2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Bende 3.adette başlıcam 2adet geçicek 3.de baslanicak. hayırlısı demekten başka bişey gelmio zaten elden:KK43: buarada aynı yerde devam edosko edosko dondurulmuşlarımda orda zaten
Tesekkurler canim.. ben ayni yerde yaptircam sonucta memnundum.. baska yer daha iyi birsey yapamazdi nasipte yoksa...
Yani simdi.ben bugun adet oldum.. 10 aralikta olcam desek. 8 ocakta mi baslamamiz gerekiyo..

Yani simdi.ben bugun adet oldum.. 10 aralikta olcam desek. 8 ocakta mi baslamamiz gerekiyo..
Evet canim bana oyle dediler. Kanaman olcak dediler. Sonra bir adet daha geçecek sonrakinde baslicaz dediler... ama sen bir doktorunla gorus istersen

Kızlar merhaba
Negatıf sonuc alanlar yada tedavısı düşükle sonuclananlar.. hıcbır arastırma yapmadan yada embrıyolara bır tarama testı yaptırmadan mı tedavıye baslayacaksınız??
Canim seninde 5. gun embriyosuydu dimi.. ben henuz drla konusmadim. neden tutmadi diye cok merak ediyorum. birsey yapilabilirse yaptiririrm. cok iyi cok guzel mukemmel demislerdi..nasip degilmis diyoruz merak ediyorum tabi..elbet bir nedeni vardi

Canım inşallah bebeklerimiz bu tedavilerimiz de gelir bende ocak ayında tekrar baştan başlıycam benim dondurulmaya hiç yumurtam kalmıyor geçen ay ki negatif den sonra adetle birlikte incir havuç kürüne başladım, arısütü bal polen propolis çörek otlu karışım yaptırdım onuda yiyorum, ayrıca hayıt tohumu,aslan pencesi , civan perçemi üçünü karıştırıp çayını içiyorum geçen salı günü de hacamat yaptırdım ocak ayına kadar inşallah kendiliginden olur :KK70::KK70:
İnşallahhh canimmm kendiliğinden olurda hiç gerek kalmaz:))

Kızlar merhaba
Negatıf sonuc alanlar yada tedavısı düşükle sonuclananlar.. hıcbır arastırma yapmadan yada embrıyolara bır tarama testı yaptırmadan mı tedavıye baslayacaksınız??
Canm ben bişey yaptirmicam sonuçta hiç bir sorun olmasa bile kesin tutucakti diye bişey yok zaten ilk denemeydi 1tane embriyo konmustu

Hubannn Hubannn canim senin dusuktu dimi..birde onu birkac dusukten sonra istiyorlar sanirim. tekrarlanan...
Bu arada dr a yazmistim. yinede kan testi istiyor. ne gorecek acaba.

Hubannn Hubannn canim senin dusuktu dimi..birde onu birkac dusukten sonra istiyorlar sanirim. tekrarlanan...
Bu arada dr a yazmistim. yinede kan testi istiyor. ne gorecek acaba.
Ben tekrarlanmasını beklemek yerıne kafam rahat bır tedavı tercıh edıyorum.
İlk düşüklerın normal oldugu soylensede bır sorun olma ıhtımalı var ise sadece bır kan verıp bırkac ay beklemeyle öğrenecegım bırsey.. ben hıckımse aybı seylerı yasasın ıstemem cok zor.. o sebeple düşüklerde ve negatıflerde tatmın edıcı bır cevap alamasakta en azından sorun yok demenın rahatlıgı önemli

Canm ben bişey yaptirmicam sonuçta hiç bir sorun olmasa bile kesin tutucakti diye bişey yok zaten ilk denemeydi 1tane embriyo konmustu
Haklısın cnm .. arastırmada bır stres..
Ama bızler yıllardır hamıle kalamıyoruz.. o sebepten zaten bu bıle arastırma için neden..
bu tıp hastalar için genetık kromozom ıhtılasma gıbı testlerınn kontrolu yapılmalı dusuncesındeyım.. . Benımde ilk deneme 1 embrıyoydu. Dusuk zor bır durum . Ben yınede arastıracagım ve edındıgım tum bılgılerı sızlerle paylasacagım

Kızlar merhaba. Benim de de ekim ayında bir tane 5. gün embriyosu transferim negatif sonuçlanmıştı maalesef. 13 ekimde negatif sonuç aldıktan sonra hemen reglim başladı ve reglimin 21. günü lucrin iğnesi oldum. İğneden 10 gün sonra tekrar regl oldum ve şimdi estrofeme başladım. Rahim kalınlığı uygun olduğunda transferim yapılacak inşallah. Doktorum şimdilik herhangi bir test istemedi. Umarım ikinci denemelerimizde hepimiz hamile kalırız. @dehaaa üzülme sakın diyemiyorum çok yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için acını anlayabiliyorum ama umarım sen de çabucak atlatırsın. Çok zor oluyor yeniden devam etmek ama inşallah sabrımızın sonunda bebeklerimize kavuşuruz. Hoppa

merhaba arkadaşlar bende ocak sonu gibi 3.tüp bebeği deneyeceğim.Benim 2 tane başarısızım var doktortum bunun üzerine histeroskopi ve gen tahlillerini yaptırmamı istedi,24ünde histeroskopi var.Rahim filmim çekilmişti temiz çıkmıştı.Şimdi kafayı yiyecem ya histeroskopide ''hidrosalpenks'' (tüplerde sıvı birikmesi) denilen şey çıkarsa.Ruh gibi geziyorum evde sokakta.Birde doktorum ilk muaynelerden birinde ''rahimde sıvı'' var demişti yanında not al kıza.Kızda doktor çıkınca bana sordu sıvı ....ne var.Tabi ben ... anlayamadığım için bilmiyorum dedim ama kafama takıldı ve en sonunda doktordan çıktıktan sonra anladım bana bana sorduğu şey ''sıvı nerede'' idi.ve ben bunuda doktora söylemedim acaba kız not aldımı almadımı bilmiyorum,bir dahada doktorum böle birşey demedi bende demedim.Bu arada hsg %25-15 arası her zaman herşeyi göstermiyormuş,ve de tüplerdeki sıvıların oranı fazlaysa ultrasonda bile görünüyormuş acaba o yüzden mi doktorum gördü.Kızlar şu hidrosalpenk çok kötü birşey ya feci canım sıkkın.:KK43:Bir fikri olan var mı??

D dehaaa , Hubannn Hubannn ,ve de edosko edosko sizleri önceki forumlardan hatırlıyorum
Hubannn Hubannn canım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda yine kavuşursun meleğine.
D dehaaa canım senin 2. denemen de negatif oldu öyle mi,kusuruma bakmayın unutabiliyorum.
edosko edosko sende yanlış hatırlamıyorsam ilkti,hatta aşılamadan falan bahsediyordun önceki yerlerde karıştırmadıysam

D dehaaa , Hubannn Hubannn ,ve de edosko edosko sizleri önceki forumlardan hatırlıyorum
Hubannn Hubannn canım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda yine kavuşursun meleğine.
D dehaaa canım senin 2. denemen de negatif oldu öyle mi,kusuruma bakmayın unutabiliyorum.
edosko edosko sende yanlış hatırlamıyorsam ilkti,hatta aşılamadan falan bahsediyordun önceki yerlerde karıştırmadıysam
Canım geçmiş olsun sanada bahsettigim şeyle ilgili hiç bir fikrim yok inşallah fikri olan birileri sana yardım edicek bu konuda. canimm benim ilk denememdi inşallah ocakta ikinci deneme olucak dondurulmuslarla en kisa surede bebişlerimiz kavusuruz insallahh:KK37:

Kızlar merhaba. Benim de de ekim ayında bir tane 5. gün embriyosu transferim negatif sonuçlanmıştı maalesef. 13 ekimde negatif sonuç aldıktan sonra hemen reglim başladı ve reglimin 21. günü lucrin iğnesi oldum. İğneden 10 gün sonra tekrar regl oldum ve şimdi estrofeme başladım. Rahim kalınlığı uygun olduğunda transferim yapılacak inşallah. Doktorum şimdilik herhangi bir test istemedi. Umarım ikinci denemelerimizde hepimiz hamile kalırız. @dehaaa üzülme sakın diyemiyorum çok yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için acını anlayabiliyorum ama umarım sen de çabucak atlatırsın. Çok zor oluyor yeniden devam etmek ama inşallah sabrımızın sonunda bebeklerimize kavuşuruz. Hoppa
Canm dondurulmusun mu var senin. başarısız denemeden hemen sonra yenisine baslamssn benm doktor 2 adet ara dedi 3.adette dondurulmuslarla baslicaz

Canım merhaba
Dilerım en kısa zamanda toparlanırım:(
Sen ne yaptın tedavıye devammı ne durumdasın

Canım geçmiş olsun sanada bahsettigim şeyle ilgili hiç bir fikrim yok inşallah fikri olan birileri sana yardım edicek bu konuda. canimm benim ilk denememdi inşallah ocakta ikinci deneme olucak dondurulmuslarla en kisa surede bebişlerimiz kavusuruz insallahh:KK37:
inşallah canım 2.si en hayırlısı ve sonuncu denemeniz olur,sağol cevap için

Ben tekrarlanmasını beklemek yerıne kafam rahat bır tedavı tercıh edıyorum.
İlk düşüklerın normal oldugu soylensede bır sorun olma ıhtımalı var ise sadece bır kan verıp bırkac ay beklemeyle öğrenecegım bırsey.. ben hıckımse aybı seylerı yasasın ıstemem cok zor.. o sebeple düşüklerde ve negatıflerde tatmın edıcı bır cevap alamasakta en azından sorun yok demenın rahatlıgı önemli
Benim degerim de 20 oldu dustu.. dr um erken dusuk diye nitelendirdi. bunun bircok nedeni olabilir gel konusalim dedi.histeroskopi olmustum..... bakalim ne diyecek merak ediyorum.

kaju kaju evet canim ilkti.kimyasal gebelik olmus. asilamalarim hic tutmamisti..
Drla gorusmeye gidicem haftaya. bakalim ne dicek

Back
X