2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

dehaaa

❤28.06.2018❤
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
2.542
2.226
83
39
Kızlar ekim ayında tüp bebek tedavisi sürecine başladık 28 ekimde transferim oldu bugün sonuç günümdu neyazik ki negatifi gördüm:KK43: 2 tane dondurulmuş embriyomuz var kismetse ocak adetiyle dondurulmuş tedavisine baslicaz sizler ne durumdasiniz aranızda daha önce dondurulmuş embriyo tedavisi gören varmi:işsiz:

Benim dondurulmusum yok canim. henuz adet olmadim ne yapicaz hic bilmiyorum :(

Benim dondurulmusum yok canim. henuz adet olmadim ne yapicaz hic bilmiyorum :KK43:
Benim 2tane var dondurulmuş tedavisi nasıl oluyo bilmiom gerçi ama. hakkımızda hayrlisi canm ya negatifi görmek çok üzücü. ocakta başlıcakmsn tekrar

Benim 2tane var dondurulmuş tedavisi nasıl oluyo bilmiom gerçi ama. hakkımızda hayrlisi canm ya negatifi görmek çok üzücü. ocakta başlıcakmsn tekrar
Bilmiyorum ki dr ne zaman derse.. :( kac adet gecmesi gerekiyor

Canim benim bir tupte uc dondurulmuş var biri 5. Gun 2 si 4. Gun embriyosu.. adetin ikinci ya da ucuncu gunu gidiyorsun. Hap veriyor rahmi kalinlastirmak icin sonra bir kez daha muayeneye cagiriyor. Transfer gunune karar veriyor.. ben dış gebelik geçiriyorum su an kesem gorunmedi... igne oldum kanamami bekliyorum... :(

Canim benim bir tupte uc dondurulmuş var biri 5. Gun 2 si 4. Gun embriyosu.. adetin ikinci ya da ucuncu gunu gidiyorsun. Hap veriyor rahmi kalinlastirmak icin sonra bir kez daha muayeneye cagiriyor. Transfer gunune karar veriyor.. ben dış gebelik geçiriyorum su an kesem gorunmedi... igne oldum kanamami bekliyorum... :KK43:
Geçmiş olsun canm uzuldum:(((

Gecmis olsun canimm..
Peki kizlar ayni yerdemi yaptiracaksiniz...ben gerci sikayetci degilim drumdan ikiz bebekleri bile cok. benim sansizligim sanirim tutmamasi..kader kismet orasi ayri tabide.

Tesekkurler canim.. ben ayni yerde yaptircam sonucta memnundum.. baska yer daha iyi birsey yapamazdi nasipte yoksa...

Gecmis olsun canimm..
Peki kizlar ayni yerdemi yaptiracaksiniz...ben gerci sikayetci degilim drumdan ikiz bebekleri bile cok. benim sansizligim sanirim tutmamasi..kader kismet orasi ayri tabide.

Ben 3. Adette baslayacagim tedaviye yani iki adet gecsin dedi...

Tesekkurler canim... insallah boylesi hayirlidir hakkimizda...
Bende 3.adette başlıcam 2adet geçicek 3.de baslanicak. hayırlısı demekten başka bişey gelmio zaten elden:( buarada aynı yerde devam edosko edosko dondurulmuşlarımda orda zaten

cadiprensesss cadiprensesss edosko edosko ve adını hatrlamadgm diğer arkadaslar
Canım inşallah bebeklerimiz bu tedavilerimiz de gelir bende ocak ayında tekrar baştan başlıycam benim dondurulmaya hiç yumurtam kalmıyor geçen ay ki negatif den sonra adetle birlikte incir havuç kürüne başladım, arısütü bal polen propolis çörek otlu karışım yaptırdım onuda yiyorum, ayrıca hayıt tohumu,aslan pencesi , civan perçemi üçünü karıştırıp çayını içiyorum geçen salı günü de hacamat yaptırdım ocak ayına kadar inşallah kendiliginden olur :KK70::KK70:

Kızlar ekim ayında tüp bebek tedavisi sürecine başladık 28 ekimde transferim oldu bugün sonuç günümdu neyazik ki negatifi gördüm:KK43: 2 tane dondurulmuş embriyomuz var kismetse ocak adetiyle dondurulmuş tedavisine baslicaz sizler ne durumdasiniz aranızda daha önce dondurulmuş embriyo tedavisi gören varmi:işsiz:
insallah sonraki denemeniz tutar

Kızlar merhaba
Negatıf sonuc alanlar yada tedavısı düşükle sonuclananlar.. hıcbır arastırma yapmadan yada embrıyolara bır tarama testı yaptırmadan mı tedavıye baslayacaksınız??

Back
X