Oglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Çok fazla yerde kendi haline vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.
Uykular ne durumda? Gunduz 1 uykuya düşürme çabasında bizimki. Gece de dislerden dolayi tamamen uyanip oturuyor bu aralar.
Bir de uyku tulumu kullanan var mi? Dolgusu pamuk olan bi urun bulamadim. Mothercare den 2.5 tog aldim ama daha erken onu kullanmak icin. Siz kullanıyor musunuz?
Ve ve ve nasil vakit geçiriyorsunuz, aktivite vb. ?
Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :))
mrs_aysel
Esra
Sabirsiz61
asli2434