2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Yazarim canim insallah guzel olur hersey hepimiz icin saten buyuk bir ihtimalle sonuclarimizi beraber beklicez hayirli sonuclarimiz olsun insallah
canim online sin birazdan opun olacak saglikli kaliteli yumurtalarin toplanir insallah kolaylikla.

yok canim catlamazlar iyi dusun iyi olsun bakalaim kactane toplanacak
Sana yazdiktan hemen sonra aldilar canim 11:34 de uyudum 12 de cikartmislwr simdi serum var bitincd soylerler heralde Allaim hayirli ersin insaallah

gecnis olsun canim insallah hayirli guzel haberler alirsin canim.hber bekliyorum
Sagol canim benim 5 tanecik yumurtam varmis dollenmeleri konusunda yarin bilgi verceklermis.5 tanecik yumurtayla 5.gunu transferi beklemezler bence:(gene 3.gun transfer olcak sanirim yaaaaa

Sagol canim benim 5 tanecik yumurtam varmis dollenmeleri konusunda yarin bilgi verceklermis.5 tanecik yumurtayla 5.gunu transferi beklemezler bence:KK43:gene 3.gun transfer olcak sanirim yaaaaa
canim hic oyle dusunme benim 11 yumurtam vardi 1 gun sonra arasilar 1 tane isleme alindi dediler.oda dollendi bolunurse transfer olcak dediler.bir gun sonrasi arayip bolundu acil gelin dediler .3.gune bile kalmadi 2.gun embriyosuydi ve tutmuştu.nasibinde ne varsa olur hersey guzel olacak inan

merhabaar....bende 28 ocakta transfer oldum.beklemedeyim.ama ben hiç yatmadım sadece hastanede bir buçuk saat yattım sonra eve geldim.evde yatılı misfirlerim vardı.durumu biliyorlardı ama yinede ben yatamadım.oturdum onlarla yeek,çay falan filan.ilk iki günüm böyle geçti.üçüncü gün yine yatmadım ama oturp ayaklarımı uzattım dinlendim böylece,hala da böyle yapıyorum.içim rahatsız oluyor düşününce.ne yapalım artık kısmette bu şekilde geçirmek varmış.hepimizin tedavisi hayılı olsun....güzeel haerlrle inşallah.

merhabaar....bende 28 ocakta transfer oldum.beklemedeyim.ama ben hiç yatmadım sadece hastanede bir buçuk saat yattım sonra eve geldim.evde yatılı misfirlerim vardı.durumu biliyorlardı ama yinede ben yatamadım.oturdum onlarla yeek,çay falan filan.ilk iki günüm böyle geçti.üçüncü gün yine yatmadım ama oturp ayaklarımı uzattım dinlendim böylece,hala da böyle yapıyorum.içim rahatsız oluyor düşününce.ne yapalım artık kısmette bu şekilde geçirmek varmış.hepimizin tedavisi hayılı olsun....güzeel haerlrle inşallah.
mwrhaba canim zaten cok yatmaya da iyi degil diyorlar ilk iki gun dikkat etseydin.gerci bunlar bahane nasip olduktan sonra o tutacaktir allahin izniyle.hadi bakalim ilk senin sonucunu alacagiz ozaman

canım ben ağır bir iş yapmadım ama öyle yatağa da yatmadım...onlarla yemek.çay,muhabet ufak tefek işler yaptım.üçüncü gün de ancak yayıla yayıla oturup ayaklarımı uzattım.insan düşünmeden duramıyor evet bende yatmayla çok ilgisi yok diye biliyorum,doktorlarda diyor zaten normal yaşamınıza dönün.yinede bizim içim rahat değil...acabalar.keşker.....ilk benim mi transferim gerçekleşmiş.o zaman açılışı ben güzel yapayım ve inşallah sizlerine güzel olsun.

canim hic oyle dusunme benim 11 yumurtam vardi 1 gun sonra arasilar 1 tane isleme alindi dediler.oda dollendi bolunurse transfer olcak dediler.bir gun sonrasi arayip bolundu acil gelin dediler .3.gune bile kalmadi 2.gun embriyosuydi ve tutmuştu.nasibinde ne varsa olur hersey guzel olacak inan
İnsallah canim yarin guzel haberler alirim sizlerede guzel haberler veririm insallah

Merhaba öncelikle rabbim isteyen herkesin kucagina sağlıkla versin bebeklerini. Ben 10 gun once çikolata kisti ameliyatı oldum. Sag yumurtaligim alindi. Doktor 2 3 ay yumurtaliklari baskilicaz sonra tup bebek dedi. Acikcasi simdi beni 2 3 ay geçici menopozami sokucak ya da uzun protokol tüp bebek tedavisi mi uygulucak. Bu arada adetinin ilk günü gel dedi

canım ben ağır bir iş yapmadım ama öyle yatağa da yatmadım...onlarla yemek.çay,muhabet ufak tefek işler yaptım.üçüncü gün de ancak yayıla yayıla oturup ayaklarımı uzattım.insan düşünmeden duramıyor evet bende yatmayla çok ilgisi yok diye biliyorum,doktorlarda diyor zaten normal yaşamınıza dönün.yinede bizim içim rahat değil...acabalar.keşker.....ilk benim mi transferim gerçekleşmiş.o zaman açılışı ben güzel yapayım ve inşallah sizlerine güzel olsun.
canim.bende ilk denememde tutmustu yatili misafirim vardi uzun kaldilar senin gbi oturdum onlarla cok dikkat etmedim sonra bebegin kalp atislari durdu hep ona baglamistim o uzuntuyle.ama gercekten bunlar bahane.ins guzel haberler verirsin kacinci gun embriyosu

Merhaba öncelikle rabbim isteyen herkesin kucagina sağlıkla versin bebeklerini. Ben 10 gun once çikolata kisti ameliyatı oldum. Sag yumurtaligim alindi. Doktor 2 3 ay yumurtaliklari baskilicaz sonra tup bebek dedi. Acikcasi simdi beni 2 3 ay geçici menopozami sokucak ya da uzun protokol tüp bebek tedavisi mi uygulucak. Bu arada adetinin ilk günü gel dedi
merhaba canim amin insallah.canim fikrim yok bu konuda ilk gun cagrdiysa kisa protokl olur sanirim

Back
X