- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
Gunaydin canim tebrik ederimmm...yaklastim sana haftaya gecebilirim seni ona gore rakibem...Bende hemen atayım
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.4
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim tebrik ederimmm...yaklastim sana haftaya gecebilirim seni ona gore rakibem...Bende hemen atayım
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.4
![]()

Gunaydin tuana uzulme canim her genc kizin basina gelir boyle seyler..buyuyunce unutursun...

Pamikkkkk gunaydinn naptin guzelimm ...kilo alma yarismasinami katildin![]()
Tesellin için teşekkürler. Azıcık üzüleyimde ders alayım canım.Gunaydin tuana uzulme canim her genc kizin basina gelir boyle seyler..buyuyunce unutursun...![]()
Turşu dan olabilir canım telafi edersin sıkma canınıGünaydın kızlar
Haftaya ilk bildirimi ben yaparak başlayalım kiii herkes kuldğımı çeksin +dayım malasef turşu yedim akşam acaba ondanmıkiiiii
Geçen hafta:86
Bu hafta;87
![]()
2kilo çok iyi tebriklerBende bildirim yapayım. Geçen hafta boyunca evimdeki kaynanalı görümceli meydan muharabesinden sonra 103.2ydim.
Güncel kilom 101.2 :)
Sanırım haftanın birincisi sensin çok çok iyi tebriklerBir bildirimde benden gelsin :)
Gecen hafta 102.8
Bugun 100.5
Tebrikler canımGecen hafta 72 .9
Güncel kilom 72.4
Oncelikle tesekkur ederim eminim sizleede cok guzelsinizdir :) ben diyetisyen kontrolunde oldugum icin kacamak yapma sansim yok sanirim ondan cabuk veriyorum tesekkur ederimSanırım haftanın birincisi sensin çok çok iyi tebriklerbu arada güzel hatunmussun
![]()

Canım su an annenin yanindasin seni mazur görelim eve dönünce toparlarsin mutlakaMislisse
Canım üzerimde kazak yelek patik 500 gr düştüm o yüzden.
Geçen hafta:56,5
Bu hafta :58
Fark :+1,5
İnşallah adettendir.
Telafi edersin nasılsa kaç hafta dir harika kilo verdin canım üzülme
Teşekkürler canımGunaydin canim tebrik ederimmm...yaklastim sana haftaya gecebilirim seni ona gore rakibem...![]()

Tebrikler canımDün çok yoğundum bende öğleden sonra girip okuyamadım yazdıklarınızı.bnde bildirimimi yapayım.
Geçen pazartesi:70.4
Bugün:69.9
Fark: -500 gr![]()
Aynı olmanda güzel canım korumussun en azındanhayirli oglenler
kg bildurimim gecen hafta : 112.5
bugun 112.5 ayniyim.