2017 ocak-şubat anneleri

İnşallah ihtiyaç kalmaz canım sağ salim kucağına alırsın.36. hafta iyidir aslında ama ikiz oldukları için illaki biraz sıkıntılı olacaktı.Sen güçlü ol öncelikle.Gerçi anne olunca hepimiz artık güçlü olmak zorundayız.Allah kolaylık versin.Benim de pazartesi inşallah
Amin canim cumlemize insAllah....seninde ikizdi dimi

Günaydın kızlar mutlu pazarlarınız olsun :) ben grip gibiyim cok halsizim bir de cok şişim :( bir arkadasim vardı bayadir konusmuyodum cunku uzun bir suredir depresyon gbi icine kapanmıstı..benim transfer esnasında bebegini karnındayken kaybettigini ve kendisini zehirledigini ögrenmistim baya bi sure yogun bakımda kalmıstı..dün dayanamadım sordum teshis benimkiyle aynıymıs ve doktor farketmedigi icin 39uncu haftada bu olay yasanmıs simdi davalıklarmıs...kuvezde kalcak diye uzulmuyorum o kadar artık..aksine sezeryandan once ani bisey olur da bi kayıp yasarim diye cok korkuyorum o simdi tekrar hamile benim oyle bir durumum da yok...tabiki kimse yasamasın ama bizlerin işi daha zor oldugu icin aklıma bile getirmek istemiyorum :( simdi pinpirik yaptm doktor salı gunu gel dedi ama ptesi gtsem diyorum eşim de abartıyosun diyo...ne biliyim cok canım sıkkın insallah sorunsuz bi sekilde hayata getiririz kuzucuklarımızı...

Günaydın kızlar mutlu pazarlarınız olsun :) ben grip gibiyim cok halsizim bir de cok şişim :KK43: bir arkadasim vardı bayadir konusmuyodum cunku uzun bir suredir depresyon gbi icine kapanmıstı..benim transfer esnasında bebegini karnındayken kaybettigini ve kendisini zehirledigini ögrenmistim baya bi sure yogun bakımda kalmıstı..dün dayanamadım sordum teshis benimkiyle aynıymıs ve doktor farketmedigi icin 39uncu haftada bu olay yasanmıs simdi davalıklarmıs...kuvezde kalcak diye uzulmuyorum o kadar artık..aksine sezeryandan once ani bisey olur da bi kayıp yasarim diye cok korkuyorum o simdi tekrar hamile benim oyle bir durumum da yok...tabiki kimse yasamasın ama bizlerin işi daha zor oldugu icin aklıma bile getirmek istemiyorum :KK43: simdi pinpirik yaptm doktor salı gunu gel dedi ama ptesi gtsem diyorum eşim de abartıyosun diyo...ne biliyim cok canım sıkkın insallah sorunsuz bi sekilde hayata getiririz kuzucuklarımızı...
Canim icini ferah tut doktorun en iysiini bilir bak sana bu konuda cok temkinli yaklasiyor bence guvenebilirsin bence ama icin rahat etmiyorsada yarin git stresli bir gun gecirme sonra..

Back
X