- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
Evet canim oyuzden beklemek istiyorum ama insanda dayanamiycak gibi oluyor bazen.Erken yapilan testler yaniltici oluyor.hadi hayirlisi insallah olumlu sonuclar aliriz seviniriz.tedaviyi nerede oldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim oyuzden beklemek istiyorum ama insanda dayanamiycak gibi oluyor bazen.Erken yapilan testler yaniltici oluyor.hadi hayirlisi insallah olumlu sonuclar aliriz seviniriz.tedaviyi nerede oldun?
Aynen oyle merak korku heyecan karisimi gibi seyler yasaniyor.Evet canim oyuzden beklemek istiyorum ama insanda dayanamiycak gibi oluyor bazen.
Estrofem yerine içiçem , daha önce nar yemege calistim o donemde ama cokda düzenli yemedimC.progynovadan mı 3 tane içeceksin ,bunun yanında estrofemde kullanacak mısın? Nar suyu içmeyi denemiş miydin?Kimilerinde gerçekten epey kalınlaştıcı etki yaratıyor.
%100 nar suyu yazan hazır meyve suları da iyi iş görüyor.Günde en çok iki bardak içilmeli canım. Progynovadan üç kutuyu aynı anda her bir dozu eş zamanlı mı kullanacaksın?Estrofem yerine içiçem , daha önce nar yemege calistim o donemde ama cokda düzenli yemedim
Çok soru sordum belki de kusura bakma Can'ım , tek bir kutudaki hapları sırasıyla hergün 3 tane mi içiyorsun ? Spor yapma imkanı varsa dolaşım sistemini de desteklemenin endoya da yararı olabilecektir . Sen be zamandır incelik durumu yaşıyorsun Can'ım ?Günde üç tane, sabah öğle ve aksam al dedi doktorum daha önce eşit aralıklarla estrofemı denemıstım o zamanda bısey fark etmedi
Hayir tedaviye baslamadan önce yapildi birkez. Rahimde hafif bası var dedi doktor orayi temizledi bu islemden yaklasik 4 ay sonra transfer yapildiIlk defa mı histeroskobi yapıldı size benim de beşinci gün kaliteli olan embriyolar tutunamadı
Est. Canım evet acık renklılerı sırayla gunde üç tane alıyorum, nar suyu içmeye basladım marketten alıyorum %100 olandan içiyorum. Kasımdan beri kalınlastırmaya çalışıyoruz ama aralarda doğum kontrol hapı kullandırttı doktorum ıyıce dokulsun ki rahim duvarı kalınlassın dedi ikinci ayda yine olmadı bu kez histeroskopi yaptık temiz cıktı rabbim bu ay transferi nasip ederde inş olumlu sonuc alırım senindemi problem aynıÇok soru sordum belki de kusura bakma Can'ım , tek bir kutudaki hapları sırasıyla hergün 3 tane mi içiyorsun ? Spor yapma imkanı varsa dolaşım sistemini de desteklemenin endoya da yararı olabilecektir . Sen be zamandır incelik durumu yaşıyorsun Can'ım ?
Daha erken olduğu için görülmeyebilir bence hic üzülmeyin yarin isterseniz acile gidip kan tahlili yaptırıp rahatlayinBu gun transferimin 9. Gunu idrar testi yaptim negatiff
Kan tahlili gunum 3 martta esim beklemek istiyor ondan habersiz idrar tahlilini yaptim.artik isimiz sansa kalmis insallah tutar yoksa cok uzulecem biliyorum sizin transfer oldumu??Daha erken olduğu için görülmeyebilir bence hic üzülmeyin yarin isterseniz acile gidip kan tahlili yaptırıp rahatlayin
c.progynova içinde 21 tane draje var,günde 3 er tane alınca 1 haftada biter bu ilaç.Döngünün geri kalan günleri bir şey kullanıyor musun?Est. Canım evet acık renklılerı sırayla gunde üç tane alıyorum, nar suyu içmeye basladım marketten alıyorum %100 olandan içiyorum. Kasımdan beri kalınlastırmaya çalışıyoruz ama aralarda doğum kontrol hapı kullandırttı doktorum ıyıce dokulsun ki rahim duvarı kalınlassın dedi ikinci ayda yine olmadı bu kez histeroskopi yaptık temiz cıktı rabbim bu ay transferi nasip ederde inş olumlu sonuc alırım senindemi problem aynı
9.gün oldukça erken ....Elindeki kit erken gebelik testi değil de standart bir gebelik testi ise 9. gün çift çizgi görmen çok çok zayıf olasılık...Ancak ikiz gebeliklerde çift çizgiyi biraz daha erken görebilmek mümkün olabiliyor...En güzeli nötr kalabilip test gününü beklemek...Kan tahlili gunum 3 martta esim beklemek istiyor ondan habersiz idrar tahlilini yaptim.artik isimiz sansa kalmis insallah tutar yoksa cok uzulecem biliyorum sizin transfer oldumu??
Nar suyu arkadaşım ,marketten %100 nar suyu alabilirsin taze de sıkabilirsin.Kadınların çok büyük kısmında işe yarıyor.Sen neler kullandın tedavinde?Daha önceleri kaç mm de kalıyordu?Kızlar rahim kalınlığı 7mm olmuş 14 . Gun deyim estrofem devam.klimaya bant ta verdi . Nasıl kalinlastiriyor bu rahim ne önerirsiniz
Bugün benim 9.günüm ben yarın kan tahlili yaptıracağım az da olsa bit değer çıkardırKan tahlili gunum 3 martta esim beklemek istiyor ondan habersiz idrar tahlilini yaptim.artik isimiz sansa kalmis insallah tutar yoksa cok uzulecem biliyorum sizin transfer oldumu??
Benimde 10. Gun oldu beklemeye karar verdimBugün benim 9.günüm ben yarın kan tahlili yaptıracağım az da olsa bit değer çıkardır
Ben dayanamadım ve yaptırdım geldim sonuç güzel inş pazartesi de katlarBenimde 10. Gun oldu beklemeye karar verdim
Canım bu ilaçta estrofem benzerı bır ılacmıs daha önceden bunu kullanıyorlarmıs doktor bu Kez estrofem yerıne bunu deneyelım dedı bu ılacın içindeki acık renklıler içiliyormus rahim kalınlastırmada bıtınce tekrardan alıcam ayrıca nar suyunu duzenlı olarak hic denemedım umarım bende işe yarar Senin tedavin nasılc.progynova içinde 21 tane draje var,günde 3 er tane alınca 1 haftada biter bu ilaç.Döngünün geri kalan günleri bir şey kullanıyor musun?
Benim sorun da aynın canım...Keşke nar suyu bende de işe yarasaydı...İncetmeyi artırıyor bende sanki...
Doğum kontrol hapını bende pekçok kez kullandım estrofem tedavisi öncesi...Ben dkhapının da incettiğini düşünüyorum.