Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla onu benim akıllı kocama söylemek lazım daha 6 ayı dolmadan kızıma karpuz tattırmışArkadaşlar, muz, kavun, karpuz gibi çok şekerli meyveleri, ilk ay ek gıdası olarak vermemeliymişiz. Sindirim sistemine yüklenmemek için, 8.-9. ayda tavsiye ediyolar. Bilginize..
2 gundur kabak veriyorum dun hapir hupur yemisti bugun 2-3 kasik zor yedi yarin havuc haslayacagim bakalimNasıl gidiyo kızlar ek gıda benim kız yoğurt sevdi bitek ne kabak ne patates beğenmedi meyvelerden de karpuz ve kayısı sevdi başka bişey denemedik
Sonrasında da ısırmalar başlarr:) maşallah . iki güne net görürsün zaten dğeriide patlar hemen :)
Ben de yarın doktora gidicem ben de daha vermedim tahlil yaptırmak istiyorum inşallah gerek kalmazSut urunlerine alerjisi olanlar yogurt verdiniz mi ben vermedim bu hafta dr a danisacagim kalsiyum ihtiyacini nasil karsilayacagiz bir de demir de kullanmadim hic tahlil yaptiricam
çok geçmiş olsun öncelikle. Bizimde yeniler de kanda alerji testi yapıldı ama negatif çıktı. doktor verebilirsin bir sıkıntı olmaz kakada mukus ve kan görürsen tekrar gel dedi. Kan ve deri testi yapıldı ikisinde de sorun yok . yogurt yedikten sonra egzması azmıştı. Ben emzirirken hiç kesmedim süt ve süt ürünlerini. Kafam karıştı şuanda neye güvencez peki. Dünde yumurta tadımına başladım.Merhabalar oğlumun beklenen doğum tarihi 6 şubattı ama nasip 26 ocakta doğum yaptım .bir gönlüm şubat annelerinde olsada ocak annesi olarak buradayım . Benim bebeğimin süt ve süt ürünleri alerjisinden şüphesi var emziriyorum ve yaklaşık 50 gündür diyetteyim. Süt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et yemiyorum.kakada kan mukus ve yanaklarında egzama şikayetimiz vardı. Kan diyete girince kesildi . Diyeti kırmızı et ile bozdum sonra yine kan gördük. Şimdi tekrar kanın kesilmesini bekliyoruz bu sefer yumurtayı denicem. Tabiki bütün bunlar alerji doktorunun kontrolünde. Çevremde herkes artık ek gıda ver diyor. Ben ise 180 günü doldurmadan vermek istemiyorum zaten alerji şüphesi var kafam karışık ek gıda ile ilgili benim gibi benzer durumu olan arkadaşlar sizler nasıl yol izliyorsunuz alerji ile ilgili ve ek gıda ile ilgili. Bu arada oğluma kandan alerji bakıldı ve negatif çıktı. Zaten kan testi yanıltıcı olabiliyormuş.
Bide çevrenizdekilere kulaklarınızı kapatın. Elbette 180 günü dolmadan ek gıdaya başlamayın. Zaten öncelik sebzelerden başlayacaksınız belli bir süre yogurt falan tattırmasınız gözünüz korkmasın.Merhabalar oğlumun beklenen doğum tarihi 6 şubattı ama nasip 26 ocakta doğum yaptım .bir gönlüm şubat annelerinde olsada ocak annesi olarak buradayım . Benim bebeğimin süt ve süt ürünleri alerjisinden şüphesi var emziriyorum ve yaklaşık 50 gündür diyetteyim. Süt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et yemiyorum.kakada kan mukus ve yanaklarında egzama şikayetimiz vardı. Kan diyete girince kesildi . Diyeti kırmızı et ile bozdum sonra yine kan gördük. Şimdi tekrar kanın kesilmesini bekliyoruz bu sefer yumurtayı denicem. Tabiki bütün bunlar alerji doktorunun kontrolünde. Çevremde herkes artık ek gıda ver diyor. Ben ise 180 günü doldurmadan vermek istemiyorum zaten alerji şüphesi var kafam karışık ek gıda ile ilgili benim gibi benzer durumu olan arkadaşlar sizler nasıl yol izliyorsunuz alerji ile ilgili ve ek gıda ile ilgili. Bu arada oğluma kandan alerji bakıldı ve negatif çıktı. Zaten kan testi yanıltıcı olabiliyormuş.
Yoğurt da aynı etkiyi yapacaktır.Sut urunlerine alerjisi olanlar yogurt verdiniz mi ben vermedim bu hafta dr a danisacagim kalsiyum ihtiyacini nasil karsilayacagiz bir de demir de kullanmadim hic tahlil yaptiricam
Benim kızımın doğum kilosu 2800 şu an 7500 anne sütü alamadı dörtbuçuk ayda ek gıdaya başladım yoğurt sebze püresi meyve püresi muhallebi ve mama veriyorum sizin kilo iyi bi sorun yokdoğum kilosu 3500 gr. 6 ay bugün bitti, kilomuz 7100 gr.. Evet, 2 katına çıktı. Da işte, dediğin gibi, rahat edemiyorum.
Sağlıklı ve normal mi bu durum, bi inansam, rahat bırakıcam çocuğu : )
Çok zor bir durum. Benim oğlumsa da var süt ve ürünlerine allerjisi. Testte çıkmadı ama yumurta ve tavuk yiyince de kabardı yanakları.ayrıca kabuklu yemişleri de kestim. Ek gıda olayına gelince biraz temkinliyim. Ama patates haşlayıp ezdim çok az yedi. Diyet mamasını bile zor içiriyorum ki ek gıdayı zor yiyor. Meyve verdim biraz. Kalsiyumu da dr un verdiği mamadan alıyor.Merhabalar oğlumun beklenen doğum tarihi 6 şubattı ama nasip 26 ocakta doğum yaptım .bir gönlüm şubat annelerinde olsada ocak annesi olarak buradayım . Benim bebeğimin süt ve süt ürünleri alerjisinden şüphesi var emziriyorum ve yaklaşık 50 gündür diyetteyim. Süt ve süt ürünleri yumurta kırmızı et yemiyorum.kakada kan mukus ve yanaklarında egzama şikayetimiz vardı. Kan diyete girince kesildi . Diyeti kırmızı et ile bozdum sonra yine kan gördük. Şimdi tekrar kanın kesilmesini bekliyoruz bu sefer yumurtayı denicem. Tabiki bütün bunlar alerji doktorunun kontrolünde. Çevremde herkes artık ek gıda ver diyor. Ben ise 180 günü doldurmadan vermek istemiyorum zaten alerji şüphesi var kafam karışık ek gıda ile ilgili benim gibi benzer durumu olan arkadaşlar sizler nasıl yol izliyorsunuz alerji ile ilgili ve ek gıda ile ilgili. Bu arada oğluma kandan alerji bakıldı ve negatif çıktı. Zaten kan testi yanıltıcı olabiliyormuş.
Sıcak havlu koy. Ve bol bol sağ. Benim bildiğim bunlar allah yardımcın olsun
Kızlar mastit için ne yaptınız. Sol tarafım felç çok ağrı var bayağı bir şiş. Bugün oldu. Emzirmeye boşaltamıyorum sütü sağıyorum o kısımdan süt gelmiyor. Parmak gibi düşünün tırnağın olduğu yerden süt gelmiyor sadece alt kısımdan süt geliyor. Ilık suyla sıcak suyla yıkadim vs vs bana misin demiyor
Bana fikir verir misiniz
Sizler neler yaptiniz
Maşallah bizim kızda da bugün bir beyazlık gördüm gibi geldi ama elle baktım bişey yok ben de merakla bekliyorumAlt iki disimiz cikmis cenemi isirirken farkettim bugun 2 gundur dogru durust uyumuyor surekli agliyordu ayni oglum gibi 6 ay 1 haftalikken cikardi dislerini![]()
Insallah bir an once cikarir canim asil ustler cikarken cok fena oluyor oglum hic uyumamisti 39 derece atesle 1-2 aya onlar da gelir...Maşallah bizim kızda da bugün bir beyazlık gördüm gibi geldi ama elle baktım bişey yok ben de merakla bekliyorum
Hello kızlar ben 2018 annelerin den geldim ziyarete
Oncelikle tüm bebeklere sağlık sıhhat huzur diliyorum
Sonra da bir soru soracağım :)
Şimdi bizim bebeler kış bebesi ya ben uzun kollu ayakli hatta bulursam kendinden eldivenli tulum alacağım
O tulumlarin içine atlet niyetine genelde beyaz başka tulum giydiriliyor ya onları 0 kol mu yarım kol mu alacağım yoksa ooo naptin sen kış bebişi altı da uzun kollu olsun üstü de zaten uzun kollu mu olacak
Bi de bacaklar tek kat oluyor bu mantıkla üşüme yok demi.
Oyyy ben daha bebek giydirmeyi bilmiyorum :)
Çok teşekkürler yardımlarınız icin