2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar merhaba emeklemelerden konuşulmuş kerem 16 aralık doğumlu daha 3 gündür emekliyo acele etmeyin emekler.bide kerem kusma ve ishal salgınına yakalandı 1 haftadır çocuğum ishal ilk 3 gğn kustu sonra kusma durdu ishal devam ediyor iştahıda kapandı biran önce geçsin artık çok yıprandı yavrum.aman sizler dikkat edin ena salgın var haberiniz olsun solınum yoluyla da geçiyor hasta birileri varsa yaklaştırmayın
Gecmis olsun canim ishal derken rota mi ? Asi yaptirmamis miydin sen?

Selam anneler bebeğim diş çıkarma evresinde ışıkla baktım sabah onun sağ diş yeri yarılmış biraz. Diş bu yarılmadan nekadar sonra çıkıyor tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

kızlar merhaba emeklemelerden konuşulmuş kerem 16 aralık doğumlu daha 3 gündür emekliyo acele etmeyin emekler.bide kerem kusma ve ishal salgınına yakalandı 1 haftadır çocuğum ishal ilk 3 gğn kustu sonra kusma durdu ishal devam ediyor iştahıda kapandı biran önce geçsin artık çok yıprandı yavrum.aman sizler dikkat edin ena salgın var haberiniz olsun solınum yoluyla da geçiyor hasta birileri varsa yaklaştırmayın
Geçmiş olsun Allah şifa versin Asli..

Geçmiş olsun canım bu ara ya ishal yada şu meşhur el ayak ağız hastalığını duyuyorum sürekli çocuğu doğru dürüst dışarı çıkarmıyorum o yüzden inşallah çabucak atlatırsınız

Ay doğmuş sünnet olmuş yaşına yaklaşmış nerdeyse maşallah :) zaman nasıl geçiyor. Pek sevindim. Sağlıkla büyüsün
Sagol canim amin insallah tume yavrularimiz saglikla buyusunler. 8 aylik oldu 2 disi cikti. Buyuyo cok sukur. Sen iyisin insallah.

Merhaba anneler yazdı tatildi derken doğru düzgün giremez olduk :)

Herkesin minnagi emekliyor mu :)

Benim oğlanda emekleme yok öyle etrafı izliyor önüne ne koyduysam aynı umurunda değil.
Nerde yanlış yaptım bilemedim.
Beni yurutun diyor mecbur örümcek aldim evde motor böceği gibi geziyor (:

Benim oğlanda emekleme yok öyle etrafı izliyor önüne ne koyduysam aynı umurunda değil.
Beni yurutun diyor mecbur örümcek aldim evde motor böceği gibi geziyor :-)

Canım karşısında emeklesen belki işe yarayabilir bi dene istersen ben karşısında emekledim benden gördü oda emekledi bi dene bakalım inşallah işe yarar

Canım karşısında emeklesen belki işe yarayabilir bi dene istersen ben karşısında emekledim benden gördü oda emekledi bi dene bakalım inşallah işe yarar

İnşaAllah canım bide onu deneyeyim umarım başarılı olur bu sefer :)
Tembel yahu hiç pet sise telefon oyuncak vs vs denemediğim birşey kalmamisti kendi capimda (: bide bunu deneyeyim çok sagol

İnşaAllah canım bide onu deneyeyim umarım başarılı olur bu sefer :)
Tembel yahu hiç pet sise telefon oyuncak vs vs denemediğim birşey kalmamisti kendi capimda :-) bide bunu deneyeyim

Oglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Cik fazla yerde kendi galine vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.

Uykular ne durumda? Gunduz 1 uykuya düşürme çabasında bizimki. Gece de dislerden dolayi tamamen uyanip oturuyor bu aralar.

Bir de uyku tulumu kullanan var mi? Dolgusu pamuk olan bi urun bulamadim. Mothercare den 2.5 tog aldim ama daha erken onu kullanmak icin. Siz kullanıyor musunuz?

Ve ve ve nasil vakit geçiriyorsunuz, aktivite vb. ?

Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :))

Beni yurutun diyor mecbur örümcek aldim evde motor böceği gibi geziyor :-)

Oglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Çok fazla yerde kendi haline vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.

Uykular ne durumda? Gunduz 1 uykuya düşürme çabasında bizimki. Gece de dislerden dolayi tamamen uyanip oturuyor bu aralar.

Bir de uyku tulumu kullanan var mi? Dolgusu pamuk olan bi urun bulamadim. Mothercare den 2.5 tog aldim ama daha erken onu kullanmak icin. Siz kullanıyor musunuz?

Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :)) mrs_aysel mrs_aysel Esra Esra Sabirsiz61 Sabirsiz61 asli2434 asli2434

Oglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Çok fazla yerde kendi haline vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.

Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :)) mrs_aysel mrs_aysel Esra Esra Sabirsiz61 Sabirsiz61 asli2434 asli2434
Aaaahh caniiimmm sormaaa keremde ek gidaya gectikten sonra hicbir isimi yetistiremez oldum.ben özel bir aktivite yapmiyorum kerem zaten 1 ayı geçkindir emekliyor ablaları ile takiliyor.
Şu uyku tulumu mevzusu benimde kafami cok karıştırıyor.biraz internetten araştirma yaptim.öneriler arasinda mothercare ,sebi bebe ve andywave diye bir marka var.ne alacagimi bilemedim.arastiran kizlar bize bi el atin. cordeliac cordeliac belki bize yardimci olabilir ☺

merhabalar anneler;
çok uzun zaman oldu yazmayalı. işe başladıktan sonra nefes almaya vaktim olmadı ama arada girip yazılanları okuyorum. şükür herkes sağlıkla büyütüyor bebeğini, benim kızım 8 buçuk aylık şimdi, hiç dişi yok, ancak son iki gündür ufak ufak emekliyor, komşumun kızı 9 ayı bitirdi hiç emeklemiyor, yani bu emekleme işini hiç takmayın kimisi emeklemeden hop diye yürüyüp gidiyor :)) 2 hafta sonra yarım gün çalışma dönemim bitiyor, tam gün çalışmaya başlayacağım, onun endişesi var bende, neyse ki babaanne bakıyor, ama yine de tedirginim. aranızda tam gün çalışan var mı gün içinde yeme içme işini nasıl yapıyor bebekleriniz, süt mü sağıp bırakıyorsunuz yoksa ek gıda mı. benim kızım asla mama kabul etmedi, her mamayı denedim, kaşık mamalar da dahil hiçbirini almadı hepsi çöpe gitti, ama şükür bizim gibi yemek yiyor :)) et, tavuk, ıspanak, patates, kabak.... bilimum sebze, yemek konusunda sıkıntı çekmiyorum ama tüm gün boyunca yemek yemesi sıkıntı olur mu acaba diye de düşünüyorum.:anne:

Düz duvara tirmanan cocuk yapmışız. Memeyi bile koltuk kenarında ayakta iciyor memeler yere degmek uzere :skandal:taytay yapiyor bazen cesaretlenip kendini koltuga mama sandalyesine dogru atiyor 1 2 adim. Arka donulecek bir cocuk degil her yere parmak sokuyor. Butun gun onunla cebellesmekten pek bir seye vakit bulamiyorum. Ama buralar canlanirsa neden olmasin. Uyku tulumu almadim henuz erken zaten almayacagim evimiz merkezi sistem biz bike don atlet duruyoruz kisin. 1.5 disimiz var 15 gun oldu ilki cikali. Gece uykularimiz saat basi emmek istemesi yuzunden sekteye ugradi en buyuk etken dis huysuzlugu. Eskiden 10 11 uyanan cocuk 1 aydir 8 de ayakta yeter sana bu kadar rahatlik dedi :)

Düz duvara tirmanan cocuk yapmışız. Memeyi bile koltuk kenarında ayakta iciyor memeler yere degmek uzere :skandal:taytay yapiyor bazen cesaretlenip kendini koltuga mama sandalyesine dogru atiyor 1 2 adim. Arka donulecek bir cocuk degil her yere parmak sokuyor. Butun gun onunla cebellesmekten pek bir seye vakit bulamiyorum. Ama buralar canlanirsa neden olmasin. Uyku tulumu almadim henuz erken zaten almayacagim evimiz merkezi sistem biz bike don atlet duruyoruz kisin. 1.5 disimiz var 15 gun oldu ilki cikali. Gece uykularimiz saat basi emmek istemesi yuzunden sekteye ugradi en buyuk etken dis huysuzlugu. Eskiden 10 11 uyanan cocuk 1 aydir 8 de ayakta yeter sana bu kadar rahatlik dedi :)

bizimkiler koşuyor kovalamaca oynuyorlar :)
dermişim :))
biri emekliyor biri oturdugu yerde bagiriyor beni al gezdir diye.. cocuktan cocuga degisiyor cok takilmamak lazim bence de..
aramizda tekrar hamile olanlar var galiba :)
kimse çıksın ortaya :))
bugun 10 aylik oldular.. saka maka doğum günleri de geliyor, ne cabuk gecti

Back
X