2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Canm hoş geldin geçmiş olsun öncelikle. İnşallah budefa mutlu sona ulaşırsa hayrlisiyla. Korkularını kenara atmaya çalış canm bu dönemde biraz rahat olmak gerekiomus bidefaki denememde ben öyle olmaya calstm elimden geldiğince ise yaradimi ptesi görücez:anneadayı:
Canım iyisallah hayırlı haber olsun . Paylaş bizimle de . Sana sevinelim ve umut olsun.

Merhaba ,ben de İzmir'denim :) .Test sonucun belli oldu mu canım?
Yarın sabahtan gitcem canm test için 14.güne vermişlerdi test gününü öncesinde yapmicam demiştim zor tuttum kendimi bakalm yarını bekliyorum sabırsızlıkla aa. Sen nerde yaptrdn ne durumdasn arkadasm

Hadi hayırlısı arkadaşım ...Güzel haberlerini bekliyoruz.Zaman sorunum var ,işten gün aşırı ege ün . e gidemeyeceğim için B özelde yaptırıyorum maalesef.

Hadi hayırlısı arkadaşım ...Güzel haberlerini bekliyoruz.Zaman sorunum var ,işten gün aşırı ege ün . e gidemeyeceğim için B özelde yaptırıyorum maalesef.
İnşallah güzel haberler veririm yarin:dua: ne asamadasn peki hangi merkezde yaptiriosun

Benim endometrium inceliğim var. Dondurulmuşlarımın transferi için hazırlıklara başlandı,endometriumu kalınlaştırmaya uğraşıyor doktorum yine ....Bakalım bu kez transfer edilebilecek uygun kalınlığa getirebilecekler mi?

İnşallah güzel haberler veririm yarin:dua: ne asamadasn peki hangi merkezde yaptiriosun
Benim endometrium inceliğim var. Dondurulmuşlarımın transferi için hazırlıklara başlandı,endometriumu kalınlaştırmaya uğraşıyor doktorum yine ....Bakalım bu kez transfer edilebilecek uygun kalınlığa getirebilecekler mi?

İnşallah transferin gerçekleşir ve daha önemlisi hayrli sağlıklı sihatli bebişler donusur ler canimm

Back
X