- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim.Bizde bugün olduk. Çok ağladı ama çabuk sakinleşti. Şuan uyuyor bakalım günümüz nasıl geçecek. Bizimki iki bacak 1 koldan yaptılar iğneleri. Bu arada ek gıdaya başlıyacağız. Siz neler yapıyorsunuz.Sabirsiz61
Esra @asli2434 @matmazel_matmazel ve diğer anneler ne yaptı acaba
Geçmiş olsun canım bizimkinin keyfi yerinde uyuduktan sonra maşallah ateşi de yok siz de en kısa zamanda toparlarsınız inşallahGecmis olsun canim.
Asilari biraz zor atlatti oglum birkac gun sonra da tekrar ateslendi gunlerdir onunla ugrasiyorum.
Ek gidaya blw ile basladik ama araya hastalik girince biraktik. Su an bir sey verdiğim söylenemez. Kabizlik sıkıntısı yasadigi icin dun biraz kayisi verdim 2 cay kasigi kadar falan. Su sureci atlatalim yeniden baslariz Insallah.
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun tez zamanda normale döner kuzucuk inş. Ben blw klasik birlikte başlayayım diyorum ama bakalım. Yarın önce kabağı eline verip sonrada 2 çay kaşığı pütürlü püre yapıp vermeyi düşünüyorum.Gecmis olsun canim.
Asilari biraz zor atlatti oglum birkac gun sonra da tekrar ateslendi gunlerdir onunla ugrasiyorum.
Ek gidaya blw ile basladik ama araya hastalik girince biraktik. Su an bir sey verdiğim söylenemez. Kabizlik sıkıntısı yasadigi icin dun biraz kayisi verdim 2 cay kasigi kadar falan. Su sureci atlatalim yeniden baslariz Insallah.
Cok sagol, bogaz enfeksiyonu olmus oğlum. Asinin ustune dis cikardi, bir de hastalik olunca ek gida gume gitti :)Geçmiş olsun canım bizimkinin keyfi yerinde uyuduktan sonra maşallah ateşi de yok siz de en kısa zamanda toparlarsınız inşallah
Ayni benimki. Kabak-havuc-patates tadimi yaptirdim. Kendi mincikladi daha doğrusu ama iyiydi. En azindan agzina goturdu denedi, begenmedi vs :) araya hastalik karisinca eline aldigini firlatir oldu. Kasiktan da hic hoslanmadi zaten.agzini acmiyor actigindan da igreniyor oguruyor falan cok komik :)Ya bu ek gida olayi cok zor tadim bile yaptiramiyorum kizlar siz ne yapiyorsunuz 3 gundur kayisi veriyorum 1 kayisinin yarisini bile yemiyor cay kasiginin ucuyla tattiriyorum ona bile burun kiviriyor nasil alisacak bu cocuk?
Sagol canim.Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun tez zamanda normale döner kuzucuk inş. Ben blw klasik birlikte başlayayım diyorum ama bakalım. Yarın önce kabağı eline verip sonrada 2 çay kaşığı pütürlü püre yapıp vermeyi düşünüyorum.
Ayin 3 unde olduk biz asiyi sorunsuz atlatti sukur 6 ay kafamiz rahat artik. Ek gidayada ayin 3 unde basladik yine su ana kadar kabak, patates, havuc, yumurta, muz, seftali, yogurt ve salatalik yedi. Yedi dedigimde 2 tatli kasigini gecmeden. Ama dunden veri epey ilerleme var yumurtayi ilk kez bugun verdim ve cidden şevkle yedigi tek sey yumurta diyebilirim bakalim ilerleyen günlerde ne olacak :)Bizde bugün olduk. Çok ağladı ama çabuk sakinleşti. Şuan uyuyor bakalım günümüz nasıl geçecek. Bizimki iki bacak 1 koldan yaptılar iğneleri. Bu arada ek gıdaya başlıyacağız. Siz neler yapıyorsunuz.Sabirsiz61
Bende yarın kabakla başlamak istiyorum ama bakalım. Senin kuzu tam blwci ozaman. İdilde ne bulsa ağzına götürüyor ama bakalım kabağa tepkisi ne olacak. Benimde tek korkum boğazına kaçması allah korusunSagol canim.
Ben de blw ve klasik birlikte gitmek istiyorum ama kasikla arasi pek iyi degil benim oglanin. Tattiklarinin icinde en olumlu tepkiyi kabaga verdi. Sanki patatesi de yiyecekti ama onu cok fena bir sekilde boğazına kacirdi. Cok korktum bir daha veremedim eline. Meyve puresi vermeyi denedim ama zehir veriyormusum gibi davranıyor:))
Oh oh afiyet olsun kuzuya baya birşey yemiş. 3 gün kuralıyla mı ilerliyorsun canımAyin 3 unde olduk biz asiyi sorunsuz atlatti sukur 6 ay kafamiz rahat artik. Ek gidayada ayin 3 unde basladik yine su ana kadar kabak, patates, havuc, yumurta, muz, seftali, yogurt ve salatalik yedi. Yedi dedigimde 2 tatli kasigini gecmeden. Ama dunden veri epey ilerleme var yumurtayi ilk kez bugun verdim ve cidden şevkle yedigi tek sey yumurta diyebilirim bakalim ilerleyen günlerde ne olacak :)
Oh oh afiyet olsun kuzuya baya birşey yemiş. 3 gün kuralıyla mı ilerliyorsun canımAyin 3 unde olduk biz asiyi sorunsuz atlatti sukur 6 ay kafamiz rahat artik. Ek gidayada ayin 3 unde basladik yine su ana kadar kabak, patates, havuc, yumurta, muz, seftali, yogurt ve salatalik yedi. Yedi dedigimde 2 tatli kasigini gecmeden. Ama dunden veri epey ilerleme var yumurtayi ilk kez bugun verdim ve cidden şevkle yedigi tek sey yumurta diyebilirim bakalim ilerleyen günlerde ne olacak :)
Ay insallah cnm ya oglan iyi basladi sonradan cozuttu simdi nerdeyse hicbisey yemiyor kiz bari oyle olmasin yawAyni benimki. Kabak-havuc-patates tadimi yaptirdim. Kendi mincikladi daha doğrusu ama iyiydi. En azindan agzina goturdu denedi, begenmedi vs :) araya hastalik karisinca eline aldigini firlatir oldu. Kasiktan da hic hoslanmadi zaten.agzini acmiyor actigindan da igreniyor oguruyor falan cok komik :)
Ilaclari kasikla veriyordum fark edince enjektörle vermeye basladim. Bir de ona tepki gelistirmesin diye.
Zaman lazim canim demek ki, elbet yiyecekler bir gun
Bizde bugün olduk. Çok ağladı ama çabuk sakinleşti. Şuan uyuyor bakalım günümüz nasıl geçecek. Bizimki iki bacak 1 koldan yaptılar iğneleri. Bu arada ek gıdaya başlıyacağız. Siz neler yapıyorsunuz.Sabirsiz61
doğum kilosu 3500 gr. 6 ay bugün bitti, kilomuz 7100 gr.. Evet, 2 katına çıktı. Da işte, dediğin gibi, rahat edemiyorum.Bizim doktorumuzda ek gida icin bana bir gunluk beslenme listesi verdi akillara zarar ziyan. Gunde 5 ogun ek gida ek gida bile degil ogunluk yemek resmen. Icinde domates olan corbalar he birde icine ekmek dogranacak falan aklim sasti birde yatmadan once 100cc mamaya pirinc unu seker katip muhallebi yapacakmisim yahu ben 6 ay anne sutunden baska birsey vermedim ek gidaya gecince mamaya baslamak neyin kafasi bilemedim. Boyle yazinca zayif gibi dursada doğum kilosu cok onemli hem motor gelisimi iyi diyorsun biz anneler yer sey yolunda olsa ve kilo iyi birsey degil desekte alsinlar cabasindayiz bu naparsak yapalim degismez anayiz biz anayiz :). Zayif oldugunu dusunuyorsan evet blw ile ilerleme ama klasiklede doyumluk vermeyecegiz nihayetinde. yinede annesi sensin dis doneminde ve emekleme doneminde zayiflayacak yada kilo alimi duracak en iyi karari sen vereceksin.
İki katına çıkması bekleniyor çıkmış boyu da gayet iyi bence benim kız da 7500 bu arada çok farklı değil motor gelişimi de iyi mutlu bir bebekse bence kafaya takacak hiç bişey yok benimkinin de baş çevresi küçük 41 cm çıktı bugün persentilde 10larda ama en azından büyüyo diye takmamaya çalışıyorumdoğum kilosu 3500 gr. 6 ay bugün bitti, kilomuz 7100 gr.. Evet, 2 katına çıktı. Da işte, dediğin gibi, rahat edemiyorum.
Sağlıklı ve normal mi bu durum, bi inansam, rahat bırakıcam çocuğu : )