2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Kizlar yarin sabah saat 8:30 da gelin transferiniz var dediler kalitesini hucresini yarin sabah soyliceklermis.3.gun embriyosu olcak sanirim 2 tane transfer ederler herzamanki gibi hayirlisi sagliklisi olsun insallah

Kizlar yarin sabah saat 8:30 da gelin transferiniz var dediler kalitesini hucresini yarin sabah soyliceklermis.3.gun embriyosu olcak sanirim 2 tane transfer ederler herzamanki gibi hayirlisi sagliklisi olsun insallah
Senin için büyük gün geldi o zaman hadi hayırlısı inş bir sıkını olmadan işlemin gerçekleşir ve sonuç olumlu olur sende bu duyguyu tadarsın

ins canim.yarin biri daha transfer olacakti sanki

teşekkür ederim. yok olmuyor. aşılama gibi tek farkı idrara sıkışık gidiyorsun.

amin canım tüm isteyenlere nasip etsin
canim idrara skosik gdiliyorya ben ilkinde cok kasilmistim yarim saat sonra wc ye kosmustum.cok skisik mi olmak gerekiyo illaki

canim idrara skosik gdiliyorya ben ilkinde cok kasilmistim yarim saat sonra wc ye kosmustum.cok skisik mi olmak gerekiyo illaki
bende bayağı sıkışıktım. bizim merkez transfer sonrası yatırmıyor. ameliyat hanede bayağı sıkışık bir şekildeyken transfer yaptı. sonra hemen kalktım direk wc ye götürdüler. sonrada giyinip çıktım. transfer sonrası yatmanın bir etkisi yokmuş. wc ye gitmeninde yokmuş 3-4 bardak su içirdiler

Oncelikle transferi olan arkadaslara hayirli olsun diyorum.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah.

Transferde cok asiri sıkışmış olmak gerekmiyor.Ilk transferimde karnim davul gibi olana kadar su icmistim doktor çok gulmustu.

bende yarim saat yattim ama zor durdum kimisi daha fazla kaldi.yarim saat sonra gdebilirsin demislerdi.

Kizlar transferim oldu cok sukur.simdi hastanede dinleniyom.3.gun embriyosu 3 tane varmis hepsini alayim ben hocam dedim:) oda vereyim ama ucude tutarsa 11.haftada birini sonlandirmamiz lazim kiyamam dersen hic isteme dedi esim de yok sonlandiramayiz 2 tane verin hicam dedi bende daha bisi demedimm aslinda sansimda artardi belki ama sonlandirmayi goze alamam kiyamam valla.dogrumu yaptim bilmiyom Rabbim icimdekilere can versin saglik versin hayirli olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…