• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

günaydın kızlar dünkü menümü vereyim
sabah: 1 çeyrek tost zeytin
öğlen bir kase mercimek çorbası bir avuç kuruyemiş bir mandalina
akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim :olamaz:

bugün niyetliyim umarım akşam coşmam yine:cry:
canım cok yememıssınkı yemek az yediğin için kek yeme ihtiyacı duymş olabılırsın bu aksam iftarını dikkatli yapmaya calıs yarın eksi gorursun insallah:KK66:Allah kabul etsın orucunu canım:dua:

akşam ahhhh o akşam
3 kaşık erişte yarım kase rus salatası 3 lokma tahin pekmez bir portakallı dankek
çok pişman oldum ama niye öyle yaptım anlayamadım kendimi kaybettim cumaki tartı rakamımı yukselttim :olamaz:

Aksam cok kacmamis gibi canm bugun iftarini hafif yaparsan iyi olur ;)

Canim hamsi tavasi birde dikey portatif camaşır askılığı aldım. yegenimin pazartesi günü doğum günü olacak daha üç yaşında beni pek sever ona güzel bir bebek aldım :KK46:
güle güle kullan canım
benimde çamaşır asacak yer sıkıntı. bir tane balkon var ondada eşim sigara içiyor kurutma makinesi mi alsam bilemedim.
netten tart kalıbı aldım ortası çukur olanlardan evdekiler benim gibi tatlı canavarı arada değişik tartlar yapayım diyorum sınırlı yemek kaydıyla:KK70:

güle güle kullan canım
benimde çamaşır asacak yer sıkıntı. bir tane balkon var ondada eşim sigara içiyor kurutma makinesi mi alsam bilemedim.
netten tart kalıbı aldım ortası çukur olanlardan evdekiler benim gibi tatlı canavarı arada değişik tartlar yapayım diyorum sınırlı yemek kaydıyla:KK70:
Aynen kuzum bende de 1 balkon var o da küçücük :) çok.iyi yapmışsın daaaaaa sen başlarsann duramazsin gibi geliyor ;)

ay canlar kaç gündür çok hastayım. birara girdim. baktım yüzlerce mesaj okuyamadan geri çıktım. hızınıza inanın yetişemiyorum. yüzlerce mesaj olmuş kaç gündür girmedim diye. inşallah önemli birşeyler olmamıştır.
Geçmiş olsun canım..

akşam ahhhh o akşam

Bana birtek dankek fazla geldi gerisi gayet iyi bence canım...

Tabiki anladım canım seni :KK66: ama bu konuda o kadar bunaldim ki hiç tanımadığım insanlar yapınca sinir oluyorum ben. tuhaf tuhaf bakıyorlar sonra zaten fırsat bulup hemen soruyorlar. ama dedigim gibi çok da onemsemiyirum neyse ki kış geldi bere takiyairuz artık :KK48:

Biliyor musun benim de ikinci dogumumda devletteki nst de sancim çıkmadı ben hissettiğim halde. ama onlar bana sabah gel dediler ben onları dinlemedim oradan çıkıp hemen 120 km uzakta kendi doktoruma gittim yani ozele. ve ben sabahın ilk saatlerinde doğum yapmıştım onları dinlesem belki de ne kadar stres olacaktım :110:hiç güvenmiyorum neyseki sende sağlıkla kucağına almissin canım Rabbim sağlıklı ömür versin :dua:
Beni anladığına sevindim canım :KK200:
Amin cümlemizin evladına:anne::KK36:

Back
X