• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Buraya madallh iyiyagdi hayirlisi kiziki da cikarmayi disunuyorum kara bi soyle bassin insallh...:KK66:
Buraya da güzelce yasa cikaracam çocukları ama tık yok gelecek diyorlar bakalım.. iyi yaparsın canım ilk tepkileri çok komik oluyor :) kameraya alırsın ;)

kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama hayat iste ve hersey bizm icin ister istemez insan kafasina takabiliyor bazi konulari sadece cok takmamak ve bunu o kisiyle paylasmk gerekiyor bence :KK66: ve benim felsefem de su kafamda kurup kurup dusunecegime dert yumagina donecegime ilgili kisiye soylerim artik o kisi dusunsun taksin kafasina:eğlence:

:KK70:aman uyma ona ...banada onermistin ama ben instadan hicbisey anlamiyorum gulmeyin sakin :KK70:

Cnm nacizane tavsiyem soguk havalrda leslie yapmandir hizli baslama 1 jafta 1 mil 2.hafta 2 mil yap inan cok zevkli alisinca birakazsin :KK66: disarda yurumek daha guzrl tabiki ama hava guzelse :KK66:

sabahi yok mu bu menunun ? Sen cok yogunsun sanirim pek aktif degilsin burda mesaj yazmya bile degil mi ;(

ay bende baslasam keske :KK66: tesekku ederiz bilgi icin :KK37:

kiz niye simdi baslamiyon baslayak beraber:KK5:

kesinlikle oylede gelen giden ikram falan ister istemz ucundan kiyindn gidiyo ama dikkatliyim merak etme :KK5:

oh mis afiyet olsun :KK5:

anladim o zaman yaklasik olarak hepsinden yarim cay kasigindan biraz fazla alip karistircaz dimi?

afiyet olsun cnm supersin bide spor olsa dadindan yinmez :KK66:

vaav masallh supersin cnm :KK66:

ben burdayim takiptesiniz merak etme :KK19:

ohh valla ye sen ye :ıslık:hayirdir onemli bisey yok umarim planlimiydi gidisiniz?
Evet cnm normal tarif oyle zaten hepsinden bir cay kasigi ama dr karistirip at dedi var demekki bir bildigi :)
Spora gelince cok yaptim leslie ama kilo agir simdi heralde dayanamiyorum az dedigin gibi yavastan baslim en iyisi tavsiyen icin tesekkur ederim :KK200:

Guuunaydinnnnn guzel bayanlarrr burasida felaketttt goz gozu gormuyo kucuk kiImda ateslendi dunden beri cikarsammi kara acaba mikroplari kirilir ya da daha dami hasta ederim cocugu :(

Hayırlı sabahlar..
Burasıdabembeyaz..
Kac gundur malesef gıremıyorum. Foruma gırıs yaptıgmda baglantı hatası dıyor. Anlamadım. :(
Suan baska telden gırdım. Ama nasıl yapabılırım bılmıyorum.
Mislisse Mislisse buradayım yanı..

Menün ve sporun Harika canım geçmiş olsun....
Çok a ağol cnm teşekkürler..
Bende menümü paylaşayım
Kahvaltı
2bıldırcın yumurtası
3/4dilim sucuk
2dilim kaşar
1dilim ekmek
6zeytin
Çay

Ara
Yarım kase sütlaç

Öğlen
4kaşık yoğurt
2kaşık yulaf ezmesi
Yarım muz ve elma

Ara
Yarım haşlanmış mısır
Sade kahve 1bitter

Akşam
Kıymalı bamya
Turşu
Yoğurt

Spor 20dkk zumba birazdan yeşil çayımı içerim oohhh...
Vaay çok iyi canım.afiyet olsun
Menu verelim hemen
Sabah elma sirkeli su 3 kayisi 1 bardak mate cayi
Kahvalti 1 dilim ekmek 1 has yum dereotu maydonoz 5 Zeytin sekersiz 1 buyuk bardak cay
Kusluk 1 cay b leblebi 1 mandalina 1 bardak yesilcay
Ogle patlican yemegi 5 kasik ,yogurt 1 dilim ekmek yesilcay
Ikindi 10 findik 1 bardak kefir 1 elma
Aksam 1 dilim ekmek 1 porsiyon et salata
Yemekten sonra elma sirkeli su
9 da yogurt karisimi 2 kayisi
Yatmadan yarim saat once beyaz cay
3 litre su
Helal canım senin menüne ne denebilir ki? Bence çok iyi gisiyorsun:KK66:
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 yum omlet 4 zeytin

Ara: sade Nescafe 1 tane biskrem

Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
Küçük tabak ıspanaklı yumurta
Bol salata
Ara: Türk Kahvesi 6 badem 1 hurma

Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
4 kaşık ıspanaklı yum
Küçük kase yoğurt, az salata
Ara 21.20: Türk Kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Bitki çayları
3 litreye yakın şu

Spor: 75 dakika step+eliptik bisiklet+ağırlıklı Squad+koşu bandı
:KK76::spor::KK49:
Türk kahveleri bol bol içiliyor maşallah:KK66: gayet iyi bir menü canım
Menum
Sabah 10:00
-Yesil zeytin
-4 cesit peynir vardı azar azar yedim hepsinden
-Yumurta
-5 çatal ciğer sote
-2 dilim kepekli ekmek
-İki bardak sekersiz siyah cay

Ara
-Yarim portakal
-bir kuru kayısı

Saat 15:30
(Dısardaydim yarım saatten fazla yürüyüş)

Saat 16:30
-1 lahmacun
-1 ayran
-Bol yağsız tuzsuz salata

(Su ne kadar ictim bilmyorum :/ama az icmisimdir dışarda zor oluyo takip etmek).
Soğuk havalarda dışarsa cidden su içilmiyor.ama menün iyi cnm.spor
Kızlar iyi geceler dün gece şehir dışına çıktık bu gece döndük iyiki hemen döndük bütün seferler iptal edildi . Muthis kar yağıyor.diyet iptal oldu bu haftalık inşallah aynı gelebilirim dışarıda borekti dönerdi tatliydi iyice sapittim :confused:hee bu saattede yol yorgunluğu cayla simit yiyoruz buda tuzu biberi oldu:mad:

Kizlaaar bugunku menum ;

Sabh kalkinca 2 brdk su
Sabah 11/ 1 kucuk pogca /kk peynir /zeytin/cay

Ogle15/ 1 elma yarim kete

Aksam 18/1/2 pors pattes ymgi /3-4 ksk bulgr pilav/turp /tursu /1 kase hosaf

Aksam 20-211 avuc leblebi/ cay/yrm port/yrm ayva

Su 2 lt
Spor malesef yok ;(

Gunaydinlarrrr:KK68: ben sınav gozetmenligine :KK66: siz de uyuyun uykucular sizi :p

Geldimmmmmm kızlaaarrrr Mislisse Mislisse

Canım dün annemlerin günü vardı teyzemlerde toplandılar. Bildiğin 2 günlük yedim sanırım :D kendimi çok kötü hissediyorum. Kilo almadan dönerim dedim ama olmadı. Eve döner dönmez detoks metoks ne varsa hepsinden yapıcam sıkı bi şekilde. Sporunda kesintisiz yapıcam inşallah.

Akşam teyzemlerden dönerken kar başlamıştı benim oğlan suya kendince hala "mi" diyor kar suratına çarptıkça miii miiii diye çığlık atıp ağlıcaktı nerdeyse:D kucak diye bağırdı kafayı omzuma gömdü :D

Gunaydin kizlarrr...

Nasilsiniz ? Geupta baya fire var gibi sankim hayirdir vazgecenler var sanki yada kardan dolayimi motive dusuklugu sakin bozmayin sakin .... selin_01 selin_01 Pamik Pamik elizanelizan elizanelizan leylasa leylasa kulkedisi30 kulkedisi30 hu hu huuu nerdesiniz ?

Burdayım burdayım :) sadece benım kaynana kabusu kaldığı yerden devam edıyor. 2. Meydan muharebesi başladı benim cephede :))

Pazartesi uçuşlar iptal olmazsa gidecek. Dua edın de uçuşlar iptal olmasın o gün ;(

Ee bu durumda halimi tahmin edersiniz. Spor yapamıyorum. Beslenmeme fire vermeden devam ediyorum. Günlük menülerimi su durumda aksatmadan yazmam pek mümkün değil. Benı mazur görün birazcık ;(

Burdayım burdayım :) sadece benım kaynana kabusu kaldığı yerden devam edıyor. 2. Meydan muharebesi başladı benim cephede :))

Pazartesi uçuşlar iptal olmazsa gidecek. Dua edın de uçuşlar iptal olmasın o gün ;(

Ee bu durumda halimi tahmin edersiniz. Spor yapamıyorum. Beslenmeme fire vermeden devam ediyorum. Günlük menülerimi su durumda aksatmadan yazmam pek mümkün değil. Benı mazur görün birazcık ;(
İnşallah cnm.gider de rahatlarsın biraz

Kızlar eve geldim ve kendime süper bir öğle yemeği hazırladım:kinoa kısırı.size de tavsiye ederim
Kinoa çok faydalı.içinde b vitamini e vitamini faydalı lifler demir çinko magnezyum protein hepsi var.ayrıca glutensiz.lezzeti de bizim alışık olduğumuz bulgur gibi.karatayda 3 kaşık bulgur hakkım var haftada.ama kinoa sınırsız yenebiliyor.o yüzden onun kısırını yaptım.migros ve bimde paket halinde var canlar alıp deneyebilirsiniz.sizle de resmini ve tarifin linkini paylaşayım dedim.görüşürüzzz
http://yemek.com/tarif/kinoa-kisir/#.WHDM78ujNzT
kinoa-kisir.webp

Ben bakliyat olarak tüketiyorum.çünkü kalorisi düşük glutensiz.nohut ya da kuru fasülye gibi düşünerek tüketiyorum.çünkü bulgur direk ekmek sınıfında

Anladm cnm gecmis olsun nasilsn iyimisin sen biraz daha soylediklerimiz kafana yattimi ?
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden bir nebze olsun icim rahatladı sizlerle paylaşınca . Oğlum rahatsız biz onun derdine dusecegimize nelerle uğraşıyoruz üzülüyorum bu yüzden.Ama bundan sonra takıntı yapmicam kendimi yipratiyorum boşuna Allah kalbimize Kendi aşkını versin inşallah gerisi boş bunu anladım.

Kizlaaar bugunku menum ;

Sabh kalkinca 2 brdk su
Sabah 11/ 1 kucuk pogca /kk peynir /zeytin/cay

Ogle15/ 1 elma yarim kete

Aksam 18/1/2 pors pattes ymgi /3-4 ksk bulgr pilav/turp /tursu /1 kase hosaf

Aksam 20-211 avuc leblebi/ cay/yrm port/yrm ayva

Su 2 lt
Spor malesef yok ;(
Menün güzel canım sadece kete gözüme takıldı margarin ile yapiliyor değilmi?

Back
X