- 2 Eylül 2015
- 2.446
- 3.416
- 63
Ben normalde de çok sakin refleksleri zayıf bi insanım ama ben bile ilk günler biraz telaş yaptım yine de bebeğime renk vermemeye çalıştım :)Blw ye yine takildim.bu ara ekgidaya baslayanlar vardir siz neler yapıyorsunuz.kendisi yesin.cok istiyorum ama korkuyorum da bogazina.kacirir.diye ilkyardim.videosu da var izledim ama.yaoabilir miyim telasla.bilmiyorum, bir de bakinirken dr alev hanim varmis onun videolarini izledim,cocuk hastanesinde cok.boğulma tikanma vakası gelirdi 6.ayda sicak bakmıyorum blwye 8den sonra falan blw baslayin oncesinde pure verin demiş yine.gozum.korktu, muhtemeln tadim gunlerini biraz puturlu birakarak pure yapip yedirerek gecirecegm ben aysel,esra siz ne.diyorsnz bu hususda
Sonra zaten bebeklerin öğürme reflekslerinin iyi çalıştığını gördüm şimdiye kadar çok şükür ki riskli bi durum olmadı zaten başı boş bırakıp gitmiyorsun ki hep yanında olacaksın büyük bi parça koparırsa müdahale edebilirsin
Zaten pürede de öğürür gene böyle bi risk var
6.ayda başlarsan daha çabuk alışır kendisi yemeye
Ama gerçekten yapamam diyorsan çok paniksen 8den sonra başla doktorun dediği gibi
sen bilirsin ya
Blw yapmayan anneye kendini kötü hissettiren bazı insanlar oluyor o Da ayrı bi yöntem sonuçta sen annesi olarak en dogru tercihi yaparsın