki gebeliğimde boş gebelik yaşamıştım canım ama benim betam artmıyordu yani 2 katına çıkmıyordu seninki çok güzel artmış geçde olsa bebiş kendini gösterecektirMaalesef 12 mm kese görünüyor. Ama henüz içinde bir şey yok.
İnşallah canım kısmet. Rızkı varsa gelir. Senin kesen kaç mm idi dün. Geç döllenme olabilir mi acaba bilemedimbende önceki gebeliğimde boş gebelik yaşamıştım canım ama benim betam artmıyordu yani 2 katına çıkmıyordu seninki çok güzel artmış geçde olsa bebiş kendini gösterecektir![]()
söylemişti cnm ama unuttum yaİnşallah canım kısmet. Rızkı varsa gelir. Senin kesen kaç mm idi dün. Geç döllenme olabilir mi acaba bilemedim
Kac haftalik gittiniz belki küçük olduğu jcin hemen gorunmemistirGittim canım, boş göründü gebelik. Bir daha gel dedi haftaya![]()
5+5 12 mm kese, 2 gün önce 13.500 beta değeriKac haftalik gittiniz belki küçük olduğu jcin hemen gorunmemistir
Gelecek hafta güzel haberler alırsınız insallah bize de haber verin tekrar gittiğinizde5+5 12 mm kese, 2 gün önce 13.500 beta değeri
İnşallah. Hayırlısı hakkımızdaGelecek hafta güzel haberler alırsınız insallah bize de haber verin tekrar gittiğinizde