2017 Nisan Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bu arada bu tup bebek tedavisi inanılmaz kilo aldiriyir dikkat etmezsen kendine. Sonra nerden aldim bu kilolari deyip vermek için ugrasiyirsun. Ben 44 kilo ile basladim ilk tüp bebegime şuan 60 kiloyum 4. Deneme sonunda.inş bebis olur gobusun buyur kilo da alirsin güzel bir sebepten dolayi almis olursun bu defa. Güzel haberlerini bekliyorum canim dualarim seninle
Çok teşekkürler bakalım inşallah

Herkeze merhaba bende geçen ay opu oldu çok yumurtam olduğu için 1 ay dinlen dedi dr um şimdi adeti bekliyorum doldurulmuş embriyo transferi , ilk denemem olacak 15 gün falan var adetime inş hayırlı haberleri alırız

Herkeze merhaba bende geçen ay opu oldu çok yumurtam olduğu için 1 ay dinlen dedi dr um şimdi adeti bekliyorum doldurulmuş embriyo transferi , ilk denemem olacak 15 gün falan var adetime inş hayırlı haberleri alırız
Maşallah Allah hayırlı uğurlu etsin mübarek gecede hepimiz için dua et

Kizlar bilen fikri olan varsa cevap versin lütfen. Benim iki tane blastokist transferim oldu transferin 10. Günü degerim 214 idi o gün kanama oldu az miktarda 12. Günü değer 311 olmuş iki kati değil sizce bu ne:(

Kizlar bilen fikri olan varsa cevap versin lütfen. Benim iki tane blastokist transferim oldu transferin 10. Günü degerim 214 idi o gün kanama oldu az miktarda 12. Günü değer 311 olmuş iki kati değil sizce bu ne:KK43:
iki gün sonraki değerine baktır canım hemen telaşlanma lütfen sdoktorun ne dedi

iki gün sonraki değerine baktır canım hemen telaşlanma lütfen sdoktorun ne dedi
Bugün tekrar vereceğim birkaç saate belli olur inş. Doktor bir şey demedi olumlu ya da olumsuz çok erken daha bir şey demek için galiba. Diş gebelik olmasin da korkum o çok zordu çünkü o günler tekrar diş gebelik yasamak istemiyorum. 4. Denemem bu artik yoruldum

Bugün tekrar vereceğim birkaç saate belli olur inş. Doktor bir şey demedi olumlu ya da olumsuz çok erken daha bir şey demek için galiba. Diş gebelik olmasin da korkum o çok zordu çünkü o günler tekrar diş gebelik yasamak istemiyorum. 4. Denemem bu artik yoruldum
canım Allah kolaylık versin, anlıyorum seni, hayırlısı olsun, değerini alınca buraya yaz olur mu

kızlar tüp bebek fiyatlarını dermisiniz bende düşünüyorum asilamalarim tutmadi bilgi verirseniz sevinirim

İnş canim doktor bir şey diyemem kese ve kalp atisini görmeden diş gebelikte olabir hala diyor
İki blastokist e göre galiba 1 i tutmuş. 2 ye göre daha yüksek olabilirdi. Bu durumda artış evet 2 günde 2 kat beklenir ama %40 artması da normal sayılıyor. Sonraki ikinci günde de zaten tam olarak 2 ye katlamış ki gayet iyi. Şu an herşey beklendiği şekle ve bilimsel ilkelere uygun gidiyor. Elbette her an herşey olabilir. Kese görülse ne olacak sonuçta ilk 3 ay riskli filan. Velhasıl boşuna üzülmeyin. Kendinizi de kaptırmayın tabiki ama mutlu olun dua edin.

İki blastokist e göre galiba 1 i tutmuş. 2 ye göre daha yüksek olabilirdi. Bu durumda artış evet 2 günde 2 kat beklenir ama %40 artması da normal sayılıyor. Sonraki ikinci günde de zaten tam olarak 2 ye katlamış ki gayet iyi. Şu an herşey beklendiği şekle ve bilimsel ilkelere uygun gidiyor. Elbette her an herşey olabilir. Kese görülse ne olacak sonuçta ilk 3 ay riskli filan. Velhasıl boşuna üzülmeyin. Kendinizi de kaptırmayın tabiki ama mutlu olun dua edin.
Evet bende ne tam sevindim ne de üzüldüm Birak keseyi kalbi duyunca ya kadarinindoguncaya kadar hep şüpheli bakacagim. Beni korkutan şey birgün kanamam olmuştu birkaç saat uç gün önce sonra devami gelmedi ama. Değerin sonradan düzeldi gibi ama JEL ve progesteron kulkaniyirum alttan onksr geri alttan cikarken siyah k.rengi cikiyoe içerde kanama hala devam ediyor sanki diye düşünüyorum sadece

Evet bende ne tam sevindim ne de üzüldüm Birak keseyi kalbi duyunca ya kadarinindoguncaya kadar hep şüpheli bakacagim. Beni korkutan şey birgün kanamam olmuştu birkaç saat uç gün önce sonra devami gelmedi ama. Değerin sonradan düzeldi gibi ama JEL ve progesteron kulkaniyirum alttan onksr geri alttan cikarken siyah k.rengi cikiyoe içerde kanama hala devam ediyor sanki diye düşünüyorum sadece
Durumunuz nedir?

Back
X