• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Isin garip yani dun gece vucudumuz yagi nasil yakiyor yaglar nereeue giidyor falan diye arastirdim arstirirken biyandanda tikiniyodumm:KK70:Ilginc bilgiler ogrendim dogrusu sizlerle paylasmak isterim yakilan yaglar vucuttan nasil atiliyor sizce lutfen ilk akliniza geleni soyleyin arastirmadan ?
wc de mi atılıyor küçük suyla...salladım valla

Yok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(

Veee ben dun gece hic yememem gereken seyleri yedim hem sinirden hem acliktan yatsam uyuyacaktim cok kotu bi geceydi beslenme acisindan ama sinirlerim yiprandi artik ne zmandir boyle tamam sonra uyuyorum ama gece uykusunn yerini ne tutatrki birde ben sabah 9 -10 gibi kalkmayi seviyorum napicam ben bilmiyorum daha yeni kahvalti yaptim dusunun birde hic enerjim yok dun yediklrimi yakmak icin 5-6 saat spor yapmam lazim :KK46::anne::kızgın::KK17::mad:
Eyvah eyvah bidaha kaçamak yapacaksan lütfen bu gece olmasın gece yediklerin direk yağ oluyo.....
bak yakalar hatta geçerim seni:KK11:

Yok dis degil cnm oyle olsa huzursuz olur bu prenses bildigin gece (gunduz oynadigi gibi) oynuyor;(

Veee ben dun gece hic yememem gereken seyleri yedim hem sinirden hem acliktan yatsam uyuyacaktim cok kotu bi geceydi beslenme acisindan ama sinirlerim yiprandi artik ne zmandir boyle tamam sonra uyuyorum ama gece uykusunn yerini ne tutatrki birde ben sabah 9 -10 gibi kalkmayi seviyorum napicam ben bilmiyorum daha yeni kahvalti yaptim dusunun birde hic enerjim yok dun yediklrimi yakmak icin 5-6 saat spor yapmam lazim :KK46::anne::kızgın::KK17::mad:
Canım üzme kendini keyfî yrmedinki sonuçta kim olsa sabaha kadar aç oturamsz bir ara bizimki de aynıydı resmen gece uyanıp kalk kalk diye bağırıyordu sonrada oyun oynuyordu oturup beraber kahvaltı ederdik:anne:geciyo merak etme biraz daha geç yatır gündüz de uyumasın bir günlük dene düzene girer inşallah

YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ :-)

Merhaba arkadaslar :KK25:

Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....:KK19:

1.58 boyunda,83.4 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 4 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..:KK36:Suanda boyuma gore kg cok fazla ideal kg 54 mus;( ama ben 60 a raziyim bundan daha fazlasi beni zaten cirkin gosteriyor..158 boy icin 58 -60 kg cok ideal bence :KK66:Bu kgya inmem icin vermem gereken yaklasik 24 kg var...Biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak bu is o yuzden cok kararliyim ve istekliyim cunku herzaman bu kglalar basa bela...Bunu ozellikle ve oncelikle ben KENDIM icin istiyorum ...O kadar cok basari hikayesi okuudum ki genellikle hepsinin ortak ve tek bir prensibi var AZ YEMEK COK HAREKET bu kadar !!!Butun bunlari yapabilecek potansiyelin kendimde var oldugunu da biliyorum ...

Bende bu ISTEK VE AZIM varsa geriye kalan sadece IRADE bence bunu da burada devam ettirecegime inaniyorum..

Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..:KK66:Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...

Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...En Büyük TÜRKİYE

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...

Yapacaklarim;

1)Mumkun oldugunca gunluk menu paylasimi ve aksam 19:00 dan sonra bisey yememek,

2)Haftanin en az 4 gunu spor faaliyeti

3)Gunluk en az 2 litresu tuketimi

4)Cuma gunu resimli tarti bildirimi..

12.11.2016 / 83.4
12.12.2016/ 79 ( Ilk hedefim)

YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ :-)

Eki Görüntüle 1914103
Merhaba
Bir anda konuyu ben açtım sandım.1.58 boyunda 83.5 kiloydum pazartesi günü.2 gündür şekeri bıraktım.bende yaklaşık 8 yıldır 70 kilonun üzerindeyim.4 yıldır da 77 79 arasıyım.2 3 aydır iyice ipin ucu kaçtı.tartılmayı da bıraktım.sonuç hüsran 83.5i gördüm.sizlerin desteği ile vereceğime inanıyorum.hepinize bu yolculukta başarılar dilerim.

Anam bak ya bide utanmadan yicem tabi diyo
Yemiceksiiiinnnn :sinirli::sinirli: :sinirli:

Yok canım denemedim daha Leslie başladım bu hafta sonu bakim bi tartılabilirsem ona göre yapıcam bişeyler. Oğlanı yedirdim soba yak filan durmuyor yemek de yedirmiyor ciğerim. Bende bekliyorum o uyuduktan sonra. napim :KK43:
Anaaam eli sopalı bekliyosun yicek tadda bırakmadı n kız :KK70:

Bugünkü menüm
Kahvaltim 07:00 ılık su,yesil çay
Kıymalı yumurta(2adet)
2dlilm peynir,6zeytin,roka,domates
Ara:1mandalina
13:00Ogle:3kasik bulgur pilavı,bol kıvırcık lı salata
Ara: sütlü kahve(şekersiz) küçük kase leblebi
17:30 Akşam: havuçlu salata bir büyük tabak,1pogaca
Bir avuç leblebi yerim
Yeşil çay
Su :2litre
Spor:belirsiz yaparsam yazarım kızlar
(4tepsi poğaça yaptım bir tane hakkım ama degilmi kızlar yemek te yemedim)

Kızlar unutmusum yarım kasede ezogelin çorbası içtim akşam
Sade poça ve salata da çok az olurdu zaten. İyi yapmışsın. Bu gün güzel menü problem yok.
Anaaam eli sopalı bekliyosun yicek tadda bırakmadı n kız :KK70:
:D bekliyorum valla yeme zayıflıcaz. Bu gün herif ilk kez tamam gerçekten farkedilir artık göbekde giderse tamamdır verirsin yaa dedi. Önceden böyle yemeye devam et kilo milo veremezsin sen git boğazla diyordu. Kapak oldu :D

İvett bu günde böyle geçti

Eklentiler

• IMG_1023.webp
    IMG_1023.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1029.webp
    IMG_1029.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1025.webp
    IMG_1025.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1026.webp