yogurdu son iki gündür yiyor, o da babaannesi sagolsun yedirebildi ben verince almadı hiç, ama şimdi gündüz 4-5 kaşık yogurt yiyor. artık akşam bana geldiğinde tok geliyor bütün gün babaannede ve sagolsun o da cocugun agzını hiç boş bırakmıyor

artık yediğimiz her şeyi çatalla ezip veriyorum, şimdilik çoğu şeyi kabul ediyor inşallah hep böyle olur.
ay ne güzel eline bişey alıp yemesi, ama dediğin gibi cesaret istiyor biraz bebeğin eline ekmek köfte vermek, sanırım o kadar yapmaya cesaret edemiyorum ama en kısa zamanda denemeye çalışacağım. sabah bulamacı evet aklı eren kimsenin yemek istemeyeceği bişey ama çok besleyici olduğu için vazgeçemiyorum

ama bazen o bizimle normal peynir zeytin domatesli kahvaltı yapmak istiyor artık, bazen öyle yapıyorum.
çoook çoook geçmiş olsun canım, Allah korusun bütün bebekleri. bebekler böyle şeyleri çabuk atlatıyorlar çok üzme kendini. yürüteç için bizim doktorumuz günde yarım saat kullanabilirsin sakıncası olmaz demişti bende kullanıyorum, özellikle akşamları onu yürütece koyup kovalamaca oynuyoruz, çok eğleniyor ama dikkat etmek lazım demek ki. benim kız 9.5 aylık ve hala diş yok

okula gidene kadar çıkarır inşallah