Kizlar simdi p.tesiden itibaren yeni bi plan uygulayacagiz .Soyleki
1.Buradaki butun arkadaslarimizn oncelikle hedefi kgsu ne olursa olsun kg vermek degil mi ama 3 kg ama 5 kg ama 10 kg ama 30 kg burda hemfikirmiyiz canlarim ? o yuzeden menu yorumlari herkes birmis gibi yapilacak fazlaysa fazla eksikse eksik ....
2.Biraz isi sarpasardik gibi listelerde kacamklarin sayisi oldukca artmaya basladi amacimiz kgmuzu korumak degil kg vermk oldugu icin oncelikle bu kacamaklari yok denecek kadar azaltmaliyz degil mi?Bu yuzden kacamak hakkinizi ister ozel gununuzde ister odul gununuzde kullanin ama sadece haftada 2 olucak ve sadece 1 porsiyonla sinirli kalicaktir.Orn.bi dilim kek ,pasta, 2 adet baklava ,tulumba, oyle 4 dlm baklavaymis 2 dlm kekmis yok oyle artik 4 kase sutlacmis

)Aksini yapan yedigini eritck kdr spor yapmdn yatmayack ve ertesi gun yedigi ve yaktigi sporun kcl sini bize yazacak.
3.Herkes yedigi yemegi saati ile birlikte yazacak ve gunde 4 dlmden fazla ekmk yenilmeyecek sabah kahvaltida en fazla 1 tatli kasigi recel vb yenilecek daha fazlasi yenilmeyecek.Caylar sekersiz icilecek .Tum hazir paketli yagli kalorili yiyeceklerden uzak durulacak .
4.Artik aksam yemeginden sonra kendimizi oruclu zannederek tek lokma yenilmeyecek.Meyve dahil !! sadece sut icilecek ister tarcinli ister kakaolu .Cunku kacamklar cok artti yerli yersiz zamanli zamnsz yer olduk litfen biraz dikkat edelim ....
5.Suyu zaten biliyoruz herkez en az 2 litre su icecek
6.Ve spor muhakkak herkesin listesinde en az 4 gun 40 dklik yuruyus gozlemlenecek
Benim aklima gelenler bunlar cok mu kati oldu bilmiyorum eklemk isteyen buyursun sonra ilk sayfaya yazacagim kurallari ....Yola bu sartlarda devm etmk isteyenler varim desin yeter....Benim yolum uzun tek ben kalsamda pes etmeyecegim