Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim ama hibordan kurtulamicaz bir sure daha bana doktor 6 hafta daha kullanacaksin dogumdan sonra hirmonlar hemen normale donmuyor dediO kdar vitamin hormon kan ilacı vs.kullandık ki ateş basması çok normal dogumdan sonra üşüyeceğiz artık
Ben yarın doğuma giriyorum kızlar, 35+1 olacak. Bizimkiler yerinde durmuyor artık doktorum hazırlıklı gel dedi sabah 6 da kahvaltını yap öyle gel dedi. Geceden aç gelme ikiz olduğu için dedi. Bir de kan sulandırıcı ve magnezyumu bugün içmeyecem, sonunda kurtuldum o hibor iğnesinden :)) Insallah hersey sorunsuz geçer dua edin bana da, bir değişiklik olursa haber veririm
Çok sevindim hülyaa gözün aydın canım hadi maşallah size :)Kizlae benim bebisimde kilo almis cok sukur bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum haftaya gittigimde gun vericek artik son 10 gun fln muhtemelen :)) cok sukurr
Hayirli olsun canim ama hibordan kurtulamicaz bir sure daha bana doktor 6 hafta daha kullanacaksin dogumdan sonra hirmonlar hemen normale donmuyor dedi[/QUOTE
Hibora devam mi etcez( hemde 6 hafta mı ağlıyorum artık her vuruşta ya ne çilekeş analarız biz
Çok şukür canım benim hadi gozümüz aydın :)Kizlae benim bebisimde kilo almis cok sukur bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum haftaya gittigimde gun vericek artik son 10 gun fln muhtemelen :)) cok sukurr
Çok şükür canım sevindim senin için. Beraber doğurcaz artık aynı zamanda :)Kizlae benim bebisimde kilo almis cok sukur bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum haftaya gittigimde gun vericek artik son 10 gun fln muhtemelen :)) cok sukurr
Ay ben tarih konusunu hiç düşünmedim benim dr soruyormuş istediğiniz bi tarih var mı diye bakalım :)Hepimiz ayni hafta dogurcaz galiba kizlarr hayirlisii 23 ocaga totem yapmistim doktor sorarsa haftaya 23 ocak olsun dicem :)) insallah bu haftayida kazasiz belasiz suyum fln gelmeden atlatirim :)
Canım şimdiden gözün aydın. Sağlıkla,sıhhatle gelin :)O kdar vitamin hormon kan ilacı vs.kullandık ki ateş basması çok normal dogumdan sonra üşüyeceğiz artık
Ben yarın doğuma giriyorum kızlar, 35+1 olacak. Bizimkiler yerinde durmuyor artık doktorum hazırlıklı gel dedi sabah 6 da kahvaltını yap öyle gel dedi. Geceden aç gelme ikiz olduğu için dedi. Bir de kan sulandırıcı ve magnezyumu bugün içmeyecem, sonunda kurtuldum o hibor iğnesinden :)) Insallah hersey sorunsuz geçer dua edin bana da, bir değişiklik olursa haber veririm
Çok sevindim cnm :) gözün aydın :) en son ben mi doğuracağım, benim ki 40 a kadar tutacağız dedi :)))Kizlae benim bebisimde kilo almis cok sukur bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum haftaya gittigimde gun vericek artik son 10 gun fln muhtemelen :)) cok sukurr
Sen normali bekliyorsun ama canim bizimki sezeryan olcagi icin 38 dolduktan soma beklemesinin bi anlami yok..Çok sevindim cnm :) gözün aydın :) en son ben mi doğuracağım, benim ki 40 a kadar tutacağız dedi :)))
Hadi ya bana öyle demedi, ben tahlil yaptırmadan tedbir amaçlı kullanıyodum ama pihtilasma var mi yok mu bilmiyorum. Doğumdan sonra kanama olacak zaten kullansam kanımı sulandırıp daha çok kanamaya yol açacağı için öyle dediHayirli olsun canim ama hibordan kurtulamicaz bir sure daha bana doktor 6 hafta daha kullanacaksin dogumdan sonra hirmonlar hemen normale donmuyor dedi
Hee o zaman farkli canm sen tedbir amacli kullaniyormussun bende pihtilasma var o yuzde. KullaniyorumHadi ya bana öyle demedi, ben tahlil yaptırmadan tedbir amaçlı kullanıyodum ama pihtilasma var mi yok mu bilmiyorum. Doğumdan sonra kanama olacak zaten kullansam kanımı sulandırıp daha çok kanamaya yol açacağı için öyle dedi
kızlar bugun ovulasyon gunummu lutfen bı bakarmısınız bu sılıklesıncemi ılıskıye girilmeli
Bende önlem amaçlı kullanıyorum canım. Benim dr da 1 gün önce bıraktıracak.Hadi ya bana öyle demedi, ben tahlil yaptırmadan tedbir amaçlı kullanıyodum ama pihtilasma var mi yok mu bilmiyorum. Doğumdan sonra kanama olacak zaten kullansam kanımı sulandırıp daha çok kanamaya yol açacağı için öyle dedi
kızlar tecrubelı bıılerı yardımcı olabılırmiiii ?kızlar bugun ovulasyon gunummu lutfen bı bakarmısınız bu sılıklesıncemi ılıskıye girilmeli
Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli şanslı bir ömrü olsun darısı bizlere7 ocakta doğumumu yaptım çok şükür 7 günlük olduk bile
Epidural olduk...
2860 49 cm ve çok sağlıklı bi oğlum oldu...kucağımda uyuyor
Darısı başınıza...
Pıhtılaşması olanlar asla iğneyi bırakmadan başlasın ihmale gelmiyor