Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım.yeter ki sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalim. Çok zor geldik bu günlere. Sağlıkli olsun bebekler bu bize yeter.günaydın hanımlar....
herkesin aldığı kilolar farklı...
çünkü bünyesi metabolizması kullandığı ilaçlar vb şeyler herşey farklı...
kilolar önemli değil yeterki bebeklerin gelişimi yerinde olsun :)
ikiz kızlar geliyorSelam kizlar biz de öğrendik cinsiyet imizi iki kızımız olacak inşallah
bazen bi hareket hissediyorum ama doktorlar 20. haftadan önce olmaz diyorlar, değildir diyorum :) bi pıt pıt, bi farklı bişi oluyor :)Güzel hamileler benim hareketlerini hisseden var mı aranızda ?
Benimde ara da bir kıpır gibi oluyor acaba mi diyorum anlamıyorum da ilk gebeliklerde biraz daha ilerleyin hissediyor die yazıyor ama sabırsız likla bekliyoruz canımbazen bi hareket hissediyorum ama doktorlar 20. haftadan önce olmaz diyorlar, değildir diyorum :) bi pıt pıt, bi farklı bişi oluyor :)
Ben de tavuk ve tatlı şeyler yiyemiyorum.hayirli olsun oğlun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBen de bu hafta mide bulantıları yönünden daha rahatım ama hala et-balık-tavuk yiyemiyorum olsun bunada şükür ara ar baş ağrıları oluyo birde halsizlik işe gitmek çok zor geliyo kızlar yaa sabah kalkmak falan ölüm gbii bu arada bizimde kesin erkek olacakmış![]()
Genelde tuz tuketimi sismeye neden oluyor.tuzu azaltabilrsin.birbde bol su icmek lazimİki haftadır ellerim ,parmaklarim şiş. Yuzuklerim girmiyor parmaklarıma :-( normal ki arkadaşlar bu kadar erkenden şişmesi
Canım benim ara ara hep oluyo kasık ağrım çok şiddetli değil ama böyle adet olacakmışım gibi dr um sürekli normal rahim büyüyor diyorBel ve kasık ağrısı çeken var mı ?? Normal mi bilmiyorum bu gün beni çok zorladı.. doktoru aramalı mıyım acaba ?
Evet aynen canım hatta hamilelerin preeklamsi riski açısından tuzu direk kesmesi lazımmışGenelde tuz tuketimi sismeye neden oluyor.tuzu azaltabilrsin.birbde bol su icmek lazim
Canim Merhaba geçmiş olsun lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktorum yinede danis istersen benimde bu ara karın biraz çıktı gibi ve ağrı oluyor karnını çevresinde bende korktum bişey mi var die rahim büyümesinde die okudum buradan baktım inş sağlıkla kucağına alicz canım inşKızlar ya bugün çok az gezdim şuan kasık ağrım biraz arttı ve söylemesi ayıp vajinaya doğru ara ara bi ağrı oluyo nasıl anlatsam böyle ilk giriş kısmı ara ara kasılıyo gibi oluyo çok şiddetli değil ama işk defa böyle bişey oldu çok korktum açıkcası.internette hep rahim büyümesinden demiş ya içimi bi korku kapladı napsam acaba?