• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın kızlar. Mislisse Mislisse canım dun aksam daha az cıktım tartıda 101.0 101.4 şuan aç halimle. Ben anlamıyorum kendımı noluyor :) regle bır kac GUN kaldı bu arada. Zaten bu ara hiçbir seye dıkkat edemedım.

Kızlar yıne erken hastalandım 10 gün var daha fazla yemem de o yuzdenmıs:KK43:
Bugünki menüm
Sabah 11 :kıymalı yumurta,2kkpeynir,2kk kasar ,zeytın,iki kk kadar helva,1dilim ekmek,iki uç tatlı kaşığı çikolata,şekersiz çay.
Ara:turk kahve si cevizli helva.
Yeşil çay
Akşam19:yarım tabak patates li sulu köfte,3kasık pırınc pilavı,salata.
Yesıl cay
İki kase patlamış Mısır
Yarım kase kabuklu fıstk
Şekersiz çay
Su 1 litre kadar
Spor 100ip
15dk karın bacak hareketleri
Yeme düzenim değişince hormonlar değişiyor benimde oluyo bazen canım ama bi doktora görünsen iyi olur:KK36:

Kızlar yıne erken hastalandım 10 gün var daha fazla yemem de o yuzdenmıs:KK43:
Bugünki menüm
Sabah 11 :kıymalı yumurta,2kkpeynir,2kk kasar ,zeytın,iki kk kadar helva,1dilim ekmek,iki uç tatlı kaşığı çikolata,şekersiz çay.
Ara:turk kahve si cevizli helva.
Yeşil çay
Akşam19:yarım tabak patates li sulu köfte,3kasık pırınc pilavı,salata.
Yesıl cay
İki kase patlamış Mısır
Yarım kase kabuklu fıstk
Şekersiz çay
Su 1 litre kadar
Spor 100ip
15dk karın bacak hareketleri
Bu arada menü tatlı yoğunluklu olmuş @JoleYa kızıyorum hadi toparlanalım bizim herşeye bi bahanemiz var Yok misafir geldi yok adet oldum yok kaçırdım bugünden sonra doğru düzgün örnek menüler verrlim tamammı canım;)

selam kızlar
dünkü menüm sabah ev yapımı 2 küçük poaça
ara bir avuç kuruyemiş
öğlen bir kase kısır turşu ve marul ile
akşam dilim etliekmek bir bardak ayran

bugün sabah iki dilim ekmek arası peynir zeytin
öğlen bir kase ezogelin çorbası 1 dilim ekmek
ara bir avuç kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yemeği düşünüyorum bir kase yerim yanında salata ile

Bu arada menü tatlı yoğunluklu olmuş Y yagmur7968 kızıyorum hadi toparlanalım bizim herşeye bi bahanemiz var Yok misafir geldi yok adet oldum yok kaçırdım bugünden sonra doğru düzgün örnek menüler verrlim tamammı canım:KK66:
Haklısın tabii dikkat edicem canım bu hafta aldığımız kiloyu mutlaka vermeliyiz:KK66:

selam kızlar
dünkü menüm sabah ev yapımı 2 küçük poaça
ara bir avuç kuruyemiş
öğlen bir kase kısır turşu ve marul ile
akşam dilim etliekmek bir bardak ayran

bugün sabah iki dilim ekmek arası peynir zeytin
öğlen bir kase ezogelin çorbası 1 dilim ekmek
ara bir avuç kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yemeği düşünüyorum bir kase yerim yanında salata ile
Menülerin güzel kararında afiyet olsun:KK66:

Hanımlar neler yapıyorsunuz? Ben en keyif aldığım şekersiz Türk kahvemi iciyorum tabi bitterlerimle:kahve:bugun hiç bir şey yapasim yok süpürgem bozuldu her yeri gırgır ladim bugünün sporu belli yani:KK70:

Vilma 37 Vilma 37 nasil oldun ? @leylasa sanirim bizimle degilsin artik ;( elizanelizan elizanelizan savas bitmedimi kiz :KK66:

Merhabalar,

çok ağır grip geçiriyorum.
bu seneki grip nasıl birşey anlayamadım , çok fena :(

Kafam yerinde değil o nedenle forumada giremedim :(

Umarım herkes iyidir.

Ben bu hafta 85.5 deyim , kilo verememişim. Onu da anlayamadım çünkü gripten dopru düzgün birşeyde yemedim ...

olucaz canim ben inaniyorum sende inan :KK66:

cok gecmis olsun herkes hasta nerdeyse simdi nasillar peki?

canim ya nasil ogluslarin iyiler mi?

kardesin cok yanlis yapmis hatasinin farkina varacaktir merak etme canim:KK66:

hah soyle boyle dusunmene sevindim dedigin gibi hersey bize bagli :KK66:

cok guzel bi rakam canim tebrik ederim :KK66:

canim olsun lutfen moralini bozma hani birakmicaktik hicbiyere birakmam seni bu hafta daha dikkat ediceksin ve kendini kasmicalsin anlastik mi canim ?

bu hafta boyle olabilir canim ama bu hafta sen daha iyisini yaparsin guveniyoruz sana :KK66:

olabilir canim sende bozma moralini bu hafta daha iyi olacaktir eminim :KK66:

bence boyle olmasi daha iyi oldu hafta sonu kacamk yaparim dusuncesi olmuyor en azindan :KK66:

cok guzel canim tebrikkk ederim seni masallah aramizda bi istikrarli sensin heee :KK66:

cok gecmis olsun canim acil sifalar oncelikle yarin sabah erkenden vermn kaydi ile olur listeyi bugun yayinlayacktim yoksa :KK66:

iste kacmamasi afina pazartesi iyidir iyi :KK66:

Cok dengeli gidiyosun canim verdigini tekrar aliyosun heee :KK66: bi kere bosverdim diyip su salma olayi olmasa keske hicbirimizde daha iyi olacak ;(

hayiirrrr p.tesi iyidir :KK66:

kesinlikle oyuzden burdayiz canlar :KK66:

kesinlikle katiliyorum birakmak yok kizlar:KK66:

canim bence cok iyi bi rakm bence sirf yagdir bu giden o yuzden mutlu ol lutfen :KK66:

insallah ama joleya cok iyi dengeliyor :KK66:

Cok gecmis olsun nasilsiniz simdi ?
tmm canim evine gidince senden atak bekliyoruz o zamn ve soylediklerinede harfiyen katiliyorum :KK66:

canim sende + 1000 gr almissin sanirim iyi olmamis ama telafi edecegine inaniyorum evine gidince ;(

Çok üzgünüm zamanında kilo bildirimde bulunamadım , kimseyi engelemek istemezdim.
Normal zamanda aksatmazdım ...

Hanımlar neler yapıyorsunuz? Ben en keyif aldığım şekersiz Türk kahvemi iciyorum tabi bitterlerimle:kahve:bugun hiç bir şey yapasim yok süpürgem bozuldu her yeri gırgır ladim bugünün sporu belli yani:KK70:
Ooohhh bende şimdi yapıp içeceğim canım öldüm yorgunluktan ama camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe sildim süpürdüm tuvalet banyo yıkandı biraz kahve eşliğinde dinleneyim yemek yapıcam Of çok yoruldum :ruh:

Merhabalar,

çok ağır grip geçiriyorum.
bu seneki grip nasıl birşey anlayamadım , çok fena :KK43:

Kafam yerinde değil o nedenle forumada giremedim :KK43:

Umarım herkes iyidir.

Ben bu hafta 85.5 deyim , kilo verememişim. Onu da anlayamadım çünkü gripten dopru düzgün birşeyde yemedim ...
Geçmiş olsun canım....

Back
X