2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bence de canım. Birde şunu anladım ben. benim bir arkadaşım vardı çok zayıftı kilo olarak ama diyetisyene gitti yağ oranı baya fazla çıktı. Sonra dikkat ettim o arkadaşım tek kalıyordu ve daha çok geciştirmeli besleniyordu. Hazır çikolata bisküvi tarzı veya mantı tarzı kolay yapılan yiyecekler.. hep o şekilde beslendiği için kilo artmasa da yağ oranı artmıştı.
Doğru diyorsun canım.şişmanlık göstergesi bel ve kalça oranının 0.8den büyük olmasıymış.bnce biz doğru yoldayız.beslenme tarzımız gayet sağlıklı.doğal olarakta kas kaybı hiiiç yaşamadık

Bugünkü menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü

Kahvaltı 8.00
1 yum ile 3 dilim pastırmalı omlet.5 zeytin.2 yk lor peyn.
1 çay k.kaymak.1 dilim muz ve yarım ev poğaçası

Öğle 13.00
1 kase mantar çorb.2 içli köfte.2 yk ciğer sote.

Akşam 19.00
1 kase mantar çorb.3 yk humus.bol yeşillik
1 avuç kuruyemiş.2 keçiboynuzu.çay

Su 2lt.1kupa yeşil çay.
Spor 45 dk temp. yürüyüş açık havada
Ayrıca evi temizledim.çok yoruldum bugün...

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv öğle: bir yumurtadan omlet
3 zeytin 1 kk.peynir
2 dilim ekmek Domates salatalik
2 küp helva

Ara: türk kahvesi
2 lokma cevizli sucuk
Kucuk kase leblebi fıstık karışık

Akşam 19.30: 1 kepçe cacık
1 köfte 3 kucuk parça tavuk şiş
1 parça ızgara et (el yarısı kadar)
1 kaşık pilav
2 lokma ekmekle ezme
Ara Türk kahvesi olur
2.5 litre su

Bugünkü menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü

Kahvaltı 8.00
1 yum ile 3 dilim pastırmalı omlet.5 zeytin.2 yk lor peyn.
1 çay k.kaymak.1 dilim muz ve yarım ev poğaçası

Öğle 13.00
1 kase mantar çorb.2 içli köfte.2 yk ciğer sote.

Akşam 19.00
1 kase mantar çorb.3 yk humus.bol yeşillik
1 avuç kuruyemiş.2 keçiboynuzu.çay

Su 2lt.1kupa yeşil çay.
Spor 45 dk temp. yürüyüş açık havada
Ayrıca evi temizledim.çok yoruldum bugün...
Çok güzel bir menü yine canım ev temizliği de ekstra spor olmuş. Afiyet olsun zümrem. bu arada bugün tartildin mi canım.

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv öğle: bir yumurtadan omlet
3 zeytin 1 kk.peynir
2 dilim ekmek Domates salatalik
2 küp helva

Ara: türk kahvesi
2 lokma cevizli sucuk
Kucuk kase leblebi fıstık karışık

Akşam 19.30: 1 kepçe cacık
1 köfte 3 kucuk parça tavuk şiş
1 parça ızgara et (el yarısı kadar)
1 kaşık pilav
2 lokma ekmekle ezme
Ara Türk kahvesi olur
2.5 litre su
Ohhh şifa bol eksi olsun canım.menün çok güzel.hem lezzetli hem de tam diyetlik.süpersin canımcım

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdim ;) her şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdim :KK66: her şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!
Tebrik ederim canım gerçekten harikasın :KK9:maşallah diyeyim valla helal olsun :nazar::nazar:
Ama arada olsa uğra yaaa özleriz seniii:KK42:

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum.artık çok az bir kilom kaldı.onu da 2 ayda yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.menü yazmak biraz sıktı beni.zaten buraya pek uğrayan da olmuyor.motive edici etkisi yitirdi grup benim için.buraya geldiğimde 70.7 kiloydum yaklaşık 9 kiloyu sizinle verdim :KK66: her şey için sağolun.hakkınızı helal edin.umarım sizde dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.yolunuz açık olsun Mislisse Mislisse kaptan sende hakkını helal et.kendine iyi bak!
helal olsun canm ne guzel en azindan sende hedefine ulastin nasil olsa ulastigin kilonu koruman dilegi ile seni tanidigimiza cok memnun olduk sen de allaha emanet ol...:cry:

gunaydin kizlar nasilsiniz ? bu sayfanin artik gercekten kendisine bi yarari kalmadigini dusunen arkadaslarimiz varsa grubu kapatabiliriz isterseniz.Haklisiniz menu vermek te bi yere kadar sıkıyor hergun girip paylasim yapmak isterseniz biraz ara verebiliriz ne dersiniz...

Ben pes etmiyorum sakin yanlis anlasilmasin dikkat ediyorum yedigime ictigime ki beni gorenler cok kg vermissin diyor devam et diyorlar ve biraz sıkı oldugum icin midir nedir kimse 80 kg gibi durmuyosun diyor 70 gibi duruyormusum 70e insem 60 gibi goruncem 70 kg olmaya sadece 8kg kaldi zaten ;) ve yaza girecegimiz bu aylarda bu isin pesini birakmayi hic dusunmuyorum aksine havalar guzellestikce daha bi zayiflama istegim artiyor eminim sizde oylesinizdir neyse ksisacasi kglar gidecek yani oyle yada boyle ;)

Son düzenleme:
Mislisse Mislisse buraya sadece tartı günü herkes geliyor onu dışında gelen belli kişiler var. B3nde artık motive olamıyorum burada.
Diyetisyene göre ideal kiloma ulaştım. Ama ben biraz daha verecem inşallah. İlgin ve emeğin için teşekkür ederim hakkını helal et canım.:KK36:
Umarım herkes ideal kilosuna ulaşır. Sevgiyle kalın kızlar :KK200:

Bencede canım hedeflerine ulaşanları tebrik ederim bende sabahları yürüyüşe başladım bugün 7-30dan 8-30 a kadar açık havada yürüdüm arada buraya yazarım yinede ;) sizleri tanıdığıma çok sevindim kızlar :KK36:

GÖÖÖÖNAYDIIINNNNN Sokak yaşayan canılılara merhamet edenler,
GÖÖÖÖNAYDIIINNNNNNNNNN Seda Sayan tadında sabah şekeri gibi forumu açan ben deniz keçigibi'yi sevenler,
GÖÖÖÖNNNAYYYDDIINNNN Benim gibi kilo derdine düşen içleri seksi dışları meksi hanımlar,
HEPİMİZE KOCAMAN GÜNAYDINLAR, GÜZEL HAFTALAR, GÜNEŞLİ GÜNLER!!
uzatmadan menü vereyim :KK70:
sabah: 1,5 tost çavdar ekmeğime, 1 bardak süt, 1 kk light beyaz, 1 bardak light süt, 1 küçük salatalık
ara: 1 küçük salatalık ve şuan yeşil çay içicem (11:14)
öğle: 3-4 yemek kaşığı arası sade bulgur pilavı ve 3 köfte kadar arap köfte (taskebabıda deniyor sanırım)
ara: 1 adet yeşiş elma
akşam: kabak ve haşlama tavuk
sonrada siiiipooorrrr zumbaaaaa :KK70:

@Mislisse canım nasılsın nasıl gidiyor, herşeyin yolunda sanırım inşallah :)
geçen hafta: 90.100
güncel: 89.700
fark -400 gram :dondurma:
:dondurma::skandal:

Tebrik ederim canım gerçekten harikasın :KK9:maşallah diyeyim valla helal olsun :nazar::nazar:
Ama arada olsa uğra yaaa özleriz seniii:KK42:

helal olsun canm ne guzel en azindan sende hedefine ulastin nasil olsa ulastigin kilonu koruman dilegi ile seni tanidigimiza cok memnun olduk sen de allaha emanet ol...:cry:
Bende sizi tanıdığıma memnun oldum.inşallah hedeflerinize ulaşırsınız.arada uğrarum kızlar ;) hoşçakalın

Y yagmur7968 cim canm cok gecmis olsun sanirim sende 58.5 kg ile biraz ara veriyosun burayi birakma tamamen ara sira ugra senide hedefine ulasanlar listesine ekliyorum canm kendine cok iyi bak allah acil sifalar versin ins...
Sağol canım Allah razı olsun .listeye ekleyebilirsin tabii ellerine emeğine sağlık:KK36:

Back
X