2017 ocak anneleri

Adilge1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
16
7
1
40
Merhaba arkadaşlar içinde bulunduğum durumda yapabileceğim ilaçlarımı kullanmak Allaha dua etmek birde sizlerle paylaşmak istedim 6. 4 günlük hamileyim tüp bebek yöntemi ile nasıl soracğımıda bilmiyorum ama dün kalp atışı için gittiğimizde dr. Kese kan dolu dedi ve ben hiç sevmedim bu durumu dedi dahası kAlp atışıda alamadım bebekte büyüme var ama kandan zor göründü böyle birşey başına gelen armı varsa litfen cvp yazarmısınız

Canım dert etme..böyle bişey duymadım..ama benim ablamda kanama vardı azar azar..doktora gitti doktor kürtaj lazım dedi bebek gelişmiyo..sonra bi kaç doktora daha gitti.ve 1 hafta sonunda baya sağlıklı bi bebişi olduğunu gördük :)) herşey ALLAHın elinde.dua et

İ
Canım dert etme..böyle bişey duymadım..ama benim ablamda kanama vardı azar azar..doktora gitti doktor kürtaj lazım dedi bebek gelişmiyo..sonra bi kaç doktora daha gitti.ve 1 hafta sonunda baya sağlıklı bi bebişi olduğunu gördük :)) herşey ALLAHın elinde.dua et
inşaAllah öyle olur hayırlıysa gecen cuma aşırı ağrım oldu kanama olmuş ama eski kanama demişti dr Bebek iyiydi rahim dışında bir kanamaydı atlattık dedi bu cuma böyle olunca ve dr tamamen umutsuz gibi konuşunnca şok oldum gelecek cumayı bekleyelüm dedi inş. Kan temizlenir kesedende kalp atışı alırız burada yapılan yorumları okudukca rahatladım hemn üye olup paylaşmak istedim çokkk teşekkür ederim tesellin için

İ

inşaAllah öyle olur hayırlıysa gecen cuma aşırı ağrım oldu kanama olmuş ama eski kanama demişti dr Bebek iyiydi rahim dışında bir kanamaydı atlattık dedi bu cuma böyle olunca ve dr tamamen umutsuz gibi konuşunnca şok oldum gelecek cumayı bekleyelüm dedi inş. Kan temizlenir kesedende kalp atışı alırız burada yapılan yorumları okudukca rahatladım hemn üye olup paylaşmak istedim çokkk teşekkür ederim tesellin için
Canım teselli etmedim ,herşey için umut var demek istedimm:) ..sen canını sıkma ALLAH yardımcın olsun

Kusura bakma yılların özlemi peri umudum hep var yoktan var eden rabbim bebeğim hala benimle onu almakta vermekte rabbimin kudreti ben inanılmaz panikledim bana yazdın ya inan çok iyi hissettirdi sağol

8+1 gün bu gün ve bebek sonlandı canım kese bozulmuş içi kan pırthı dolu rahimde 3 ayrı noktada kanama var ve dışarıda hiç bir damla bile kanama yok dr kürtaj dedi asıl drum bekle kendi düşsün dedi bekliyorum bakalım beta testi verdim yinede içim rahat olsun diye son testte 2500kusurdu şimdi 145.30 düşmüş nsip değilmiş 11 sene sonra gelen mutluluğum 2 ay sürdü allahım kimseye yaşatmasın

Back
X