yarin kontrolde soyler hadi bakalim ins hayirli haberler verirsin bizedeko
kontrolümm çarşamba ama perşembe yada cuma toplayacağız dedi doktor. kaç gün beklenirde transfer olur onu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarin kontrolde soyler hadi bakalim ins hayirli haberler verirsin bizedeko
kontrolümm çarşamba ama perşembe yada cuma toplayacağız dedi doktor. kaç gün beklenirde transfer olur onu bilmiyorum
tamam canim yazarsin donusteCanım yeni gidiyorum dr bakalım ne diyecek
Canım gittim bugün dr yarın tekrar cagirdi buyuk ihtimal hafta sonu olur dedi boyutları 17 ile 9 arası 7 tane varmış perşembe çatlatma olacağım inşallah herşey yolunda gider gün yaklaştıkça korkmaya başladımtamam canim yazarsin donuste
kalbini ferah tut canim.seninde 7 tane oylemi hepimizin az olmus yumurtasi neyse bundada vardir bi hayirCanım gittim bugün dr yarın tekrar cagirdi buyuk ihtimal hafta sonu olur dedi boyutları 17 ile 9 arası 7 tane varmış perşembe çatlatma olacağım inşallah herşey yolunda gider gün yaklaştıkça korkmaya başladım
bugun kacinci gunuydu tedavinin.bende persembe gdecegm bakalim neolacak.persemveye kadar senin 17 olanlar epey buyurkalbini ferah tut canim.seninde 7 tane oylemi hepimizin az olmus yumurtasi neyse bundada vardir bi hayir
Canım adetim 21 ocak da gördüm 23 ocak da iğneleri başladım bugün tedavimin 9 günü yarın tekarar gidecegim günlük takip edelim dedi drbugun kacinci gunuydu tedavinin.bende persembe gdecegm bakalim neolacak.persemveye kadar senin 17 olanlar epey buyur
Bende 20 sinde adet olmustum 21.gun igneye basladim 8 gun igne oldum 9.gun catlatma vuruldum.tedaviye baslamamiz hemen hemen ayni sanirim sende yarin yada oburgun caglatmayi vurulursun ondan sonra gelsin bebisler:)Canım adetim 21 ocak da gördüm 23 ocak da iğneleri başladım bugün tedavimin 9 günü yarın tekarar gidecegim günlük takip edelim dedi dr
canm o 17 olani kacirmamak icin gunluk takibe cagriyodur muhtemelnCanım adetim 21 ocak da gördüm 23 ocak da iğneleri başladım bugün tedavimin 9 günü yarın tekarar gidecegim günlük takip edelim dedi dr
İnsallah canım ya biraz tedirginim hiç bir sorun yok herşey guzel.diyor doktorum olma.ihtimali. %50 diyor ama ben hep %20 olarak düşünmek. İstiyorum allahım hayırlısını versinBende 20 sinde adet olmustum 21.gun igneye basladim 8 gun igne oldum 9.gun catlatma vuruldum.tedaviye baslamamiz hemen hemen ayni sanirim sende yarin yada oburgun caglatmayi vurulursun ondan sonra gelsin bebisler:)
Evet canım o yüzden mis büyük ihtimal.perşembe çatlatma iğnesini yaparımcanm o 17 olani kacirmamak icin gunluk takibe cagriyodur muhtemeln
Canım sen ne yaptin bilgi verdiler mi nasılmış yumurtalarSana yazdiktan hemen sonra aldilar canim 11:34 de uyudum 12 de cikartmislwr simdi serum var bitincd soylerler heralde Allaim hayirli ersin insaallah
5 tane yumurta toplanms.yarin arayip bilgi vereceklermisCanım sen ne yaptin bilgi verdiler mi nasılmış yumurtalar
İnsallah guzel haber verirler canim5 tane yumurta toplanms.yarin arayip bilgi vereceklermis
canim telefon geldimi :)Bende 20 sinde adet olmustum 21.gun igneye basladim 8 gun igne oldum 9.gun catlatma vuruldum.tedaviye baslamamiz hemen hemen ayni sanirim sende yarin yada oburgun caglatmayi vurulursun ondan sonra gelsin bebisler:)
canim transfern var Rabbim kolaylik versin. insallah tutar saglikli bir sekilde ilerlerteşekkür ederim canım 5. gün 1 kalite embriyo transfer olacak 2 adet canım. yarın sabah gidecem bakalım
Evet canim simdi aradilar 5 yumurtadan 3 tanesine mikroenjeksiyin yaptik gelisimleri iyi arkadaslar sizi bilgilendirmek icin gene aricaklar dedihayirli sabahlar kizlar insallah
canim telefon geldimi :)
olsun canim 3 tane dollenmiş yani degil mi.gayet iyi valla keske benimde 3 tane olsa cok sevinirim.cuma transeferin olur muhtemeln hayirlisi olsun canmEvet canim simdi aradilar 5 yumurtadan 3 tanesine mikroenjeksiyin yaptik gelisimleri iyi arkadaslar sizi bilgilendirmek icin gene aricaklar dedi3 tane Allahim saglikli hayirli opmasini nasip etsin az olmasina uzuldum ama elden bisi gelmez sanirim yakin zamanda transferi yaparlar
bekledikcede heycan tavan yapar hadi bakalim hayirli sonuclar insallahsabah doktora gittim. rahim kalınlığına baktı bir sorun yok dedi. saat 2 den sonra arayacaklar transfer için. beklemedeyim
bugun gdecektin neyaptin canimCanım sen ne yaptin bilgi verdiler mi nasılmış yumurtalar