• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisan Tüp Bebek Yaptıracaklar

Herkese merhaba..2. denememiz icin Nisan ayında regl olmayi bekliyorum. azospermi hastası eşim.. ilk denemede TESE de sperm bulunamamıştı. Bir sefer daha deneyeceğiz Rabbim izin verirse.. reglime 10 -12 gün falan var şimdiden heyecan bastı.. inşallah heyecan yüzünden regli geciktirmem :110: Allah hepimizin yardımcısı olsun.. niyet eden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua:
amin canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, bize sağlıklı bebişler bahşetsin:KK46::KK46:

Herkese merhaba..2. denememiz icin Nisan ayında regl olmayi bekliyorum. azospermi hastası eşim.. ilk denemede TESE de sperm bulunamamıştı. Bir sefer daha deneyeceğiz Rabbim izin verirse.. reglime 10 -12 gün falan var şimdiden heyecan bastı.. inşallah heyecan yüzünden regli geciktirmem :110: Allah hepimizin yardımcısı olsun.. niyet eden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua:
simdiden hayirlisi olsun cnm insallah bu sefer teseniz güzel gecer. bi aksilik cikmazsa insallah ayni zamanlarda baslicaz tedaviye

Ben de nisan reglimi bekleyenlerdenim. Bu ay gittim ilk kez tüp bebek için , klomen kullanmştm ondan kaynaklı kistlerim olduğundan bu ay başlamadık. Ama sabırlı olman lazım dedi doktorum 1 ay, 2 ay belki de 3ay sonra yaparız en doğru zaöanı bulmak için dedi. Ne gibi engeller oluyor ki bu sürecin başlamasında kızlar . 2 yıl oldu ha oldu ha olcak derken...

Ben de nisan reglimi bekleyenlerdenim. Bu ay gittim ilk kez tüp bebek için , klomen kullanmştm ondan kaynaklı kistlerim olduğundan bu ay başlamadık. Ama sabırlı olman lazım dedi doktorum 1 ay, 2 ay belki de 3ay sonra yaparız en doğru zaöanı bulmak için dedi. Ne gibi engeller oluyor ki bu sürecin başlamasında kızlar . 2 yıl oldu ha oldu ha olcak derken...
kistlerinin gitmesi lazım, bir de rahmine yumurtalıklarına iyice ultrasonla bakılması lazım. yapışıklık vs. olmaması lazım. en doğru zamanı bulmak gibi bir terim şimdiye kadar doktorlar kullanmadı. ama benim mesela çatlamayan yumurtam olmuştu bir kez, iki ay doğum kontrol hapı kullandım gitmesi için.

canim kistlerin adetle atilmadi mi? genelde o tip kisteler adetle atiliyor atilmazsa dk hapi kullandiriyorlar atilmasi icin. adetin ilk 3 gününden birinde ultrasonla yumurtaliklarina bakarlar yeterli folikul var mi, kist kalmis mi, rahim kalinligi normal mi vs diye bi de e2 tahlili yaptırıyorlar o da normal cikarsa tedaviye başlıyorlar. benimde bu ay kist olmus adetle atilirsa bu ay baslicaz biz de

Merhaba kızlar ben histereskopi den sonra adet oldum. Doktora gittim ama letu kullanmama rağmen yumurta yok dedi. Çok mu stres yaptın dedi. Zaten adet te oldum gibi olmadım gibi. Kanama pek olmadı. Önümüzdeki aya kaldım. Muhtemelen ameliyat nedeniyle öyle oldu diye düşünüyorum. Nisan içinde Allah nasip ederse sürece tekrar başlayacağız. Bir de bitkisel ilaç verdi. Yumurta hiç alamadığımız bir hastadan 4 yumurta aldık. Bunları kullan dedi. Ama reçete iş yerinde kaldı. Yarın sipariş edeceğim. Moral bozmak yok. Allah hakkımızda hayırlısını bizden daha iyi biliyor şüphesiz. Daha fazla dua etmemiz lazım demek ki

Merhaba kızlar ben histereskopi den sonra adet oldum. Doktora gittim ama letu kullanmama rağmen yumurta yok dedi. Çok mu stres yaptın dedi. Zaten adet te oldum gibi olmadım gibi. Kanama pek olmadı. Önümüzdeki aya kaldım. Muhtemelen ameliyat nedeniyle öyle oldu diye düşünüyorum. Nisan içinde Allah nasip ederse sürece tekrar başlayacağız. Bir de bitkisel ilaç verdi. Yumurta hiç alamadığımız bir hastadan 4 yumurta aldık. Bunları kullan dedi. Ama reçete iş yerinde kaldı. Yarın sipariş edeceğim. Moral bozmak yok. Allah hakkımızda hayırlısını bizden daha iyi biliyor şüphesiz. Daha fazla dua etmemiz lazım demek ki
canım hayırlısı olsun, ben de bu ay başlıyorum tedaviye. sana bitkisel ne verdi doktor merak ettim, pazartesi yazabilir misin?

merhaba herkese yeniden.. bugün kahverengi lekenmem başladı yarın 1.gün sayıp perşembe iğnelere başlayacağım. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
:dua:

Hsg filminde polip görülüyor mu bilmiyorum. Ama ben zaten hsg filmini de çok önceden yaptırmıştım. Yine de tutunmama sebebinin polip olduğunu aslında zannetmiyorum. Ben çok zayıftım. 160 boy 38-39 kilo civarı. Onun için o süreçte çok dikkatli olmam lazımdı. Dikkatli oldum mu hayır. İnşallah bu sefer çok daha fazla dikkatli olacağım. Üstelik diyetisyene gittim kilo aldım. Sadece güvenenediğim şey psikolojim. Çok depresifim. Bu süreçte riskli dönemi atlatana kadar sanıyorum işe gitmemem gerekiyor belki. Çünkü iş demek benim için stres demek. Oysa ki iş arkadaşlarım yöneticilerim o kadar değer veriyor ki. Neden o kadar stres sıkıntı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Allah yardımcımız olsun. Kalplerimizi ferahlatsın. Kucaklarımızı doldursun. Amin
Canim sürekli kilodan dolayi tutmadi gibi yorumlar yapmissin evet kilo önemli ama 1.60 boy 40 kilo çok çok asiri zayif sayilmaz ve ben ilk tüp bebegimde yaklaşık ayni kilolardaymisin seninle tutmamisti ve kilodan demiştim daha sonra 10 kilodan fazla kilo aldim şuan 60 kiloyum boy 1.63 dört defa denedim yine tutmadi yani kiloya çok takma evet kilo al sagligin için ama kilodan dolayi kesin turmadi diye düşünme bu senin gerçekleri gormeni engelleyebilir belki başka bir nedeni vardır tutunmamasinin bunu da arastir

Canim sürekli kilodan dolayi tutmadi gibi yorumlar yapmissin evet kilo önemli ama 1.60 boy 40 kilo çok çok asiri zayif sayilmaz ve ben ilk tüp bebegimde yaklaşık ayni kilolardaymisin seninle tutmamisti ve kilodan demiştim daha sonra 10 kilodan fazla kilo aldim şuan 60 kiloyum boy 1.63 dört defa denedim yine tutmadi yani kiloya çok takma evet kilo al sagligin için ama kilodan dolayi kesin turmadi diye düşünme bu senin gerçekleri gormeni engelleyebilir belki başka bir nedeni vardır tutunmamasinin bunu da arastir
Evet sanıyorum stres te etkili. Ama kendimi hissediyorum öyle düşündüm. Şimdi sürece tekrar başlıyoruz. Biraz daha kilo aldım. Histereskopi yapıldı. Polip varmış alındı. Şimdi letu ile değil direk Gonal f ile başladık . Bugün adetin 2. Günü gittim ilk iğnelerimi oldum. Bir tarafa 1 diğer tarafta 3 yumurta gördük. İğneler ile çoğaltılacak sanırım da. İlaçların fazla gelip erken olgunlaşmalarından korkuyorum.

Evet sanıyorum stres te etkili. Ama kendimi hissediyorum öyle düşündüm. Şimdi sürece tekrar başlıyoruz. Biraz daha kilo aldım. Histereskopi yapıldı. Polip varmış alındı. Şimdi letu ile değil direk Gonal f ile başladık . Bugün adetin 2. Günü gittim ilk iğnelerimi oldum. Bir tarafa 1 diğer tarafta 3 yumurta gördük. İğneler ile çoğaltılacak sanırım da. İlaçların fazla gelip erken olgunlaşmalarından korkuyorum.
Canim korkma her şey güzel olacak bu defa. Bahsettiğim olayi ben yasadim yumurtam erken catladi ama doktorun sucu idi takip etmedi beni araştırmada yapturmistim. Arastirmanin doktorlari pek tecrübeli değil en azindan malatyadakiler öyle. Doktorun iyi ise korkma catlamasin diye sana başka iğneler de yapilacak hepsi ayni boyuta gelince toplanacak zaten. Benim bir sonraki tedavim özel de oldu ve çok şükür böyle bir sorun yasamadik yumurtalarim çok güzel dollendi donduruldu hoş diş gebelik yasadim ama tamamen sanssizlikti benimkisi

Son düzenleme:
Canim korkma her şey güzel olacak bu defa. Bahsettiğim olayi ben yasadim yumurtamsı erken catladi ama doktorun sucu idi takip etmedi beni araştırmada yaoturmistim. Arastirmanin doktorlari pek tecrübeli değil en azindan malatyadakiler öyle. Doktorun iyi ise korkma catlamasin diye sana başka iğneler de yapilacak hepsi ayni boyuta gelince toplanacak zaten. Benim bir sonraki tedavim özel de oldu ve çok şükür böyle bir sorun yasamadik yumurtalarim çok güzel dollendi donduruldu hoş diş gebelik yasadim ama tamamen sanssizlikti benimkisi
Bu arada bu tup bebek tedavisi inanılmaz kilo aldiriyir dikkat etmezsen kendine. Sonra nerden aldim bu kilolari deyip vermek için ugrasiyirsun. Ben 44 kilo ile basladim ilk tüp bebegime şuan 60 kiloyum 4. Deneme sonunda.inş bebis olur gobusun buyur kilo da alirsin güzel bir sebepten dolayi almis olursun bu defa. Güzel haberlerini bekliyorum canim dualarim seninle

Back
X