• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kizlar bugunku menum;

Sabah
Az pat.kizartma( 2-3 catal)
Kk peynir
2 dlm tb ekmk
1 t.k bal
Az sekerli cay

Oglen 1 simit disardaydim 1 kutu m.suyu

Aksam 1 kase kabak corba 5 -6 adet cigkofte bol yesiillik

2 lt su
30 dk yuruyus+40 dk zumba

Kizlar yotube da saskia's school diye bi grup var onun videolarini izleyip hem dans ediyorum hem de kcl yakiyorum siddetle oneririm:KK66: birsuru videosu var yeni kesfettim 2 hafta oluyo yani kendinize uygun olani indirin tv de izleyip hem kcal yakin hem de yaptiginiz spordan zevk alin:KK66:
Canım menun gayet iyi ama dışarıda olduğun zaman meyve suyu yerine ayran tercih edebilirsin ben hep öyle yaparım:KK66:

arkadaşlar kg tablomuzu yeniden düzenledim.Kg sıralamamıza göre yani açık ve net olmayı severim ben diğeri biraz karışık gibi geldi hem kim kiminle yakın onuda görmüş oluruz.Tbalo hep sayılardan oluştuğu için göze karışık geliyor :)Bu arada @keçigibi ay sonu hedef kgnu 94 olarak @Kader456 senide hedef 74 olarak yazdım bilginiz olsun...:)

ve tekrar hayırlı ugurlu olsun inşallah herkes istediği kgya bir an önce düşer de tablo mablo uğraşmayız bi daha:)
Eline sağlık canım çok güzel olmuş emeğine sağlık ;)

Hayırlı pazarlar kızlar
Aç karnına bir bardak ılık limonlu su
Yeşil çay
Kahvaltim
Dunki gibi 4cubuk patates kızartması
Bir dilim peynir
İki dilim kaşar peyniri
5zeytin
Bir lokma çık ekmek
Şekersiz çay

Canım kahvaltı da 1 dilim tam tahıllı/ buğday ekmeği yemeni öneririm. Beyaz ekmekten daha doyurucu . Peynir zeytin haricinde kahvaltıda bir şey göremedim. Kahvaltın doyurucu olsun ki diğer öğünlerde çok aç olmamış olursun. :)

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi sizce ben sıkılasma isini hani basen kalca eritme , squat falan bunlari bi kac kg verince mi yapmaliyim yoksa sporumu yaptiktan sonra mi yapim ? Cunku yagim kasa donussun istemiyorum sizce hangisi mantikli?Bi fikir verebilirmisiniz?

Bugunku menum;

Kahvalti 4 dlm tam bugday ekmegi ile tost kucuk dilimler bunlar ,cay

Ara 1 avuc leblebi

Aksam 1 pors.karnabahar graten,1 kase yogurtcorba

2 lt su
1 saat zumba

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi sizce ben sıkılasma isini hani basen kalca eritme , squat falan bunlari bi kac kg verince mi yapmaliyim yoksa sporumu yaptiktan sonra mi yapim ? Cunku yagim kasa donussun istemiyorum sizce hangisi mantikli?Bi fikir verebilirmisiniz?

Bence spordan sonra yapabilirsin canım yağlar hemen kasa dönüşmüyor. Bende spor yaptıktan sonra mekik basen hareketleri yapıyorum ama kollarımda basenlerimde sarkmalar var hala ne yapsam bilemedim

Bugün ki menüm:

Sabah uyandığımda su da beklettiğim 3 kuru kayısı + 1 bardak su

Kahvaltı (yarım saat sonra)
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
2 1/2 dilim hindi salamı
1 acı biber / domates / salatalık/ maydanoz
1 çay bardağı kadar süt

Ara
Şekersiz türk kahvesi