2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

tamam canim yazarsin donuste
Canım gittim bugün dr yarın tekrar cagirdi buyuk ihtimal hafta sonu olur dedi boyutları 17 ile 9 arası 7 tane varmış perşembe çatlatma olacağım inşallah herşey yolunda gider gün yaklaştıkça korkmaya başladım

Canım gittim bugün dr yarın tekrar cagirdi buyuk ihtimal hafta sonu olur dedi boyutları 17 ile 9 arası 7 tane varmış perşembe çatlatma olacağım inşallah herşey yolunda gider gün yaklaştıkça korkmaya başladım
kalbini ferah tut canim.seninde 7 tane oylemi hepimizin az olmus yumurtasi neyse bundada vardir bi hayir

bugun kacinci gunuydu tedavinin.bende persembe gdecegm bakalim neolacak.persemveye kadar senin 17 olanlar epey buyur
Canım adetim 21 ocak da gördüm 23 ocak da iğneleri başladım bugün tedavimin 9 günü yarın tekarar gidecegim günlük takip edelim dedi dr

Canım adetim 21 ocak da gördüm 23 ocak da iğneleri başladım bugün tedavimin 9 günü yarın tekarar gidecegim günlük takip edelim dedi dr
Bende 20 sinde adet olmustum 21.gun igneye basladim 8 gun igne oldum 9.gun catlatma vuruldum.tedaviye baslamamiz hemen hemen ayni sanirim sende yarin yada oburgun caglatmayi vurulursun ondan sonra gelsin bebisler:)

Bende 20 sinde adet olmustum 21.gun igneye basladim 8 gun igne oldum 9.gun catlatma vuruldum.tedaviye baslamamiz hemen hemen ayni sanirim sende yarin yada oburgun caglatmayi vurulursun ondan sonra gelsin bebisler:)
İnsallah canım ya biraz tedirginim hiç bir sorun yok herşey guzel.diyor doktorum olma.ihtimali. %50 diyor ama ben hep %20 olarak düşünmek. İstiyorum allahım hayırlısını versin

hayirli sabahlar kizlar insallah
canim telefon geldimi :)

hayirli sabahlar kizlar insallah

canim telefon geldimi :)
Evet canim simdi aradilar 5 yumurtadan 3 tanesine mikroenjeksiyin yaptik gelisimleri iyi arkadaslar sizi bilgilendirmek icin gene aricaklar dedi:( 3 tane Allahim saglikli hayirli opmasini nasip etsin az olmasina uzuldum ama elden bisi gelmez sanirim yakin zamanda transferi yaparlar

Evet canim simdi aradilar 5 yumurtadan 3 tanesine mikroenjeksiyin yaptik gelisimleri iyi arkadaslar sizi bilgilendirmek icin gene aricaklar dedi:KK43: 3 tane Allahim saglikli hayirli opmasini nasip etsin az olmasina uzuldum ama elden bisi gelmez sanirim yakin zamanda transferi yaparlar
olsun canim 3 tane dollenmiş yani degil mi.gayet iyi valla keske benimde 3 tane olsa cok sevinirim.cuma transeferin olur muhtemeln hayirlisi olsun canm

sabah doktora gittim. rahim kalınlığına baktı bir sorun yok dedi. saat 2 den sonra arayacaklar transfer için. beklemedeyim

Back
X