• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok teşekkür ederim canım amin tüm evlatlar için :KK66:

Sağolasın canım amin inşallah. :KK66:
Buarada kızlar bu saate kadar dun soyledigim gibi hem gözleme yedim iki tane yağsız:oops:. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah :oops::-):-)
Üzülme canım aklında kalmadı en azından saat daha erken yürüyüş yap zumba yap erit o pastayı :KK6::spor:

Günaydın canım evet ya gerçekten insanın ideal kiloda olmasi çok güzel,zarif ,kibar,oluyorsun,ne giysen yakışıyor,olucagiz canım gerçekten basaracagimiza gönünden inanalim.birbirimize burdan destek olucaz..zarif bir bayan olcaz hepimiz:))))
Bende bu sefer kendime daha çok güveniyorum hep destek tam destek diyoruz :KK66:

gunaydinnnn hanımlar...:))
bugün güne güzel başladım...
sabah 8.30 kalktım..iki bardak su..
yarım saat plates ...dambil ve step yaptım...
kahvaltı olarak...
1 su bar.ballı süt..
1 dilim peynir...
7 tane zeytin...
1 dilim ekmek...
1 tane yumurta...
1 domates...
1 salatalık...
az öncede iki mandalina....
valla alistim 3 günde bu şekilde yemeye..canım hiç zararlı şeyleri istemiyor...olcak kızlar olacak yeter ki zaaflarimiza yenik dusmeyelim...
Menun harika .hep birlikte basaricaz inşallah

Ben geldim kızlar su içmeyi ihmal etmiyorsunuz değil mi ? 1,5 lt içtim şu saate kadar.

Ara yaptım 1/3 kadar trabzon hurması yedim :)
İyi ki yazdin valla bugün öyle saldimki kendimi geçen hafta çok iyiydi m aslında âdet yaklaştı yine ağırlık tatlı istrgi doymuyorum bugün bari bol bol Su iciyim

YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ :-)

Merhaba arkadaslar :KK25:

Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....:KK19:

1.58 boyunda,83.4 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 4 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..:KK36:Suanda boyuma gore kg cok fazla ideal kg 54 mus;( ama ben 60 a raziyim bundan daha fazlasi beni zaten cirkin gosteriyor..158 boy icin 58 -60 kg cok ideal bence :KK66:Bu kgya inmem icin vermem gereken yaklasik 24 kg var...Biliyorum ki simdi olmazsa birdaha olmayacak bu is o yuzden cok kararliyim ve istekliyim cunku herzaman bu kglalar basa bela...Bunu ozellikle ve oncelikle ben KENDIM icin istiyorum ...O kadar cok basari hikayesi okuudum ki genellikle hepsinin ortak ve tek bir prensibi var AZ YEMEK COK HAREKET bu kadar !!!Butun bunlari yapabilecek potansiyelin kendimde var oldugunu da biliyorum ...

Bende bu ISTEK VE AZIM varsa geriye kalan sadece IRADE bence bunu da burada devam ettirecegime inaniyorum..

Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..:KK66:Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...

Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...En Büyük TÜRKİYE

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...

Yapacaklarim;

1)Mumkun oldugunca gunluk menu paylasimi ve aksam 19:00 dan sonra bisey yememek,

2)Haftanin en az 4 gunu spor faaliyeti

3)Gunluk en az 2 litresu tuketimi

4)Cuma gunu resimli tarti bildirimi..

12.11.2016 / 83.4
12.12.2016/ 79 ( Ilk hedefim)

YENİ ADAY ALINMAYACAKTIR,ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ :-)

Eki Görüntüle 1913346
çok iyi olmuş canım eline sağlık

Canım özel günün mu yaklaştı çikolata reçel biarada

Bende tam onu diyecektim benden çok yaşayacaksın :KK45:

Yok canım ya hafta içi zaten hiçbirini yemiyorum hafta sonu eşimle kahvaltı yapınca birde sabah öğlen karışınca cozuttum Ama fazlasıyla yaktığıma eminim klasik cumartesi olağan Pazar alışverişini yaptım Pazar arabası yükümle 6000 küsur adım. Ortalama bi 3000 adım daha var eve :)

Eklentiler

• IMG_0952.webp
    IMG_0952.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Çok teşekkür ederim canım amin tüm evlatlar için :KK66:

Sağolasın canım amin inşallah. :KK66:
Buarada kızlar bu saate kadar dun soyledigim gibi hem gözleme yedim iki tane yağsız:oops:. Hem deeeee Cocopasta yaptım kızıma ev yapımı hazır değildi yani ondan bir dilim yedim çok hafifti hiç kesmiyordu. Kekine zaten yağ girmiyordu. Hafifletici sebepler sunabilmisimdir inşallah :oops::-):-)
afiyet olsun...yediklerin aslında çok çok abartılı değil..Ama biraz sporla desteklersen kilo olarak donus yapmaz sana...Bu arada aramizda sadece 100 gr var ...ona göre rakibimsin...:)))

ve bugün öğlen değilde ikindide acıktım...5 tane lahana sarması ,bir bardak ayran, bir dilimcik ekmek...ve çocukları biraz bahçeye indirdim..onlar bisiklet sürerlerken bende 20 dakika bahçede spor yaptım fırsat bu fırsat diye..
Çok güzel keşke benim bahçemde sadece benim olsa. Ama maalesef ev sahibi var üstte :KK53:

Günlük kalori miktarını aştım :(
Kaynım lahmacun yaptırcakmış eşime sordu nerden yaptırayım diye eşimde almış gelmiş balık yarına kaldı. Bir yandan iyi aslında ama kendimi suçlu hissediyorum. Devamlı aynı kalori miktarı olunca metabolizma yağ yakımını durduruyor. Ama orda kırmızı işaret beni öldürüyor :D

Eklentiler

• IMG_0953.webp
    IMG_0953.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0954.webp
    IMG_0954.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar size bir sorum olacak bazal metabolizma hızım 1371,7 kalori günlük enerji ihtiyacım ise 1782 kalori buna göre günlük yediğim normalde 1372 kalori. Arada kaçırıyorum 200-300 kalori bu da zaten almam gereken kaloriye eşit. Fakat kilo vermek için zaten almam gerekenden eksi yemem lazım. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı böyle hesap yaparak?

Back
X