2017 ocak-subat anneleri:)

Yaa canim ben de aynı durumdayım 36-37. Haftada artık doğumun nasil olacağına karar veririz dedi doktorum heyecanla bekliyorum :)

Kızlar ben 29. Haftada gitmiştim doktora doğum pozisyonu almış dedi ama değişebilir belli olmaz dedi .şuan bilmiyorum ne durumda çok merak ediyorum.29.haftada gittim 1620 gr di maşallah iyi dedi çok sukur.ama boyunu tam bilmiyorum ya nasıl hesaplicam ultrason kağıdında yazmiyo

Bide kızlar bazen kasiklarimda ağrı oluyo hafif normal mi.doktora erken doğum belirtisi varmı dedim yok dedi ama çevremdekiler karnın çok aşağıda diyo hep.gerci en bastan beri hep asagidaydi ama anlamadım gitti.insallah zamanıni bekler kızim hayirlisiyla sağlıkla gelir

Canim benimde oluyo kasik agrilarim doktorum normal dedi magnezyum vermisti onu iciyorum. Benimde asagda dedikleri gibi ondan da olabilir. Bende bugun kontrole gidicem bakalim donmusmu. Normal dogum istiyorum insallah pozisyonunu degistirir:110:

Canim benimde oluyo kasik agrilarim doktorum normal dedi magnezyum vermisti onu iciyorum. Benimde asagda dedikleri gibi ondan da olabilir. Bende bugun kontrole gidicem bakalim donmusmu. Normal dogum istiyorum insallah pozisyonunu degistirir:110:
İnşallah cnm doktordan sonra yazar mısın bakalm ne diycek.bide artık ne kadar zamanda bi doktora gitmek lazım iki haftada bir mi yoksa yine ayı doldurup öyle mi gidicez.artik son aylar ya

İnşallah cnm doktordan sonra yazar mısın bakalm ne diycek.bide artık ne kadar zamanda bi doktora gitmek lazım iki haftada bir mi yoksa yine ayı doldurup öyle mi gidicez.artik son aylar ya
Tamam canim yazarim. Son ay haftada 1 gidiliyo sanirim. Ben merakdan 3 hafta arayla gidiyorum hep:) renklide bi yuzunu yakalayamadik insallah bugun goruruz:)

Masallah cnm :-) bu arada bende dolap beşik halı perde aldım ama daha alinacaklar var tabi.hastane çantamı hazirlamadim annem yanıma gelsin de öyle hazirlayayim diyorum . 3,4 hafta sonra bebisin eşyalarını yıkayıp utuleycem yavaş yavaş.

Kızlar maşallah bebişlerinize 29. Haftaya göre söylediğiniz kilolar gayet iyi :)) oda konusunda ben bebeğimin biraz ayrı bir odada kalmasını istemiyorum konya da evler geniş odalı yatak odamız salon gibi ve ev merkezi sistem çok sıcak oluyor :)) inanmazsiniz belki ama yatak odasi takımıyla birlikte bebegime aldığımız 3 kapılı bir dolap ve beşik çok rahat sığıdı odaya öyle kötü bir görüntü olmadan :)

Bu ay da eksiklerim var banyo küveti seti alıcam..Şampuan,deterjanı,havlusu o eksikleri kaldı..Bu ay içinde çamaşırlarını yıkayıp utuleyim diyorum ben de ..O işler bitince artık hastane çantamızı hazırlarız :) Mobilyaları sirkeli suyla sildim kızlar annem söyledi mikrobunu daha iyi temizliyor..Nevresimleri anneannesi utuleyip getiricek :)

Masallah cnm :-) bu arada bende dolap beşik halı perde aldım ama daha alinacaklar var tabi.hastane çantamı hazirlamadim annem yanıma gelsin de öyle hazirlayayim diyorum . 3,4 hafta sonra bebisin eşyalarını yıkayıp utuleycem yavaş yavaş.
Ne guzel bende bir anonce tasinsamda hazirliyabilsem :(

Back
X