• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ben bugun itibariyle biraz ara veriyorum çünkü soguk aldim :hasta: balli zencefiller balli ihlamurlar. Ilac icmek icin acilen biseyler yemem gerekiyordu yumurta pisiremedim hemen zeytin ekmek yiyiverdim. Hareketli spor yapamiyorum bogazim kuruyor surekli uyuyorum ilaclardan koala gibi oldum anca bi saat sonra gucumu toplayabilirsem sikilastirici hareket yapicam bir hafta boyleyim insallah iyileşince daha cok sarilicam bu ise :cry:

Menümü vereyim
Sabah 2 cevizli su
Kahv: 2 kaşık melemen kk.peynir
Salatalık ve 1 dilim ekmek

Öğle ara: 1 avuç kadar leblebi çekirdek
3 lokma cevizli sucuk, El kadar pestil
Ara Türk kahvesi

Akşam 18.00: yarım kase çorba
1 tabak ispanak yemegi
4 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Bitki caylari 3 litre su

Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri

Sıfır kaçamakla 1.gün
Sabah 7.15 1 bardk ceviz su kürü
Kahvaltı 7.45
1 haş yum.1 çeri ve havuç.1 km peynir.7 zeytin.1 dilim kivi.bol yeşillik çay

Öğle 12.45
1 kase çorb.1 yum ile çılbır.bol salata

Akşam 18.45te yerim
1 kase çorb.1 tabak kıymalı karnabahar.
1 avuç kuruyemiş.açık çay
Su 2.75 lt
Spor 5 mil 1sa 10 dk
Kusursuz harika gün canım. hedef yakın irade tam:super: maşallah sana :KK9:

Menümü vereyim
Sabah 2 cevizli su
Kahv: 2 kaşık melemen kk.peynir
Salatalık ve 1 dilim ekmek

Öğle ara: 1 avuç kadar leblebi çekirdek
3 lokma cevizli sucuk, El kadar pestil
Ara Türk kahvesi

Akşam 18.00: yarım kase çorba
1 tabak ispanak yemegi
4 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 1 dilim bitter
Bitki caylari 3 litre su

Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
Su ve spor süper canım.menünde harika..adım adım hedefe koşuyorsun zümrem.. ayrıca menünde 2 ana öğün var.baya eksi getirir ;)

Ben bugun itibariyle biraz ara veriyorum çünkü soguk aldim :hasta: balli zencefiller balli ihlamurlar. Ilac icmek icin acilen biseyler yemem gerekiyordu yumurta pisiremedim hemen zeytin ekmek yiyiverdim. Hareketli spor yapamiyorum bogazim kuruyor surekli uyuyorum ilaclardan koala gibi oldum anca bi saat sonra gucumu toplayabilirsem sikilastirici hareket yapicam bir hafta boyleyim insallah iyileşince daha cok sarilicam bu ise :cry:
Canim ya cok gecmis olsun..sen iyi olmaya bak sonra nasil olsa devam edersin..bayada hasta olmussun..dikkat et kendine..

Kızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum:KK36::KK200:

Kızlar iyi akşamlar ben aranızdan ayrılıyorum firsat bulamıyorum girmeye umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız hakkınızı helal edin. tabii fırsat buldukça uğrarım yanınıza merak ederim açıkçası kim ne kadar kilo vermiss:))@Mislisse canım hakkını helal et hepinizi cookk öpüyorum:KK36::KK200:
Kız kurban olayım helal olsun da gitme sen yaaa nolur:(

Hoscakalin insallah siz de hedeflerinize ulaşır ve hayat boyu mutlu olursunuz :KK36::KK36:

Canım helal olsun..keşke gitmesen..arada uğra mutlaka.seninde yolun bahtın açık olsun.. :KK200::KK24:

Back
X