2017 ocak-subat anneleri:)

kizlar selamlar.. bugun kontrokujuz vardi 34+1 kilosu 2643 , boyuda 47.67 olmus. 1 hafta onden gidiyoruz. 2 hafta sonra kontrolum var serklaj dikisim alinacak. dogum konusunda karar vermem gerekiyor.. ama kafamda hala beliren bisi yok

Slm kızlarrr çarşamba kontrolün vardı oğlum 2300 olmuş kilosu azmi birde sezeryan için tarihi belli olan varmi

Selam kizlar, yarin randevum var 38+6 oluyorum yarinn. Normal dogum bekliyoruz hayirlisiyla. Ama sanci henuz yok bazi arkadaslarimla konustum sanci olmadanda acilman baslamis olabilir dedi. Tek yakindigim nokta kalca bosluklarim acaba ne zaman sancim gelicek :( herkese hayırlı doğumlar inşallah :)

Sat tarihine göre muhtemel doğum 3 subat ancak doktorum 23 ocaktan sonra alabileceğini söyledi sezaryen olacak benim. Ama bugün çok ağrım var umarım bekleriz o tarihi ;)) şu an 35+4 günlüğüz

Benim de sat tarihine göre 3şubat ancak gecen hafta nst ye göre çok düzenli sancım olduğu için beni erken izne ayırdı doktorum 4tane iğne verdi bebeğin akciğer gelişimi için erken gelebilir dedi sadece yat dinlen bol sıvı tüket dedi yarın randevumuz var bakalım durum ne

Bu arada sancı dediğinde ben baya ağrılı bişey bekliyordum ancak benim ağrım sızım yoktu sadece karnım taş gibi sertti bebeğim bi noktada kasılıp duruyordu hareketleri azalmıştı ama bu hafta normale döndü sanki hareketlendi

Arkadaşlar Merhaba ..Ben size bir soru sormak istiyorum..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.10 subat dogum tarihim gozukuyor.ben bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..Bu şekilde terlemesi olan oldu mu aranızda?vücut isim 36 genelde ama terleme beni çok endişelendiriyor.

Back
X