• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

ahh canim benim kap gel bebeği bana ...benim keretalarla oynasın..bizde spor yapariz...uyku saatlerinin bi düzeni varmı..yoksa düzene koymalisin..günde iki kere uyutuyorsan bir kerede düşür mesela..ogleden sonra daha uzun uyuyabilir.uyumadan önce karnını iyi doyurmak lazım yoksa gene acikip uyanabilir..ne kadarlık bebisin unuttum suan..uyumadan önce yoğurt,sütlü irmikli muhallebi çok iyi doyurucu ve uyumasini sağlar..üzülme büyürler canım..inan ben hâlâ ne yedigimden,ne ictigimden,ne uyudugumdan,nede gezdigimden anlıyorum...bekarlık sultanlikmis gerçekten :rapci:
Kesinlikle katiliyorum bekarligin sultanlik olduguna istedigin saate yat kalk gez dolas ohhh...

slm benim menu
sabah..Kıymalı yumurta (çocuklara yaptım aslında bende yedim tabii )
10 zeytin
salatalık
peynir
ballı çay
bir dilim ekmek

ara öğün ..bir adet kivi

saat 3 gibi..sade makarna taam bir tabakkk:63:
salata ve ayran...

ara öğün üçer adet ceviz,badem,fındık
akşam yemeği yemicem...
su 2 lt yi hâlâ icmeye devam ediyorum.
Spor birazdan yapicigimm...

slm benim menu
sabah..Kıymalı yumurta (çocuklara yaptım aslında bende yedim tabii )
10 zeytin
salatalık
peynir
ballı çay
bir dilim ekmek

ara öğün ..bir adet kivi

saat 3 gibi..sade makarna taam bir tabakkk:63:
salata ve ayran...

ara öğün üçer adet ceviz,badem,fındık
akşam yemeği yemicem...
su 2 lt yi hâlâ icmeye devam ediyorum.
Spor birazdan yapicigimm...
Afiyet olsun spor da yapinca oh mis;)

Büyük bir zevkle canım:KK70:size söylemedim demi mislisse bilir beni tatlısı yasayamammm:kk77:75ten 65e dustum hergun de bir iki dilim tatlı yedim sorun yok yani metobolizmamii seveyimm:KK70:hee şimdide fırında isitayim bugünkü hakkımı yiyim ilk defa yiyorum çok değişik geldi :kk77:
Tatliyimi firinda isiticn anlmamdim

Kizlar bugunku menum (dikkat biraz fazla karbonhidrat icermektedir):oops:

Oncelikle dunden buyana rahatsizim bogazlarim agriyo burnum tikali bugun bu halmle misafir agirladim dun spor yoktu ama bol temizlik vardi:KK66:

Simdi gelelim menuye

Kahvalti 11: 1 pors sahn yumurta/yarim dlm ekmek /kk peynir zeytin az sekerli cay

Oglen 14:1 dlm tiramusu cok hafif 2dlm borek ama inanin az yagli 1 kase sehriyli salata 1 adet kurabiye cay

Aksam 19 yine ayni salata bi kase 2 adet borek

1.5 lt su

Sopor yok ilerleyn zamnda olurmu onu allah bilir :KK64:

Acikirsam bi meyve yiyebilirm dimi o_O

Bu hafta daha dikkatli olacgm soz bi gunluk kacamk yaptik bakalm :kk77:

Back
X