2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

ben kullandım son tedavimde serum ama tutunma olmadı, CD56 testimde değer yüksek çıkmıştı, yeni tedavimde ne olur olmaz yine kullandırır sanırım doktorum..
Arkadasim kac cikmisti cd56 degerin kan alinarakmi bakilmisti bu degerine benm %30.5 cikti doktor demeden kendim yaptrmstm ama bilemedim yuksekmiki acaba ilk firsatta doktor bulup goruscem ama fikrin varsa yazarsan sevinirim

Arkadasim kac cikmisti cd56 degerin kan alinarakmi bakilmisti bu degerine benm %30.5 cikti doktor demeden kendim yaptrmstm ama bilemedim yuksekmiki acaba ilk firsatta doktor bulup goruscem ama fikrin varsa yazarsan sevinirim
Benim kan alınarak bakılmadı parça alınarak bakıldı ve normalden yüksek çıktı o yüzden serum kullandım bizim klinikte kan değeri ile karar verilmiyor.. yapılan yere göre normal değerler değişebiliyor aslında testine yazmaları lazımdı normal aralığı.. sorunun neydi cnm? Kan pıhtılaşma testlerini de yaptırdın mı? embriyoya genetik test yapıldımı?

Benim kan alınarak bakılmadı parça alınarak bakıldı ve normalden yüksek çıktı o yüzden serum kullandım bizim klinikte kan değeri ile karar verilmiyor.. yapılan yere göre normal değerler değişebiliyor aslında testine yazmaları lazımdı normal aralığı.. sorunun neydi cnm? Kan pıhtılaşma testlerini de yaptırdın mı? embriyoya genetik test yapıldımı?
Kan pihtilasmasi testi yaptrdm daha sonuc cikmadi gerci dusuk fln hic olmadi hatta hamilelikte hic olmadi ama yaptrdm. Embriyoya genetk yaptrmadm. Sebepsiz bebek olmuyo

Bende ilk başta yaptı mide bulantısı aç karna içince yapıyor. Sonrada bacaklarımda inanılmaz kaşıntılar yaptı resmen kanattım kaşıyarak ama dayanılır gibi değil yani son birkaç gündür de göğüslerim fena acıyor nasıl bir ilaç anlamadım. Ben direkt yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım kısa protokol. Eskişehir'deyim ailem İstanbul'da orada bir merkezde yaptırıcam.

Daha önce burada iki negatifim var biri dondurulmuşlarla. Yanlış tedavi uygulanmış pco olduğum halde yüksek doz verildi e2 çok yükseldi falan. Bu gideceğim merkeze de 2015 Haziranda gittim herşey yolundaydı ama yumurtalarım olgun çıkmadı transfer iptal oldu Gebze Anadolu Sağlık Aydın bey. Şimdi yine orada başlıyoruz bakalım.
Merhaba yanlış tedavi gebze anadolu sağlık merkezinde mi oldu ben de orada Aydın beyle başlamayı düşünüyorum da bu ilk olacak

Back
X