Senin için büyük gün geldi o zaman hadi hayırlısı inş bir sıkını olmadan işlemin gerçekleşir ve sonuç olumlu olur sende bu duyguyu tadarsınKizlar yarin sabah saat 8:30 da gelin transferiniz var dediler kalitesini hucresini yarin sabah soyliceklermis.3.gun embriyosu olcak sanirim 2 tane transfer ederler herzamanki gibi hayirlisi sagliklisi olsun insallah
Canim hayırlısı olsun ağrı sizi var mı transfer de acı veya ağrı oluyor mu aşılama gibi mi oluyorgünaydınlar transferim yapıldı dün
hayırlı olsun canim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etcek evlatlar nasip etsin ins.günaydınlar transferim yapıldı dün
ins canim.yarin biri daha transfer olacakti sankiKizlar yarin sabah saat 8:30 da gelin transferiniz var dediler kalitesini hucresini yarin sabah soyliceklermis.3.gun embriyosu olcak sanirim 2 tane transfer ederler herzamanki gibi hayirlisi sagliklisi olsun insallah
sen neyaptin opu yarin mi simdi canimCanim hayırlısı olsun ağrı sizi var mı transfer de acı veya ağrı oluyor mu aşılama gibi mi oluyor
Evet canım yarın opu heyecan korku hepsi var sonra ne olacak acaba çok garip bir duyguymuş yasen neyaptin opu yarin mi simdi canim
ins saglikli bol yumurtan olusur canim.yarin toplanirsa c.tesi ararlar ozman hadi hayirli haberler insallahEvet canım yarın opu heyecan korku hepsi var sonra ne olacak acaba çok garip bir duyguymuş ya
Yumurta toplamadan sonra kaç gün bekleniyor transfer icin ?ins saglikli bol yumurtan olusur canim.yarin toplanirsa c.tesi ararlar ozman hadi hayirli haberler insallah
degisiyo 2 3 veya 5 gun sonra oluyoYumurta toplamadan sonra kaç gün bekleniyor transfer icin ?
teşekkür ederim. yok olmuyor. aşılama gibi tek farkı idrara sıkışık gidiyorsun.Canim hayırlısı olsun ağrı sizi var mı transfer de acı veya ağrı oluyor mu aşılama gibi mi oluyor
amin canım tüm isteyenlere nasip etsinhayırlı olsun canim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etcek evlatlar nasip etsin ins.
canim idrara skosik gdiliyorya ben ilkinde cok kasilmistim yarim saat sonra wc ye kosmustum.cok skisik mi olmak gerekiyo illakiteşekkür ederim. yok olmuyor. aşılama gibi tek farkı idrara sıkışık gidiyorsun.
amin canım tüm isteyenlere nasip etsin
bende bayağı sıkışıktım. bizim merkez transfer sonrası yatırmıyor. ameliyat hanede bayağı sıkışık bir şekildeyken transfer yaptı. sonra hemen kalktım direk wc ye götürdüler. sonrada giyinip çıktım. transfer sonrası yatmanın bir etkisi yokmuş. wc ye gitmeninde yokmuş 3-4 bardak su içirdilercanim idrara skosik gdiliyorya ben ilkinde cok kasilmistim yarim saat sonra wc ye kosmustum.cok skisik mi olmak gerekiyo illaki
teşekkür ederim,aminOncelikle transferi olan arkadaslara hayirli olsun diyorum.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah.
bende yarim saat yattim ama zor durdum kimisi daha fazla kaldi.yarim saat sonra gdebilirsin demislerdi.bende bayağı sıkışıktım. bizim merkez transfer sonrası yatırmıyor. ameliyat hanede bayağı sıkışık bir şekildeyken transfer yaptı. sonra hemen kalktım direk wc ye götürdüler. sonrada giyinip çıktım. transfer sonrası yatmanın bir etkisi yokmuş. wc ye gitmeninde yokmuş 3-4 bardak su içirdiler
bende cok skisik gttim :) doktor hic skosik gel falan dememisti netten okuyup gtmistik :)Transferde cok asiri sıkışmış olmak gerekmiyor.Ilk transferimde karnim davul gibi olana kadar su icmistim doktor çok gulmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?