2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Merhaba arkadaslar ben de Ocak ayı gibi dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum
Ocak 2015 de Memorial Şişli tüp bebek merkezinde ilk denemede kızımız oldu ara vermek istemiyorum malum yaşımız geçiyor bir de tutup tutamayacağını bilmiyoruz . o yüzden Ocak ayında ikinci kez denemek istiyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah .selamlar ve bol şanslar herkese

Canım merhaba
Dilerım en kısa zamanda toparlanırım:KK43:
Sen ne yaptın tedavıye devammı ne durumdasın
hatta seni burada görünce şaşırdım.Düşükler maalesef yaşanabiliyor tüp bebekte seni üzmek istemiyorum yazarken bile 2kere düşündüm geçmiş olsun desemmi demesem mi diye.1 kere olduysa bir daha olur arkadaşım.Zaten eğer sağlıklı olsaydı senle kalırdı,belki ilerde daha büyük üzüntüler yaşamana da neden olabilirdi.Sağlıklı olsun,geç olsun,hep diyoruz ya hayırlısı.Biliyorum hayırlısı buymuş derken bile insanın içi eziliyor ama gerçekten öyle.
Canım ben 3.yü denemden önce doktorum işte yukarıda dediklerimi istedi.Kafam çok karışık,çok canım sıkkın.

kaju kaju evet canim ilkti.kimyasal gebelik olmus. asilamalarim hic tutmamisti..
Drla gorusmeye gidicem haftaya. bakalim ne dicek
seninki kimyasal oldu ha,onu okumamışım sanada geçmiş olsun canım,niye oluyor acaba kimyasal tabi seninde tabi bunlarla ilgili kafanda binbir soru dönüyordur.Hadi hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar bende ocak sonu gibi 3.tüp bebeği deneyeceğim.Benim 2 tane başarısızım var doktortum bunun üzerine histeroskopi ve gen tahlillerini yaptırmamı istedi,24ünde histeroskopi var.Rahim filmim çekilmişti temiz çıkmıştı.Şimdi kafayı yiyecem ya histeroskopide ''hidrosalpenks'' (tüplerde sıvı birikmesi) denilen şey çıkarsa.Ruh gibi geziyorum evde sokakta.Birde doktorum ilk muaynelerden birinde ''rahimde sıvı'' var demişti yanında not al kıza.Kızda doktor çıkınca bana sordu sıvı ....ne var.Tabi ben ... anlayamadığım için bilmiyorum dedim ama kafama takıldı ve en sonunda doktordan çıktıktan sonra anladım bana bana sorduğu şey ''sıvı nerede'' idi.ve ben bunuda doktora söylemedim acaba kız not aldımı almadımı bilmiyorum,bir dahada doktorum böle birşey demedi bende demedim.Bu arada hsg %25-15 arası her zaman herşeyi göstermiyormuş,ve de tüplerdeki sıvıların oranı fazlaysa ultrasonda bile görünüyormuş acaba o yüzden mi doktorum gördü.Kızlar şu hidrosalpenk çok kötü birşey ya feci canım sıkkın.:KK43:Bir fikri olan var mı??
yine en kötü senaryoyu yazdın kendi kendine :kızgın: husteskorapiyi yapma sebebi eğer bir sorun varsa girmek ve düzeltmek. kamerayla baktıkları için herşeyi girebiliyorlar ve hemen o andada müdahale edebiliyorlar. yada ilac tedavisi ikede okabiliyo. unutmakj bizler zaten sorun arıyoruz ins gorede çaresini. böyle sebepsiz daha iyimu canim. diyelim ki girdin hiç bir sorun çıkmadı eeee napcan onu kafaya takcam bi sorun yoksa niye tutmuyo diye kurmaya baslican. arkadasim herşeyin hayırlısı mevlam tedavi edilebilecek ve üstesinden gelebileceğini dertler versin ve ins bir gun bizde bu sınavı gecicez.

yine en kötü senaryoyu yazdın kendi kendine :kızgın: husteskorapiyi yapma sebebi eğer bir sorun varsa girmek ve düzeltmek. kamerayla baktıkları için herşeyi girebiliyorlar ve hemen o andada müdahale edebiliyorlar. yada ilac tedavisi ikede okabiliyo. unutmakj bizler zaten sorun arıyoruz ins gorede çaresini. böyle sebepsiz daha iyimu canim. diyelim ki girdin hiç bir sorun çıkmadı eeee napcan onu kafaya takcam bi sorun yoksa niye tutmuyo diye kurmaya baslican. arkadasim herşeyin hayırlısı mevlam tedavi edilebilecek ve üstesinden gelebileceğini dertler versin ve ins bir gun bizde bu sınavı gecicez.
Ayyy canım ya 2-3 gündür ruh gibiyim dediğin gibi bir taraftan ya hiç sorun çıkmazsa diye düşünüyoruz o zaman napacağız.Ben eşimle birlikte artık birşeyler çıksın istiyoruz ama tedavisi kolay olan. Ama şu yazdığım şey beni çok korkutuyor ya o çıkarsa çok zor bir durum Allahım yarabbim kimseye vermesin,tüpleri almak zorunda bile kalıyorlarmış. Neredeyse doktoru arayıp hüngür hüngür ağlayacam bende sıvı birikmesi olabilirmi diye utanmasam.Eşimde sen gibi diyor hep kötüsünü düşünüyormuşum ama niye sıvı vardıki.

Ayyy canım ya 2-3 gündür ruh gibiyim dediğin gibi bir taraftan ya hiç sorun çıkmazsa diye düşünüyoruz o zaman napacağız.Ben eşimle birlikte artık birşeyler çıksın istiyoruz ama tedavisi kolay olan. Ama şu yazdığım şey beni çok korkutuyor ya o çıkarsa çok zor bir durum Allahım yarabbim kimseye vermesin,tüpleri almak zorunda bile kalıyorlarmış. Neredeyse doktoru arayıp hüngür hüngür ağlayacam bende sıvı birikmesi olabilirmi diye utanmasam.Eşimde sen gibi diyor hep kötüsünü düşünüyormuşum ama niye sıvı vardıki.
canim yapma böyle kendini mahvediyorsun. ins yoktur ama varsada sivi olan tüpü alıyorlar ve bitiyo. çok kolay buda. bizim tup le işimiz yok zaten. heee diyisan kendi kendine hamile kakanazmiyom tek tuple kalan okadar çok ki. mesela dış gebelik nasıl oluyo? embiyo tup de buyuyo ve oraya yerlesiuo bu durumdada tupu alıyorlar. benim arkadaşımın doğal gebeligimde dus gebelik yaşadı ve o tupu alindi sonrada 2 ciye dogal yine hamile kaldi şimdi 5 yaşında kızı, ve ikincude yine doğal yolda.

canim yapma böyle kendini mahvediyorsun. ins yoktur ama varsada sivi olan tüpü alıyorlar ve bitiyo. çok kolay buda. bizim tup le işimiz yok zaten. heee diyisan kendi kendine hamile kakanazmiyom tek tuple kalan okadar çok ki. mesela dış gebelik nasıl oluyo? embiyo tup de buyuyo ve oraya yerlesiuo bu durumdada tupu alıyorlar. benim arkadaşımın doğal gebeligimde dus gebelik yaşadı ve o tupu alindi sonrada 2 ciye dogal yine hamile kaldi şimdi 5 yaşında kızı, ve ikincude yine doğal yolda.
Doğru söylüyorsunda benim içim yanıyor böyle düşündükçe boğazıma bir yumru oturuyor işte.Bilmiyorum,Ahmet beyde çok ciddi bir şekilde ''iş ciddileşiyor artık araştırmamız lazım deyince''hem sevinmiştim ama düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.Benim zaten bir yumurtalığım çok iyi değilmiş öyle demişti Ahmet bey.Rahim filminde çıkmazmıydı ya bu sıvı?

kaju kaju evet canim ilkti.kimyasal gebelik olmus. asilamalarim hic tutmamisti..
Drla gorusmeye gidicem haftaya. bakalim ne dicek
Canm benmde önce 30 çıktı 2 gün sonra 24 doktora söyledim kimyasal mi diye kimyasalda önce çok yüksek olur birden düşer dedi bu kimyasalimsi bişey dedi anlamadm:bicak:

Merhaba arkadaslar ben de Ocak ayı gibi dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum
Ocak 2015 de Memorial Şişli tüp bebek merkezinde ilk denemede kızımız oldu ara vermek istemiyorum malum yaşımız geçiyor bir de tutup tutamayacağını bilmiyoruz . o yüzden Ocak ayında ikinci kez denemek istiyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah .selamlar ve bol şanslar herkese
Canm kaç tane dondurulmusun var kaçıncı günlük embriyolarn inşallah dondurulmuşlarında bebeğe donusur canm:)

seninki kimyasal oldu ha,onu okumamışım sanada geçmiş olsun canım,niye oluyor acaba kimyasal tabi seninde tabi bunlarla ilgili kafanda binbir soru dönüyordur.Hadi hayırlısı bakalım
Dr bircok nedeni olabilir gel konusalim dedi. hicbir fikrim yok. her sey iyiydi ama. :(
Bende polip vardi onu aldi canim. hsg cekilmisti.sorun yoktu. histeroskopide de farkli bisey cikmadi.

Dr bircok nedeni olabilir gel konusalim dedi. hicbir fikrim yok. her sey iyiydi ama. :KK43:
Bende polip vardi onu aldi canim. hsg cekilmisti.sorun yoktu. histeroskopide de farkli bisey cikmadi.
İşte benimde öyleydi herşey yolunda ama snuç yok.Sen gen testlerini daha yaptırmamışsındır heralde.5.gün embriyosu bide 3.günde değil,doktorun açıklayınca lütfen bizi de bilgilendir.

Doğru söylüyorsunda benim içim yanıyor böyle düşündükçe boğazıma bir yumru oturuyor işte.Bilmiyorum,Ahmet beyde çok ciddi bir şekilde ''iş ciddileşiyor artık araştırmamız lazım deyince''hem sevinmiştim ama düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.Benim zaten bir yumurtalığım çok iyi değilmiş öyle demişti Ahmet bey.Rahim filminde çıkmazmıydı ya bu sıvı?
nedesemde sen kendini uzmeyi birakmiycaksin anlaşıldı. bir an önce gelsede o gün olsan da ne olup olmadığı çıksa artık. ins hakkında hayırlısı olur. ve mevlam katkanabilecegimuz dertler versin.

nedesemde sen kendini uzmeyi birakmiycaksin anlaşıldı. bir an önce gelsede o gün olsan da ne olup olmadığı çıksa artık. ins hakkında hayırlısı olur. ve mevlam katkanabilecegimuz dertler versin.
Amin canım amin,canım var bir şüphem yok yere bu kadar kafaya takmam inan.Keşke sen haklı çıksan.Sağol tesellilerin için.Henüz dişe dokunur bir bilgi bulamadım,bulduklarımda şüphelerimi doğruluyor.Galiba 24nde gerçeği öğrenebilecem

Amin canım amin,canım var bir şüphem yok yere bu kadar kafaya takmam inan.Keşke sen haklı çıksan.Sağol tesellilerin için.Henüz dişe dokunur bir bilgi bulamadım,bulduklarımda şüphelerimi doğruluyor.Galiba 24nde gerçeği öğrenebilecem
yavrum bende onu söylüyorum sana. senin gebe kalmami etkileyecek bir sorun varsa bir an önce çıksın ki tedavisini ol. böyle sebepsiz nedensiz olması dahada kötü. inutnaku artık herşeyin çaresi var. mevlam gecerinden versin

bir neden çıksıın zaten isteğimiz o ama şu hidrosalpenks çıkmasın,kimseye çıkmasın.Çok korkuyorum,neyse bakalım bir kaç yere daha yazayım bilgisi olan var mı.Sağol canım desteğin için

Canm kaç tane dondurulmusun var kaçıncı günlük embriyolarn inşallah dondurulmuşlarında bebeğe donusur canm:)

Aminn inşallah şeker
:)
5.gün embriyoları. 5 tane. İnşallah sağlıklı çözünürler. öyle belirsiz süreçleri yaşıyoruz ki maalesef bizi bu derdi yaşayandan başkası anlamıyor .

Canm dondurulmusun mu var senin. başarısız denemeden hemen sonra yenisine baslamssn benm doktor 2 adet ara dedi 3.adette dondurulmuslarla baslicaz

Evet canım iki tane dondurulmuşum var çok şükür. Doktorum hiçbir problem görmedi o nedenle ara vermeden tekrar başladık. Hayırlısı olur inşallah.

Back
X