• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

canm müthiş bi kilo kaybı tebrikler ...:KK9: birde boyunu da yazsan tam olucaktı :)birde genelde o sorun hep oluyor ben foto küçültme programından yapıyorum
Günaydın sevgili rakibelerim.Güzel bir haftasonu olur ınş.

Boyum 1.58 canım.büyük ihtimal ilk hafta diye çok verdim.normalde zor kilo veren biriyim.ama güzel motivasyon oldu.bende seni tebrik ederim.Sende güzel kilo vermişsin.

images-7.webp

Nasıl yiyorsan artık tatlıyı :KK70: :KK70: :KK70:
Büyük bir zevkle canım:KK70:size söylemedim demi mislisse bilir beni tatlısı yasayamammm:kk77:75ten 65e dustum hergun de bir iki dilim tatlı yedim sorun yok yani metobolizmamii seveyimm:KK70:hee şimdide fırında isitayim bugünkü hakkımı yiyim ilk defa yiyorum çok değişik geldi :kk77:

Büyük bir zevkle canım:KK70:size söylemedim demi mislisse bilir beni tatlısı yasayamammm:kk77:75ten 65e dustum hergun de bir iki dilim tatlı yedim sorun yok yani metobolizmamii seveyimm:KK70:hee şimdide fırında isitayim bugünkü hakkımı yiyim ilk defa yiyorum çok değişik geldi :kk77:
Boyun kaç canım senin çalışıyor musun

Boyun 1.60 çalışıyorum canım ev hanimiyim

Back
X