Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kızım baby tv de Hippa hippa hey, hastası :) Dünyada ilk benim aklıma geldi sandım demin, pasta konsepti olur buuu, diye baardım, ama tabi ki benden önce düşünmüşler.. :) fotolar aşağda. Bu tarz bişe yaptırıcam kesin..
Ya bende hep böyle cicili bicili şeyler beğeniyorum aslında ama sevgili eşim o tarz figürleri bir türlü beğenmiyor bunu zor beğendirdim artık daha vazgeçmeyiz herhalde
Ya bende hep böyle cicili bicili şeyler beğeniyorum aslında ama sevgili eşim o tarz figürleri bir türlü beğenmiyor bunu zor beğendirdim artık daha vazgeçmeyiz herhalde
sizinki de çook güzell. Okuyanlara fikir olsun diye ben baby tv pasta fikrini paylaştım.
Çok şükür.. SAT larımızı tartışırken, şimdi 1. yaş pastasını konuşuyoruz..
Süsleme için tercih edeceğiniz biryer var mı? Sade bir konsept istiyorum ben ama internette özellikle çizgi film karakterli vb ürünler var. Pasta tercihleriniz çok güzel. Son güne bırakmadan ben de halletmeliyim. Bu arada hediye olarak misafirler adina Haytap a veya Tema vakfına bağış yapmak istiyorum. Ya da sadece oğlum adına böyle bir hediyeyi geleneksellestirmek istiyorum. Umarım ayarlayabilirim.
Süsleme için tercih edeceğiniz biryer var mı? Sade bir konsept istiyorum ben ama internette özellikle çizgi film karakterli vb ürünler var. Pasta tercihleriniz çok güzel. Son güne bırakmadan ben de halletmeliyim. Bu arada hediye olarak misafirler adina Haytap a veya Tema vakfına bağış yapmak istiyorum. Ya da sadece oğlum adına böyle bir hediyeyi geleneksellestirmek istiyorum. Umarım ayarlayabilirim.
Tema vakfına ben de yapacağım inşallah ben eşim kızım adına doğumgünü hediyesi yerine onu düşündüm ama işte süsleme işine hala karar veremedim bulursanız bir yer haber verin bakayım ben de
üffff bitmiyo yaaa... Hiçbişey düşünmüyorum. Sadece google a yazıyorum, felaket habercisi tabi ki. Kendim bile olmalıyım, öyle korkutup ikna ediyo insanı google.
Sustum.. Cidden bilen varsa konuşsun... Öğrenelim.
Kızımın doktoru devlet hastanesinde ki görevinde böyle iki hastayla karşılaştım kurtaramadık dedi Google da yan etkilerinden bahsetmişler ne bilim ya ikilemdeyim
Bişey sorucam arkadaşlar. Küçük tuvaletini kaçırma başladı mı sizde de? Annelerimizde var ama, doğumdan beri, hapşırınca öksürünce, bikaç damla kaçıyo. Bize daha erken değil mi yaw..
Bişey sorucam arkadaşlar. Küçük tuvaletini kaçırma başladı mı sizde de? Annelerimizde var ama, doğumdan beri, hapşırınca öksürünce, bikaç damla kaçıyo. Bize daha erken değil mi yaw..
Ben ilk 2 ay hiç tutamıyordum evde dependle gezdim hatta kegel egzersizi sayesinde toparladım ama hamileyken yapmasam 6 ay sürüyormuş bu tutamama olayı bu ara dediğin gibi yine zorlanıyorum biraz aklıma geldikçe yine kegel egzersizine başladım normal doğumda o kaslar zayıflıyor normal o yüzden diye biliyorum
hipp in organik yulaflı ek gıda diye bişeyi var. Mama falan değil. %99 yulaf unu, kalanı da pirinçunu.
Yada illa sade dersen, büyük marketlerin organik standlarında ylaf unu var.
Ben tam buğday unu ile kurabiye yaptım. İlk kez yedi. Kırmızı tam buğday unu da aldım. Onu da deneyeceğim.
Blwmarketim.com'dan alıyorum. Memnunum. Birçok çeşit un sitede satılıyor.
hipp in organik yulaflı ek gıda diye bişeyi var. Mama falan değil. %99 yulaf unu, kalanı da pirinçunu.
Yada illa sade dersen, büyük marketlerin organik standlarında ylaf unu var.
Ben de tam buğday unu düşünüyordum farklı tarifler için sonra nette bi araştırınca tam buğdayın zengin içeriği küçüklere ağır gelebiliyor diye okuyunca kaldi. Doktorumuza da soracagim. Artık yaşları dolmak üzere sonucta.
Ben tam buğday unu ile kurabiye yaptım. İlk kez yedi. Kırmızı tam buğday unu da aldım. Onu da deneyeceğim.
Blwmarketim.com'dan alıyorum. Memnunum. Birçok çeşit un sitede satılıyor.
Hımm iyi fikir, teşekürler. Bu arada kurabiyeyi kendisi mi yiyor? Biz cok pimpirikli davrandık, hakli korkularimiz var gerci.cok buyuk ısırıyor diye birşey veremiyorum.
Hımm iyi fikir, teşekürler. Bu arada kurabiyeyi kendisi mi yiyor? Biz cok pimpirikli davrandık, hakli korkularimiz var gerci.cok buyuk ısırıyor diye birşey veremiyorum.
Blw yöntemini uygulamaya çalışıyorum. Hep eline veriyorum. Aman aman yiyor diyemem. Serçe parmağımın tırnağı kadar anca yemeye başladı o da iki gündür. Çiğnemeye başlayınca yutamayacagini kendi çıkarıyor. Yanınızda cesaretleneceginiz birileri olduğunda deneyin. Ben o şekilde başlamıştım. Yoksa tek başıma yapamazdım.