• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Cok mu kacamak yapiyorum ya sizce ;( dogruda olabilir ... ama kizlar 40 gun cok dikkat etmem gerekiyor ahanda buraya yaziyorum 30 ocakta mislisse 75 kg olmazsa bu topigi birakiyorum bu kadar da netim !!!Allahin izniyle herhangi bir saglik problemim olmazsa 75 kg yu gosterecgim size insallah:KK36::KK33::KK31:vira mislisse :KK55:tutamazsin gari beni tarih bunu yazacak En Büyük KKcok pis gaza geldim :KK49::eğlence:
Ooo harika bir enerji gördüm sende:nazar::nazar::nazar:hadi bakalım takiptesiniz naz5403 le hanginiz daha fazla vereceksinizEn Büyük KK

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah yarım peynirli tost
öğlen bir kase tavuç çorbası bir dilim ekmek
akşam bir porsiyon fırında köfte patates salata 2 mandalina
su 2 litre
bugün niyetliyim inşallah akşama kemik sulu tarhana çorbası ve patlıcan güveç salata düşünüyorum nasipse.

mrb kızlar..
Bugünku menum sadece kahvaltı
1 şu bar.tarçınlı süt
2 has.yum.1 dilim sade ekmek kızartması
domates,salatalık,zeytin,peynir
3 şu bardağı suda ictim..daha sonra öğlen doğru fındıkla badem yedim 5 er tane..,
sonra oğlumla oynuyordum birden karnıma öyle bir sancı girdi ki coktüm kaldım yarım saat sonrada bir başladı istifra,ishal yaa berbat oldum. 5 kez kustum..diğerini demiyorum 10 dk ya bir yani..agzim dilim kurudu su icsem banyoya kosuyorum..fena usutmusum..şimdi yatıyorum..menulerinizi okurken bile midem gitti..Özür dilerim tabii..hepinizi çok öpüyorum..@pamik anneciginin ellerinden öperim..
canım çok geçmiş olsun

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ? Benim biraz midem agriyor yine bugunlerde iyi degilim gibi son zamanlrda yasadikalrimiz yani hepimizi ilgilendiren su teror olaylari etrafimizda yasanan savas halepin durumu falan biraz uzuluyorum kafama takiyorum sanirim ...
bende aynı durumdayım moralim çok bozuk
biz sıcacık evimizde mis gibi yemeklerimizi yerken insanlar orda sefil bir şekilde hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Yutkunamıyorum kendimi tutamıyorum bazen. Cehennemin varlığı olmasa teselli bulamazdım sanırım.

Bu arada kızlar Benim adetim tam 1buçuk ay gecikti sanırım onun içinde dengesizlikler yaşıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen adet olsam rahatlayacam bigün gayet dengeli beslenirken bigün resmen kendimi kaybediyorum....
Ama ne olan olsun bu kilolar gidecek Nisan'da 2beden küçüleceğim ahanda buraya yazıyorum En Büyük KK:dua:
:KK6::spor::KK76:
doktora gitmedin mi canım sorun neymiş?
benim 4 gündür gelmiyo ben çok fazla stres yaptım şiştim iyice yarın korkuyorum + çıkmaktan

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
su 2 litre
bugün niyetliyim inşallah akşama kemik sulu tarhana çorbası ve patlıcan güveç salata düşünüyorum nasipse.
Menun hafif afiyet olsun.Allah kabul etsin:dua:

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
su 2 litre
Güzel hafif menü canım.Allah kabul etsin.iftarda bizi de dualarında hatırla.
selin_01 selin_01 canımsınn çok geçmiş olsun. Ayrıca annemin hepinize selamı var :)

Bu arada gerçekten midem küçülmüş ben kendimi tutamam yerim diyordum ama mide müsade etmiyor zaten. O yüzden artık korkmuyorum. Midem beni kontrol altına almış çoktan :))
Aleykümselam canım.benim midede küçülür ınş.

Güzel hafif menü canım.Allah kabul etsin.iftarda bizi de dualarında hatırla.

Aleykümselam canım.benim midede küçülür ınş.

Dikkat edersen gerçekten küçülür kuzum. Ben arada tatlı cips filan yiyorum tutamıyorum ama bu sanırım verdiğim kilonun ve normaldede zaten kilomun az olmasından sanırım bi rahatlık var yanlış anlama sakın ama siz fazla olduğunuz için dikkat etmeniz lazım.

selin_01 selin_01 canımsınn çok geçmiş olsun. Ayrıca annemin hepinize selamı var :)

Bu arada gerçekten midem küçülmüş ben kendimi tutamam yerim diyordum ama mide müsade etmiyor zaten. O yüzden artık korkmuyorum. Midem beni kontrol altına almış çoktan :))
Merhaba canım benim çok teşekkür ederim..oyy annenin ellerinden öperim..aleyküm selam canım..
ve süper işte midenin kuculmesi işte artık şimdi kilo vermeye başlarsin..

Sanada günaydın canım.Bugün nasılsın?mi den düzeldi mı?
mrb canım..Bugün sabah bir kepçe sütlü çorba icebildim..oda nerdeyse tekrar gidiyordu..:kusmuk:.şimdi de butün kemiklerimin içi ağrıyor...ama bu hastalığın bi artısı oldu..oda çok fena kilo vermisim..eşimde hortlaga dondün diyor..:KK53:

Merhaba canım benim çok teşekkür ederim..oyy annenin ellerinden öperim..aleyküm selam canım..
ve süper işte midenin kuculmesi işte artık şimdi kilo vermeye başlarsin..
İnşallah 3,5 kilom kaldı onuda veririm de kurtulurum artık ya.annemden yanacıklarından öpüyo kuzum :))

mrb canım..Bugün sabah bir kepçe sütlü çorba icebildim..oda nerdeyse tekrar gidiyordu..:kusmuk:.şimdi de butün kemiklerimin içi ağrıyor...ama bu hastalığın bi artısı oldu..oda çok fena kilo vermisim..eşimde hortlaga dondün diyor..:KK53:
Insallah daha iyi olursun dikkat et kendine nane limon icebiliyomusun birde dun zencefil onermistim okudin mu bilmiyorum ;)

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
su 2 litre
Guzel menu afiyet olsun cnm

Back
X