Merhabalar benzer bir durum yaşıyorum ben de oğlum 26 ocak dığumlu süt ve süt ürünleri alerji şüphesi var bu nedenle 180 günü doldurmadan ek gıdaya başlamak istemedim 6. Ay aşısı da olunca bir kaç gün daha erteledim dün 184 günlükken kabak denemesi ile başlayalım dedim ama mümkün değil bir mama kaşığı dahi veremedim ağzını kapatıyor elime vuruyor önüne koydum hiç bakmadı bile acaba normal mi bu durum daha ilk deneme bugün bir kez daha denicem ama korkuyorum ek gıdayı kabul etmicek diye.Merhaba arkadaslar ben ilk defa yaziyorum..benimde 25 ocak dogumlu bi kizim var..su anda ilk disi cikiyor sanirim bundan dolayi ek gidaya karsi cok direncli..su da dahil hic bisey surdurmuyor agzina.. eline otuncak veriyorym direk agzina goturuyor salatalik ceriyorum dişlerini de kasir rahatlar diye agzina goturmuyor..yiyecekleri anliyor sanki..sebze ve yogurt denedim onlari kabul etmeyince meyve vereyim belki sekerli hoslanir diye ama meyve de kabul etmedi..bu durumu yasayip ek gidaya alisan var mi?alismaz diye korkuyorum..bi de bu hafta cok gazi var gazdan uyuyamiyor sancidan..cok agliyor sonra gaz cikariyor..doktora götürecegim yarin ama size de yqzmak istedim..fikirlerinize ihtiyacim var
Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu ilk başta kabul etmeyip sonra alışan ???